Jump to content
faz

Aptauja par 1.6 servera modu

APTAUJA PAR CS 1.6  

149 members have voted

  1. 1. Kādu modu gribam spēlēt ID 1.6 serverī?



Recommended Posts

Čaus! Tā kā mēs visi zinam, ka latvieši (un daudz meiteņu) vēl ar vien spēlē 1.6 serveros un tā kā redzējām atsaucību 1.6 serveru izveidei, vēršos pie jums, 1.6 spēlētgribētāji, lai noskaidrotu, kuru modu tieši gribam redzēt IDenty 1.6 serverī. Pagaidām doma ir par vienu serveri un tālāk jāskatās kā būs ar atsaucību un varbūt beigās tie jau būs vairāki serveri :) 
Tā kā balsojam un komentāros rakstam, kāpēc tieši tāds mods mums būtu vajadzīgākais! 
Ir iespēja balsot par vairākiem modiem vienlaikus.

Es pats balsošu par De_dust2, Pub un Capture the Flag serveriem, tāpēc ka CSGO pubs man liekas garlaicīgs. CTF serveris būtu ļoti interesants, if done right, bet baigi neceru uz lielo atsaucību, jo Latvijā parasti tādu neviens nespēlēja.

Link to comment
Share on other sites

jb, dd2, surfs, bet nevaru samainīt savas balsis, gribētu personīgi redzēt šos 3 serverus uz testa laiku un, tad tālāk skatītos ar aktivitāti un visu pārējo. 

Link to comment
Share on other sites

Es par DR nebalsoju, jo neticu, ka tur spēs savākties pietiekoši ilgstoši daudz spēlētāju, lai serveris būtu aktīvs dienu dienā. Nobalsoju tikai par DD2, jo tā tomēr ir klasika, kuru spēlē teju katrs lietotājs. Gaidu, kad parādīsies surfs 1. vietā pēc balsīm (pagaidām dalīti 3. vieta), jo manā izveidotajā topikā par 1.6 izveidi, daudzi rakstīja, ka vēlas redzēt arī surfu. Par pubu esmu izbrīnīts, ka tik daudz sabalsojuši, bet tad jau redzēs. Jā, kā ieplānots iesākumam būs 1 serveris, bet ja būs daudz balsu par 2 serveriem, tad nodomāju, ka pat tiks atvērti abi serveri uzreiz, vismaz es tā ceru. :D

Edited by RahX
Link to comment
Share on other sites

zm+war3 ir nereali fun un labprāt spēlētu tajā serverī

anyways atdevu balsi par to kas ir sarakstā which is hns kas ir ļoti fun, surfu varētu velreiz pameiģināt ja surf_ski 2, gun games varētu būt ļoti fun. ceru ja šis actually notiks, ceru ka būs tauta uz ilgāku laiku nevis serveri tukši pēc 1 nedēļas.

Link to comment
Share on other sites

Cik esmu paklejojusi pa 1.6 serveriem, tad spēlētāju joprojām netrūkst. Tā kā domāju, ka aktivitāte serveros būs. Ja arī nebūs, tad mēģināts nav zaudēts, vai ne tā? 
Savu balsi atdevu deathrunam, jo tieši DR man pietrūkst visvairāk. Vēl varētu arī Hide n Seek un nemirstīgo klasiku - dd2.

Link to comment
Share on other sites

Deathrun un War3, atdevu balsi, tāpēc ka 1.6 šos serverus spēlēju ļooti bieži, tas ļoti aizrāva, it īpaši, kad war3 esi uzpildījis vairākus levelus. Varēja kārtīgi izpriecāties un labi pavadīt laiku kopā ar draugiem. Deathrun ļoti neaizmirstams serveris, ceru ka izdosies un būs iespēja atgūt savas iemaņas.

Protams vēlētos arī redzēt Capture the Flag, Surf un noteikti kādu dd2, šie arī bija interesanti, bet priekšroku dodu augšā minētajiem variantiem.

Link to comment
Share on other sites

Ja kas, iesaku padomāt ja tur sabalsos par 1.6 surfu vai vajag surfu, vai tomēr DR or PUB, jo CS:GO surfs ir gandrīz gatavs, varbūt nav, bet visi zin kad viņš eksistē, akka pat paroli toreiz iemeta shoutboxā, un varēja notestēt - 1.6 surfs iekš CS:GO un iet kā smērēts, ja izlaidīs 1.6 surfu, tad nu ar CS:GO same tipa surfu, es nedomāju kad viņš konkurēs, so iesaku bombixam un akkam par to padomāt, ja vien nav ideja izlaist abus serverus, bet tad jau teicu, tur tā aktivitāte šiftos.

Link to comment
Share on other sites

19 hours ago, Clubstep said:

Zombie Plague serveris ar tām ammo pakām, interesantjiem modiem (nemesis, survivor, etc.) būtu dream. 

Zm + war3 būtu dream team..vismaz varētu atcerēties vecos labos laikus.
Bet pēc checkbox to nav so tad jau lai būtu deathrun

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×