Jump to content
Kingle* / Roberts

Sūdzība [PUB] Barovsky

Recommended Posts

1. Barovsky

2. Tātad tikko jau ieejot serverī Barovsky man uzklūp, ka es esmu iegājis serverī etc. Uzreiz sāk smirdēt, ka Robelis ir serverī. Labi, par to man personīgi ir vienalga. Tomēr, Barvosky vajadzētu piedomāt pie tā, ko viņš runā, jo kā nekā ir admins un vajadzētu rādīt spēlētājiem piemēru :smart: 
Bet īstais iemesls, kādēļ, es rakstu šo topic, jo man ļoti nepatika, ka Barovsky spēlējās ar admina komandām. Nezinu, cik bieži tas ir, bet tomēr. Zinu, ka abi @justNiksir draugi, tomēr, spriežot pēc reakcījas arī viņam tas nepatika. 
5:10 iekš demo var redzēt, ka barovsky uzliek @justNiksexplode. 
Par ko es vel gribēju pateikt?
Varbūt es biju pelnījis šo mute, bet nu es pats personīgi par to nemutotu. 
21:20 iekš demo es barovsky saku, lai izēd muti pirms runā, par ko es saņemu 10 min. mute ar iemeslu: Provokatīvs
24:00 Pateicu, ka barovsky ir "sasūkājies" par ko saņēmu 1h mute. 

Labi, man ir īsti vienalga par to, ka man ir mute / gag, bet tomēr, paskatoties uz to kā iekš servera runā Barovsky nezinu vai par tādu likt mute. Piemēram iečekojat 4:00 iekš demo. Arī tur barovsky smuki izsakās. 

P.S. Kā arī man ļoti nepatīk, ka barovsky ir iedomājies, ka viņš ir augstākstāvošs par visiem pārējiem.

3. https://failiem.lv/u/8xaa4mgg

4. Minēts augstāk

P.S.S. Kā arī nebrīnos, ka kāds mani par šo noheitos, bet man, kaut kā pie.... LuL 

Link to comment
Share on other sites

Runājot par to, ka adminiem jārāda piemērs citiem, tu pirmām kārtām varētu paskatīties pats uz sevi. Neskaitāmas reizes, kad tikko esmu iegājis serverī, tu met savas ierastās remarkas "atkal tas noname" etc. Nemaz nerunājot par tavu bērnišķīgo uzvedību katru reizi, kad centies piedurties ar saviem draugiem, un visiem šitiem zussh geng, geng schit utt. Imo, Tu esi mīkstākais admins, bieži piever acis brīžos, kad jādod sods (to jau es minēju citā topikā). Brīnos, kā tu joprojām vēl esi admina amatā.....

Par pašu sūdzību, Barovskis ir stipri palaidies uzvedībā. Bieži vien voice čatā runā to, kas adminam nepieklājas. Un kad esmu viņam par to aizrādījis, tad atrunājas ar to, ka darbā šis un tas noticis, un atnākot mājās nervi vairs netur un tamlīdzīgi. Tas nav iemesls, lai tā uzvestos. Vienkārši neturi voice chat taustiņu un remarkas paturi pie sevis, galu galā neesi parasts spēlētājs.

 

Vienu vārdu sakot, abi divi esat vienā maisā metami, abi esat nopelnījuši mute/gag no manis. Ja tu sāc uzvesties tā, kad citi admini tevi sāk sodīt, tad ir stipri jāpiedomā pie savas uzvedības. Pat nebrīnos, ka balamutes mani visvairāk ienīst no adminiem, jo nedodu atlaides kā daži labi. Admina pienākums ir uzturēt kārtību serverī, nevis haosu.

Edited by Clubstep
Link to comment
Share on other sites

Negribēju, lai tas nāk gaismā , bet okay .

Tev to izteicu ka piedūrienu , jo mēs tač bijām tadi kas vienmēr viens otram piedurās, bet no tās reizes kad pārprati mani esi palicis kaitinošs.

ye varbūt šoreiz es aizsvīlos un izlaidu pāras nepatīkamas frāzes, vienkārši gribēju uzspēlēt csiņu n shit lai aizmirstos no irl problēmām. (šodien bija vectēva bēres)

Bet Bobert paskaties uz sevi es tev palīdzēju kad biji jauniņais adminu grupā, un tagad Tava attieksme pret mani ir vienkārši neciešama , Tu  pret mani izturies kā pret sūdu.

Bet anyways netaisos taisnotes, esmu vainīgs un zinu ka  ir nepieciešams attiecīgs sods, so lai augstākstāvošie spriež ko ar mani darīs.

 

Link to comment
Share on other sites

Zinu, ka šis būs spams, bet negribēju DM'os šo rakstīt, lai beigās nav tā, ka atkal "lienu dirsā" LuL 

Zinu, ka pirmstam visu laiku piedūrāmies n shit. Tajā reizē tur viss aizgāja par tālu un man nācās attiecīgi arī rīkoties. Zinu, ka tu mēdz būt arī normāls cilvēks, bet pieminot to reizi - Tas bija par traku. 
Kā arī visu laiku, kad sneks ir ar tevi tev patīk visiem uzdirst tajā skaitā arī man PepeHands 

Šoreiz man pat tev nebija doma neko sliktu teikt or some shit, bet ieejot serverī Tu uzreiz sāki smirdēt. 

+ Ja tu visu laiku gribi pieminēt visu to admina lietu. Jā, tu man palīdzēji ar admina lietām. Pirmkārt, man nebūtu admina, ja TU nebūtu mani iedrošinājis uzrakstīt pieteikumu. Tad mēs vel normāli spējām komunicēt, bet no tās reizes, visu laiku man, kaut ko borzīj.

Sad friendship story PepeHands 

P.S. Jūtu līdzi sakarā ar vectēvu PepeHands 

 

Link to comment
Share on other sites

Diemžēl @barovskytu šoreiz pāršāvi pār strīpu, man ir apnicis likt brīdinājumus adminiem lai tik pēc 1 mēneša jūs atkal sākat vārīt hujņu serverī, cik vien tu būtu apbēdināts ka tev bija vectēva bēres, tas tev nedod tiesības nākt serverī un tā uzvesties, varēji vienkārši paņemt kādu laiku nost no cs un tad nākt atpakaļ ar svaigu galvu, + ja jau @Clubstepir tev aizrādījis un tu neesi klausījies tad brīdinājums tev nepalīdzēs, kā arī man nepatika tava attieksme serverī kad cilvēki teica ka uzrakstīs sūdzību par tevi, a tu "aizej ta tu paraudi bļe" kas manas ausīs izklausījās "man pohuj tas neko nemainīs.", un kad tev pasaka izēd muti pirms runā, tas nav aizvainojums par to neliek /mute, man arī ļoti sit pa nerviem kad kāds ēdot ar pilnu muti runā vai čāpstina.

@Clubstepcentīšos atrast vēl vienu BT kas varēs izskatīt pub saudzības. Es atļāvu @Outpace izskatīt sudzības uz pub ja viņš vēlās. 

@barovsky'm admins tiks noņemts, ja vēlies pieteikties atkal uz adminu to tu vari darīt pēc 3-6 mēnešiem.

TC.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×