Jump to content
rune

UNBAN (jailbreak) "monitorings" "vui" aka "fane" un "lehai"

Recommended Posts

Disconnect: You have been banned from the server
 
SERVER:         [LV] ★ LATVIAN JAILBREAK SERVER - IDENTY.LV
ADMIN:        outpace
REASON:        monitoring
TOTAL:        permanent
TIME LEFT:     permanent
.

 

(atvainojiet, man datoram nav garumzimju)

Šādu skaistu izrakstu saņēmu kad mēģināju ieet un pavadīt laiku Identy jb serverī.

situacijas paskaidrojums: serveri esot kopa ar 7 citiem speletajiem bijam nonakusi tuvu raunda beigam ar 4 speletajiem esot starp dzivajiem "lehai" un "linceen" un 2 ct (sargam un liderim) lehais esot dzivs ar mani bija diskorda saruna kamer spelejam jb, nekads monitorings viens otram netika dots un ari ja butu par to nav nekadu pieradijumu, bans tika uzlikts del sekojosa - lehais turedams mikrafonu bija devis iesepeju man caur to runat, es jokojoties aptuveni 7 sekundes pirms raunda beigam pateicu kur atradas "linceens" kamer lahais bija dzivs un vinam tika jautats kur ir pedejais speletajs jeb saja gadijuma "linceens" pirms to biju pateicis visiem jau bija skaidrs kur atradas speletajs "linceen" es to vienkarsi apliecinaju, speletaja "linceen" virziena pirms mana dota info jau devas ct, speletajs "linceen" bija surfa sadalas beigas bez ieroca un vina virziena devas 2 ct ar pilnu aprikojumu (ak-47 utt.). Ka redzat no izraksta sudziba bans tika uzlikta no admina "outpace" rokas, nemot vera admina "outpace" zinasanas par banu apaksa bus pielikts screenshots ar outpace teikto diskorda sakara ar banu :"Ja gribi ar mani runāt, tad tikai caur foruma sūdzību un diezvai kko panāksi, jo viss ir skaidri redzams kā jūs tur bļaustijāties." Kas pierada, ka admins outpace sakuma pat nav sapratis par ko bans ir jaliek, viss respekts adminiem, bet neuzskatu, ka banam jabut perm un vel pietam visos serveros ne tikai jb, uzskatu, ka banam jabut, bet maksimalais tikai uz nedelu.

demo fails: https://failiem.lv/u/9cj44ex4

aptuvenais laiks: bans netika uzlikts speles laika, bet gan pec musu iziesanas no servera, pec speletaja "linceen" uzrakstitas sudzibas.

Paldies, visu cienP.s fane aka vui, lehai.

 

 

outpace shinin.PNG

Edited by ♣ Ferriot
Link to comment
Share on other sites

1.1. Jebkāda veida palīgprogrammu izmantošana ( tajā skaitā arī monitorings un bunnyhop scripti ).

1.1. Mūžīgs bans.

Nesaprotu īsit par ko ir sūdzība, par to ka tur nebija monitorings, vai par to, ka bana ilgums ir par ilgu un ,ka visos serveros?

Anyway, perma bans par tāda veida monitoringu ir 99.99/100 reizēm, vienīgais par to vai ir vajadzīgs visos serveros vienīgais apspriežams šajā situācijā, un īsti nesaprotu kapēc ieliki ss no manas un lehas sarunas, jo varēju būt sliktais un pateikt ,ka tāda demo nav un varējāt sēdēt ar savu banu, jo tas ir vienīgais pieejamais demo kas ir no tās mapes, jo nogulējāt paši šīs 48h un šī bija vienīgā cerība, so lucky u.

pagaidīšu komentārus no nezinkasa un maybe rebudija, ja nebūs tad rīt vakarā apskatīšu situāciju atkārtoti un izdarīšu lēmumu!

Link to comment
Share on other sites

Quote

es jokojoties aptuveni 7 sekundes pirms raunda beigam pateicu kur atradas "linceens"

stulbāku teikumu par šo tiešām neesmu redzējis, monitorings bija? - bija, sēdi ar banu, ko vēl vēlies, lai tev pasaka šeit? joks vai nejoks, tas tiešām neko nemaina. 

Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, rebudijs said:

stulbāku teikumu par šo tiešām neesmu redzējis, monitorings bija? - bija, sēdi ar banu, ko vēl vēlies, lai tev pasaka šeit? joks vai nejoks, tas tiešām neko nemaina. 

neieverojot nekadu kontekstu what so ever, vismaz ja man netiek dots unbans jb serveri, esmu parliecinats, ka man jabut atlaujai iet parejos identy serveros, (pub, arena utt.), jo tur nekadus noteikumus parkapis nesmu, es nesaprotu kadel tas ir visparigi japspriez.

konteksta izlocisana: (lehais turedams mikrafonu bija devis iesepeju man caur to runat), es jokojoties aptuveni 7 sekundes pirms raunda beigam pateicu kur atradas "linceens" (kamer lahais bija dzivs un vinam tika jautats kur ir pedejais speletajs jeb saja gadijuma "linceens")

es vienkarsi velos lai sis bans  ir taisnigs nevis parspilets tikai tadel, ka man nav ta labaka reputacija adminu vidu.

Edited by ♣ Ferriot
Link to comment
Share on other sites

Man ir pilnīgi vienalga kāda tev ir reputācija starp adminiem, un tas pilnīgi šoreiz neietekmē manu viedokli.

Bans paliek, noņēmu pagaidām banu no visiem serveriem izņemot JB. Monitoringosiet citur, tur arī saņemsiet banu! (Var mainīties)

Varbūt kādreiz sapratīsiet, ka "jokodamies" nav iemesls kapēc tev būtu unbans jādod.

Unbanu, ja vēlaties varat iegādāties -> https://identy.lv/veikals 

 

:tc: 

Edited by Omas-garsigas-pusdienas
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×