Jump to content
akka

IDENTY 10 Gadi

Recommended Posts

FeelsBirthdayMan ID, cerams vēl 10 izvilks   (100 for kaņepis)

 

Bet ,ja nopietni tad atceros kad vēl mazs spēlēju reti ID 1.6 un tgd vēl esmu šeit, taka diezgan nice, ka tik ilgi saglabājies komūns ir!

Un ceru ,ka kkas mainīsies un šis gads būs labāks pret serveru veidošanu utml, citādi ir kā ir. *cough 1.6*

 

#ernersformain2k20

Edited by Omas-garsigas-pusdienas
Link to comment
Share on other sites

Šis ir pirmais komūns, kurā es uzturos gan serveros, gan forumā. Patiešām manuprāt nekur citur man tā nav bijis, tas kad es kādreiz Hīlā deahtrunu spēlēju gan jau ka neskaitās (nav reklāma, tas komūns dead). Tā kā, drošvien cerēsim uz 10 more gadiem, un cerēsim kad CS:GO nebeigsies, kā spēle līdz tam laikam.

 

btw ja clubstep nedabūs dimanta coinu, tad nebus Servera Administrators, ja dabus tad bus Servera Administrators.

Edited by latvianguy
Link to comment
Share on other sites

Vēl pieci gadi un identijs būs tik pat vecs, cik ernests.
Bet ja nopietni runājam, tad noteikti mans mīļākais komūns. Nevaru iedomāties dibena audzēšanu bez identija, monitora apspļaudīšanu bez ID memberiem un visādu citu blēņu darīšanu, par kurām jāsaka paldies tieši šim projektam. Paldies arī tomam, jo ja viņš nebūtu pierunājis mani atnākt uz IDenty, tad man vēl ar vien liktos, ka šis projekts ir tas pats, kas heals, tikai bez meitenēm :)) un es visticamāk vēl ar vien tupētu kaut kādā smirdīgā spērienā, kur spēlē cilvēki bez monitora.
Sveicieni visiem 10 gadu svētkos! :lovers:

Gandrīz aizmirsu : 100 for kanepis

Link to comment
Share on other sites

Sveiciens IDentijam apaļajā skaitlī!

Man ir prieks, ka esmu satikusi šeit savu virtuālo "ģimeni", ar kuru pavadīt garlaicīgos #brexit vakarus. 

Ceru, ka ID pastāvēs vēl 10 gadus, lai mani sīkie arī varētu pievienoties komūnai un būt kā Ernesti numur 2. 

:ljoxa:

Link to comment
Share on other sites

Teicu jau to droši vien pagājušā gadā ,bet es vel joprojām atceros to dienu kad pirmo reizi ienācu id jb, protams, tad bija 1.6 laiki un atmosfēra un viss pārējais bija pavisam cits, šis viss jau ir simtiem reižu runāts ,bet tiešam žēl ka mūsdienās visas šīs prioritātes ir zudušas un vairāk galvenais nav labi pavadīt laiku serverī ,anyway nevajag šo skaisto dienu sabojāt ar problēmām. :D

Saku paldies administrācijai par sniegtajiem serveriem ,sveicu un saku paldies arī tiem kuri ir pensijā ,jo jūs esat tik pat svarīgi kā pašreizējie maini.

Apsveicu visus kuri ir pavadījuši ar mani kopā serverī un ir samierinājušies ar manu raksturu, apsveicu arī visus kuri nespēlē jb ,jums vismaz nervi vel ir kārtībā. :zb:

Tiešam liels sveiciens visiem kuri spēlēja, spēlē un spēlēs iekš identy ,prieks ka izvēlējāties labāko komūnu visumā. :thumbs_up:

 

Link to comment
Share on other sites

Tātad riktīgi nice ja. Tas ir pirmais. Otrais.  šitais būs deep. prieks, ka ir vieta kuru var saukt par mājām un ir cilvēki kurus var saukt par saviem vienīgajiem draugiem. es te esmu bijis nedaudz, nu no bursta ja un ir kruta a. ir piedzīvoti ups and downs, bet viss galu galā ir sagājis un izvērties par baigi kruto pasākumu kurā vienmēr visi būs gaidīti un uzņemti ar atplestām rokām. daži izņēmumi ofc. protams, bez rombixa nekā - mvp. akka tāds +/- noname, tik postot māk. id ir tik ļoti mani iedvesmojis, ka pēc reģistrēšanās esmu beidzot nometis svaru. kā jau iepriekš teicu es te esmu tikai nedaudz, bet kopumā esmu ļoti labi pavadījis laiku ja. es nedaudz raudu šito rakstot, btw. bez šiem brīnišķīgajiem cilvēkiem es diezvai būtu tas cilvēks, kurš es esmu pašlaik - anti-sociāls, jo vienīgais ko es gribu darīt pēc skolas ir atrasties ID serveros un čatot ar krutajiem ID plebiem. vajag surfu un bhopu, lai froks un pārējie lēkājoši/lidojošie frīki negruzās. paldies. 1.6 arī var piemest, bet visi zin, ka tas irrelevan t (pretīgs emote bez tās atstarpes. laikam kaķis) geims. kā es tāpat arī pārējie krutie pipari un piparenes gaida awardus pat NOTY 2k18 btw. bik aizkavējāties, bet es visu vārdā piedošu. pāris novēlējumi. akkam novēlu atrast draudzeni cerams līdz ID 20 gadiem. laiks tiek dots tik daudz, jo mēs visi zinām cik tas mūsu foršajam un vienreizējajam ARTŪRAM ir grūti. ; ) Sandi, veiksmi tev nokārtot tiesības, lai būtu, kas ved uz mītu. (ā, savācās uz mītu joptv, cilvēks taisa, bet neviens nepiesakās. zinu, ka arī neesmu pieteicies. vainīgs. nav attaisnojuma. ) un vēl izturību, protams, noturēt visus šitos radījumus aukliņā, kamēr tajā pašā laikā varētu attīstīt un pilnveidot ID komūnu. te kaut kur pa vidu gribēju iespraust, ka paldies visiem valdības locekļiem, ne tikai tiem kaut kādiem mainiem vai kā tur viņus. bez bt un visiem pārējiem sava brīvā laika tērētājiem ID labā bez nekādas samaksas, kuri strādā svaigi sviedros viss šitais pasākums nebūtu tik kvalitatīvs un sakārtots. visi pārējie kurtie čaļi un čalenes, novēlu jums izbaudīt turpmākos pāris desmit gadus, kuros gan jūs, gan jūs bērni izaugs ID. bērni laikam kopā ar ernestu pieaugs, bet nu tas tā. saprotu, ka viss šitais teksts ir kišš mišš, bet nu sorī šodien var. ko vēl var pateikt hmm. viss jau ir pateikts - visi forši un labi un nemainieties pls, vismaz mani pašlaik apmierina, laikam katram savs. piedodiet par neekstistējošajiem komatiem vienkārši nemāku viņus. 

nu tās manas domas par aizvadīto laiku te 3vārdos.

ata

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×