Jump to content
gepardC

Anthem free demo weekend

Recommended Posts

Hey hey,

 

Šodien 1.Februārī spēlei Anthem sākas free demo weekend. Lai gan spēle nebūs free to play un būs krietns naudas žūksnis jāiemet lai spēlētu, tomēr rakstu šo topiku ar cerību ka kāds neskaitot mani tajā varētu būt ieinteresēts.

Anthem šī brīža cena ir ap 50 eiro kas nav gluži tas mazākais skaitlis, taču spēle liekas ļoti daudzsološa. Jāpiebilst arī tas, ka neskaitot cenu arī faktors ka spēle nav steam var dažam labam nepatikt, jo spēle atrodas Origin launcher ietvaros.

Taču neskatoties uz mīnusiem šai spēlei ir milzīgs potenciāls kā arī cik patreiz ir zināms, tad spēli atliek nopirkt vienreiz un nekādi DLC vairāk jāpērk nebūs, jo jebkāds nākamais spēles update vai expansion būs pieejams ikvienam kam šī spēle piederēs.

Tātad kāpēc es vispār rakstu šo topiku. Esmu viens no tiem, kas domā šo spēli kārtīgi spēlēt tiklīdz viņa būs pieejama 22. Februārī un diemžēl patreiz izskatās, ka man nebūs kaudze ar draugiem ar ko kopā tur spēlēt par cik 90% cilvēku ar ko kopā spēlēju pārsvarā ārpus steam kāju nesper. 

Respektīvi ikvienam vēlos piedāvāt ieskatu spēlē ja nu galīgi nekas par šo spēli nav dzirdēts kā arī iesaku izmantot iespēju izmēģināt spēli bez jebkādas maksas šajā weekend lai tad spētu nonākt pie secinājuma vai šo spēli arī vēlies iegādāties.

Lai šo spēli izmēģinātu viss kas ir jādara ir jānolādē Origin launcher, jāatrod spēle Anthem un jāuzspiež uz ''Try it first'' pogas. Tādejādi tiks lejupielādēts spēles demo un sākot ar 1. Februāra 19:00 LV time varēsiet arī tad pamēģināt šo spēli līdz pat Svētdienas vakaram.

 

Zemāk iemetīšu konkrētus linkus uz visu kas nepieciešams un labprāt padiskutēšu ja kādam ir jau kaut kas sakāms par šo upcoming spēli.

 

Links uz Origin launcher ---> https://www.origin.com/gbr/en-us/store/download

Spēles gameplay video ---->

 

 

Edited by gepardC
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×