Jump to content
gepardC

Austiņas bez mic

Recommended Posts

Sveika tauta,

 

Vēršos pie identy veterāniem ar cerību atrast labus ieteikumus austiņām bez mic. Patreiz izmantoju Logitech G231 Prodigy kurām nav ne vainas it kā, bet...

Prasās kaut ko ar labāku audio kvalitāti kā arī gribu tik vaļā no mikrafona kuru 24/7 turu uzceltu augšā un izslēgtu dēļ tā, ka ir atsevišķs mic.

Ja kāds zin sakarīgas austiņas un var sniegt ieteikumus, tad tas būtu burvīgi jo visu savu mūžu esmu lietojis austiņas ar mic un nespēju atrast īsti labus variantus ko draugi vai fellow gamers varētu apstiprināt.

 

Godīgi sakot price range nav problēma, taču neiesakam nekādus 10 eiro maximas variantus vai 500+ eiro austiņas kuras galīgi nav nepieciešamas un ir over the top.

Kā arī vizuālais var būt gan ar RGB's, gan funky krāsās vai vēl sazin kāds. Izskatīšu visas. :D 

 Tā kā ja ir kādas labas austiņas padomā, tad neklusē un iemet kādu linku, dalies pieredzē utt.

 

 

LIELS PALDIES!!! :) 

Edited by gepardC
Link to comment
Share on other sites

Pats lietoju samson sr850, skaņa ir ļoti laba, bet mīnuss ir tāds, ka nav skaņas izolācija un ja dzīvo ar kādu tad tas varētu traucēt.

Link to comment
Share on other sites

Tupi ielikt kādu vecu topiku, video negribētu, bet esmu savu viedokli esmu jau izteicis iepriekš, kā daudzi pirms manis. Varbūt vērts papētīt iepriekšējos topikus, jo:

  • Cilvēkiem Tu vari uzrakstīt PM, jo lielākā daļa te būs gatavi palīdzēt;
  • Te, forumā, ir daži domu graudi, par kuriem Tu vēlētos aizdomāties;
  • Austiņas nebūt nav tā lētākā lieta no PC ar kuru kļūdīties, lai gan tas ir tikai accesorie;

 

Ceru, ka palīdzēju.

Paco.

Link to comment
Share on other sites

https://www.hyperxgaming.com/en/headsets/cloud-flight-wireless-gaming-headset I roll with these. Izolacija un audio skana ir laba (protams man nav tur episka muzikala dzirde, bet prieks manas laaca auss/dzirdes skiet ideali). Baterija ari tur kadas 8-11h (protams atkal atkarigs no ta cik skani patik kko klausities)

Link to comment
Share on other sites

Izmantoju arctis 7 game, nu jau kā mēnešus 5us-6us baterija tur kā jau turēdama, cena  ir diezgan adekvāta, var dabūt arī  lētāk, ja pameklē vai uzgaida.

Nomainīju vecās pret šīm tikai dēļ bezvada. Ilgi meklēju skatījos un nonācu pie diviem variantiem, kuri praktiski ir labākie, mana steelseries arctis 7.

Otra bija logitech šķiet g533.

 

Ja kādu smalkāku info, teiksim, kā tas viss dzīvē notiek un izskatās ar manu steel, raksti.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×