Jump to content
akka

IDENTY 10 Gadi

Recommended Posts

Pirmo reizi šeit reģistrējos kad vēl bija MTA DayZ. Baigi daudz šeit laiku nepavadīju , bet kad atvērās csgo serveri sāku katru dienu šeit(forumā) nākt iekšā un vienkārši iečillot! Izrādās  , ka IDentiyam jau tagad apaļi 10 gadiņi! :pepega: Sveicieni komūnam , īpašniekiem un visiem lietotājiem kuri uztur šo komūnu pie dzīvības! Uzturēsim šo komūnu pie dzīvības vēl 10 gadus visi kopā!

Hip ,Hip URRRĀĀĀ HYPERSHYPERSHYPERS

p.s. Still gaidu surf serveri atpakaļ! @boomix

Edited by Incomftw
surf ty!
Link to comment
Share on other sites

aww, laikam esmu viena no tām čiepām, kura arī izauga šajā komūnā. Ir jāsaka milzīgs paldies identijam un lietotājiem, kuri te uzturējās un vēljoprojām uzturās, tomēr uzskatu, ka identijs mani iemācija skatīties uz dzīvi ironiski un neņemt visu tik tuvu pie sirds. :wub:

Arī man bija gods adminēt 1.6 deathrun un jailbreak serverī, kā arī izmantot walhacku veselus 2gadus dd2. Ceru, ka vēl pēc 10gadiem šeit spēlēs mūsu ar bumbiksu bērni:lol: Tiekās mītā, bučas no concika.

Edited by conca
Link to comment
Share on other sites

Sveiciens IDenty desmitgadē!

Prieks par tiem, kas ir izturējuši un par jaunpienācējiem (like me xd) 

Cerams, ka IDenty pastāvēs vēl nākošos desmit gadus. 

#BringBack1.6Surf

Link to comment
Share on other sites

diez kāds būs identy, kad akkam būs 35. :hmmm: 

nē, nu jauki, ka ir kāds, kas tiešām tik daudz velta savas dzīves šādam pasākumam, cerams, ka arī 10 gadu mīts neizgāzīsies, pats gan tomēr netieku, bet priecāšos redzēt feedback. Ceru, ka būs pacietība un vēlme šo projektu uzturēt vēl kādu laiciņu, jo lai vai kā, identy tāpat ir otrais, ja ne pirmais saits, ko atveru dien dienā. jā, es katru dienu te ienāku, tas jau nekas, ka nerakstu. :)

Link to comment
Share on other sites

Ļoti super sasniegums, vēlos pateikties community sācējiem par labi pavadītu laiku bērnībā, spēlējot identy piedāvātos 1.6 serverus. Neticami, ka šis projekts vēl ir pieejams un ar tik daudz aktīviem lietotājiem pat pēc 10 gadiem.

Link to comment
Share on other sites

Ilgi domāju ko tādu foršu un jauku uzrakstīt par godu šim vērienīgajam notikumam..

Laikam jāsāk ar to, ka ienākt forumā un varbūt reizi pa reizei arī kaut ko iepostot (lai neizskatītos pavisam aizdomīgi, kaut gan tāpat jau esmu pietiekami aizdomīga) kļuvis nu jau par tādu kā ieradumu.

10 gadi patiesi ir apaļš un patīkams skaitlis, vēl 8 gadi un Identy varēs svinēt savu pilngadību. To es pavisam noteikti arī novēlu, galvenais ir neapstāties, bet gan turpināt attīstīt visu jaunā līmenī! 

 

Priekā!

 

P.S. I will try.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×