Jump to content
Arcca

PlayStation 4 spēles/controller

Recommended Posts

Iegādājos sev aparātu, ietestēts ir, tagad meklēju izdevīgas opcijas pašām spēlēm. Ja ir kas pārdodams, metam iekšā tepat topikā:

  1. Ko pārdod?
  2. Kāda cena?

Saku uzreiz - mani FPS uz konsoles neinteresē, vairāk skatos uz racing (Trials fusion and the like), adventure un survival (subnautica, spyro remaster, maybe something else), fighting.

Also, ja kāds pārdod arī controller, jo man ir tikai 1 šobrīd, padomāšu arī par to.

Link to comment
Share on other sites

Fighting ātri apnīk, vismaz man, 3 dienas un dead variants. Ja ir čoms ar kuru kopā spēlēt online, tad nedēļa tops. 
Crash Bandicoot var pakutināt nevarus, remaster ir diezgan good. Spyro of course, būtu lame ja nepatiktu. Resident Evil 2 remaster kas nesen iznāca varētu būt labs since tur ir 2 story ko iet. Tas ir labs sākums.

Cenas, nu, drošvien LV pirkt diskus/spēles ir lame, since vienmēr būs extra uzcenojums. Ja man kāds @valchh. atdotu diskus, varētu pat kādu aizlienēt, pakaplēt. Bija man pārītis. Tai skaitā NFS kaut kāds, un Far Cry Primal kas ir diezgan ok.

Link to comment
Share on other sites

@KEM4es to ierakstu nesapratu. Tu man iesaki ko spēlēt or something? :D Es tā kā zinu ko vēlos aptuvenos vilcienos, man vairāk interesēja, vai šeit ir kāds, kurš pārdod savus diskus, and would go from there, skatoties vai viņam ir tas, kas man interesē.

Šobrīd izskatās, ka vienīgais ir pirkt lietotās no visādām platformām, jo tās cenas ir bišk par šerpu jaunām.

Link to comment
Share on other sites

Es gan ieteicu, gan arī piedāvājos "Samainīties ar diskiem, kad es savējos atgūšu", lai Tu varētu iekanomēt naudiņas un ES varētu iekanomēt naudiņas, un visi laimīgi.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×