Jump to content
KEEP CALMz

Sudziba Jailbreak Nezinkas

Recommended Posts

1. Nezinkas bana ieraksta nau bet par tzonu ) Ct bans parkapums bija 07/02/2019 banots esmu 08/02/2019 nezinu vai ta vispar drikst ?

2. Cilveku bij maz serveri un Nezinkas sedeja specos es ka sapratu vinju protams nevar redzet jo vins ir admins/ mekleje speciali reason for ct ban. Serveri bij maz cilveku neveins negribeja vadit un kameras protams nevar atvert no T side. Tapec es iegaju CT SIDE un panjemu lideri un atveru kameras es ari pajautaju vai T SIDE grib lai es vadu uz ko vinji teica ne mes parasti gribam skraidit pa mapi un neveinam nebij pretenzijas pret to ka es ari stagaju pa t zonam.

3. cs go demo nau jo mani tikaj nobanoja nakamaja diena un es nezinaj ka man vajdzes rakstit sudzibu un apelaciju uz ct banu.

4. Man liekas man tas nau jadara jo es netershu savu laiku uz kautkada admina Nezinkas kurs kad banoja negribeja man sutit demo un izgaja offline uzreiz. Ja man butu demo es laprat aprakstitu katru situaciju kas notika mape)))). Es protams nezinu vai demo faila ir ierakstita saruna, tad kad admins iegaja un mejginaja apsudzet mani taja laika es vinjam paskaidroju ka es ienacu CT SIDE tikaj lai atvert kameras un nevienam nebiji iebildibu pret to. Bet kad es uzianju ka admins ir servei es pargaju uz T SIDE jo adminam ir iespeja atvert kameras).

Piedodiet par sliktu latvieshu valodu. Ingame name :jacoen76

 

Edited by KEEP CALMz
Link to comment
Share on other sites

Saprastu ,ja serverī būtu viens, vai ar vienu/diviem ts, nejau normāla daudzuma cilvēkiem un iet tādās vietās kur vispār nevajadzētu tev iet(venti) saprastu būtu vecās tzonas kā kkāds batuts, utml. tad vēl varētu pastrīdēties,bet te viss skaidrs, un pēc būtības var tā darīt, nepārspīlējot ar atpakaļejošiem datumiem, jo kamēr ir demo ar pierādijumiem, to var saprast kā sūdzību lai tevi izbanotu un rezultāts būtu tāds pats.

Ja serverī nav kas iet vadīt tad vajag mainīt mapi nevis pārkāpt noteikumus!

Tas pats attiecas arī uz adminiem kuri "var testēt" admina komandas tikai kad serverī nav spēlētāji, nevis kad ir pietiekamā daudzumā.

Bans paliek.

 

:tc: 

Edited by Omas-garsigas-pusdienas
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×