Jump to content
puviens

Sūdzība [pub] barovsky

Recommended Posts

1.barovsky

2. Pēc ilgiem laikiem pubā tika spēlēta de_train karte, beidzot kaut kas savādāks, nevis mirage/dust2/cache. Pēc nospēlētiem 20 raundiem, barovsky izdomā uzlikt vote - mainam? Savāca 65% - jā.  Nesapratu, kāpēc tā jādara, jo serveris bija pilns un vairs tik mazāk par 10 raundiem palicis, ko spēlēt. Ja spēlētāji gribētu citu mapi, ir tak pieejama rtv (rockthevote) komanda. Stāsts ir par to, ka šo mapi spēle ļoti reti serverī un es personīgi vēlējos to izspēlēt līdz galam, taču barovsky salauza manas vēlmes. 

3. http://194.19.248.121/demo/auto-20190403-1523-de_train.dem.bz2

4. 11-9 tika uzlikts vote un nakamajā raundā tika nomainīta karte

Link to comment
Share on other sites

Šoreiz uz visiem 100% piekrītu Bagvelam. Zinu, ka adminam tā komanda nav tāpat vien. Tomēr, cilvēki paši novotojuši par to mapi, tad lai spēlē. Manuprāt, kamēr tauta nezūd, tikmēr, mapi var nemainīt. Var neveidot ne vote, ne ko citu. 
Tāds ir tikai mans personīgais viedoklis. Kā arī train ir pat ļoti spēlējama mape.
Ja šādu mapi maina nost ar votiem, tad varbūt vispār uzliekam map pool trīs mapes. Cache / Mirage / Dust 2 un lielākā daļa  būs laimīgi :) 

E: Cilvēki saka, ka šī arī neesot pirmā reize, kad kaut kas šāds notiek. 

Edited by Kingle* / Roberts
Link to comment
Share on other sites

Sākšu ar to, ka pubā nespēlēju un varbūt mans viedoklis te nav galīgi vajadzīgs, bet :
Jau ļoti ilgi kliedzu, ka pubā jābūt dažādībai, tāpēc pievienošos pārējiem un teikšu, ka šādus vote nevajadzētu taisīt. Kā jau robčiks minēja, rtv opcija ir pieejama visiem, ja jau 60 procenti nobalsoja par, tad kāpēc viņi nerakstīja rtv? Ja mēs runājam par to, ka vairāk par pusi nobalsoja, tad tik pat labi tos 3-4 cilvēkus, kuri nobalsoja par mapes maiņu, var pieskaitīt pie tiem, kuri vienkārši negaidīja vote un netīšām uzspieda vieninieciņu mainot ieročus. 
Nez vai pašam patiktu, ka katrs admins tagad katru mapi taisītu vote ar "mainam?"

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×