Jump to content
Outpace

Atļaut "scamming ārpus servera" ?

Recommended Posts

Hey, jau pēc topika nosaukuma var spriest par to kāda būs šī topika tēma, un vēlams diskusija.

 

Long story short:

Šodien banlistā parādijās bans par "scam" ,un sākās vēlāk diskusija par to vai šāda lieta ir atļauta, un vai būtu jāsoda par to, tika noskemots viens aktīvs jb spēlētājs, un skemotājs arī bija aktīvs jb spēlētājs, so tēma vēljovairāk sāk iedziļināties dēļ tā ,ka cilvēki ir tik pārliecināti ,ka tāda lieta ir atļauta un balstās uz šo viedokli. Neredzēju nevienu čatā kas mēs bijām kuri piekrita akkas teiktajam ,ka spēlētājs ir jāunbano ,jo "noticis ārpus servera, un nav servera ieskatos,jo neko tas mums nemaina" bet uzskatu ,ka tas būtu akkas interesēs lai spēlētāji netiktu apdraudēti no šādām "uzticīgām" personām un mierīgi varētu spēlēt un tas tiktu aizliegts.

Ceru ,ka kautcik loģiski visu pastāstiju,jo pats neesmu īsti iesaistīts šajā visā, bet vienkārši personīgi žēl skatīties uz cilvēku kā ... kas tika noskemots dēļ tā ,ka redz cilvēki teica ,ka viņam var uzticēties.

Zem šī topika postā vajadzētu būt visām sarakstēm kas ar šo notikumu ir saistīts,  un domāju ,ka kaut pāris vārdos vajadzētu izteikties vai šo lietu vajadzētu atļaut serverī, un ceru ,ka nebūs tādas replikas kā "Pats vainīgs, uzticējās viņam un viss, bans nepamatots" 

 

 

 

E: Prieks ,ka vienam laikam palika bail ,ka paliks ar perm banu, un ,ka pēkši grib atdod, lai gan pirms 10min sūtija 3mājas tālāk, cik mīļi, anyway gj!

Edited by Omas-garsigas-pusdienas
Link to comment
Share on other sites

Piekrītu Outpace uz visiem 110%. Nesaprotu kādēļ mums būtu jāļauj cilvēkam, kurš ir apzināti atņemis kādam citam naudu spēlēt mūsu serveros, kopā vienā serverī vēl pie tam. Man ir vairāki skrīni no kuriem izņemšu tos galvenos parts, lai vieglāk. Also, neuzskatu, ka tam ir starpība par to vai tas notika mūsu serveros/ārpus tiem. Mūsu spēlētāji (kuri neienāk reizi mēnesī/divās nedēļās) tiek noscamoti. Jā protams, akka var atbildēt ar "tad jau ejam banot visus steamrep scammerus", tik kāds sakars mums gar viņiem, ja viņi nespēlē mūsu serveros? Vot ja viņi nav spēlējuši / nav aktīvi, priekš kam tad tieši tos banot. Vienkārši tizls lēmums.. anyhow;

http://prntscr.com/marv35 

Pirmais skrīns, var jau redzēt, ka cilvēkam vienalga, kādas ir sekas (pat ja tas ir bans no mūsu serveriem). Tas tā, jau liek saprast, ka cilvēkam vienalga par savu nodarīto citam.

http://prntscr.com/marvdo

Šeit burtiski tiek arī atzīts, ka ir noskamots items, cik noprotu, šis notika pēc bana jau. "paldies par awp xd, tu izglābi mani" Tā neko atzīšana, ka ir noscamojis. Malacis puika. Vēljoprojām nav problēmu, ka tādi spēlēs mums serverī un būs potenciāls threat tālakajiem spēlētājiem.

http://prntscr.com/marxwt

Te vēl puika prot izprovocēt un prasīt par to vai pārdzīvo/vainot, ka pats vainīgs. Beigās arī redzams, kā izprovocē ar "nav perma? kaa tad taa?", guessing, ka leha pateica, ka pastastīs adminiem un visticamāk būs sodīts. (Kas pēc manām domām bija taisnīgi un rezultāts bija mans bans)

http://prntscr.com/marzwb

"hz vai atdošu pēc šitā ko izdarīji", nedz tur bija kautkas nopietns, nedz kā. Puika vienkārši sapratis, ka ir iespēja iegūt sev skinu un tagad sadomāja iemeslu kāpec "neatdos". Pēctam vēl pastāsta, ka citu skinu var atdot, bet to, kurš dārgāks, vairs neatgūt.

http://prntscr.com/mas0m0

Another one, prost jēla diršana. "visiem atbildēšu, tāpec, ka tu esi pipele", so basically, pats apzinās, ka noscamos un tad vēl pateiks kāpēc noscamoja, labais. Kāda tur vairs reputācija.

http://prntscr.com/mas1cx

Nevar vairs būt draugi un nav vairs jēgas dot atpakaļ. Prost ???????

http://prntscr.com/mas4t5

Apsolās atdot, izlūdzās kārtīgi.

http://prntscr.com/mas63z

Tagad viņš vairs nezin un laikam atdošot. 

http://prntscr.com/mas6rm

Prosta paprasa vai nevar paturēt, nu tas tak i slimi.

http://prntscr.com/mas7ds

Kko sadusmojās par visu.

http://prntscr.com/mas7mm

v2, sadusmojās un neko neatdos. nice.

 

Tām, zinu, ka viss plus mīnus noskaidrots, bet nu gribēju parādīt deeper kas noticies un kā. Tomer nākotnei izvēlēties pareizos cilvēkus, kam uzticēties etc. Un it īpaši Maikijam. Diezgan bēdīgi, ka šādi notiek. Ceru, ka leha atgūs zaudēto un visi mācīsies. Also, domāju, ka still vajag to noteikumu. Pat, ja tas neskar mūs kā komūnu. 

Just my two cents. :)

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×