Jump to content
mr_marvix

[Unban] Marvix/A/

Recommended Posts

Mans niks: Marvix/A/
Mans steamID: 76561198435013725
Admins: B4R0VSKY.
Admina steamID: 76561198118895470

Serveris: all servers
Iemesls: wallhack
Laiks kad nobanoja: 2019-01-17 13:46:10
Bana ilgums: mūžīgs (0 minūtes)
Links uz banu: links

Demo: -

Paša paskaidrojums par situāciju:

Godīgi? Marazms... Kāds pamatojums banam? - jautājums laikam jāuzdod pašam adminam... Serveros identy.lv ļoti bieži spēlēju, pavadu brīvo laiku labā kompānijā, nekad nevienam nav bijušas nekādas pretenzijas. Kādu dienu labāk šaujās, kādu sliktāk, jo nesen tikai atsāku spēlēt pēc ilgākas pauzes. Man ir vilšanās par adminu, kurš ienāk un vienkārši nobano. Pamatojums??? Tāpēc, ka labāk šāvās kā kādam citam? Es tiešām nesaprotu loģiku banot bez iemesla... Varbūt godājamajam B4ROVSKY kungam vecums neatbilst loģiskajai domāšanai? Pavisam notaļ nav man vecums, lai skraidītu pa pub serveriem un izmantotu kaut kādas palīgprogrammas. CS GO ar pauzēm spēlēju 4. gadus, tas, ka man šim profilam ir maz stundas, nenozīmē to, ka es kaut ko izmantoju. Smieklīgi, pirmo reizi tieku banots un pie savējiem. Lūdzu izskatīt apelāciju un noņemt banu, citādi tiešām žēl, jo identy.lv priekš manis skaitās viens no labākajiem CS GO komūniem. Esiet lūdzu pretimnākoši un uz drīzu tikšanos! Ar cieņu Mārtiņš ;)




Link to comment
Share on other sites

Nu es paspecoju tevi pāras roundus un man ar to pietika, preaimo diezgan bieži pretiniekus, bija brīži ka caur smoke preaimo uz enemy, tad tur noscope caur smoke exsupu vidū, likies sketchy, nu varbūt tev šodien ir insane diena un tev tur 6th sense parādijies ir or smtn, cik mapes top fragoji tur ar nenormālajiem score, nu ja katrā gadijumā tu clean , tad sorry.

E: vel 80% no reizēm skrēji tad kad pretinieki nebija pretī, kā norotēja tā sāki slowot. 

Edited by barovsky
Link to comment
Share on other sites

Es nevienu nenosodu, jebkurā jomā, darbā, kāds var pieļaut kļūdu, bet šajā gadījumā tiešām neesmu no tiem, kam būtu vajadzība izmantot jebkādas palīgprogrammas. Jauns biju 1.6 arī spēlēju kā traks, bani bija, apelācijas arī, CS GO 4.gadus jau mizoju, tikai ar pārtraukumiem. Pie jums identy.lv komūnā vismaz ir fun spēlēt, nekā matchmaking kur katra otrā spēle ir pretīga čīteru dēļ. Game sense man ir labi saglabājies, esmu pietiekami liels "drots" bijis, lai dažreiz arī būtu veiksmīgāka reize geimingam. Un par to top fragošanu runājot, tur jau nebija tajā brīdī serverī auditorija 16+, varbūt tāpēc sanāca labāk uzšaut... Jebkurā gadījumām, ceru uz pozitīvu atbildi no administrācijas puses, jo uzskatu, ka bans ir nepatiess. Nav man laika tādām lietām kā čītošanai pub serveros, tik zemu es nekristu! 

P.S. : Par preaimu runājot, ja paspēlēsi virs LE rankiem, tad daudz gudrības samācīsies un gaming sense būs pavisam cits ( tas nav nekādā ziņā uzbrauciens or smtg). Un arī par to rotēšanu, augšā kreisajā pusē ir radars un ir arī tāda lieta kā austiņas, par cik spēlējot, spēlēju uz skaņu, tad tur jautājumiem būtu jābūt liekiem. 

Edited by mr_marvix
Link to comment
Share on other sites

http://prntscr.com/m8gti7 - izskatīju šos divus demo. Jāpiebalso barovsky teiktajam, pārāk droši skrien saitos un pa mapi in general, kad pretinieku nav tuvumā, vai arī max 1 kaut kur. Bet kā ir vairāki, tā tu slowo un gaidi savus tīmeitus, lai palīdzētu. Precīzi nepateikšu kurā demo tas bija, bet viens moments lika aizdomāt - bez apstāšanās vienkārši ieskrēji A saitā ,bez stūru čekošanas, protams tad pretinieku saitā nebija. Kad redzi, ka ir pretinieki, tad vairs tik blatanti nerusho iekšā. Vēl momenti, kad pretinieku nav tuvumā, tu izliecies ka čeko stūrus. Bet tad nākamajās situācijās, kad tajos stūros ir pretinieki, tu nečeko, bet gan uzreiz sāc aimot ar nodomu, ka nu tagad būs. Neizdevies palīgprogrammu slēpšanas gadījums, imho.

Tad vēl tie absurdie peek killi. Pretinieks knapi pussekundi izbāzis savu ķermeni ārā un tu jau ar aviku nošauj tajā pašā momentā. Tas tikai momentos, kad izmanto AWP. Bieži ar dīglu un ak47 šauj taka totāls noobs. Arī bieži momenti, kur pa ātru sāc šaut, reāli +/- sekundi, pussekundi pirms pretinieks vispār ir redzams, tu jau sāc šaut galvas augstumā un, protams, dabū to killu. 

Pāris momentus var norakstīt uz veiksmi, bet ja tie momenti ir teju katru roundu, tad tas neies krastā.

P.S. Pirmajā de_mirage demo dzirdēju tevi sakam, ka šis ir tavs drauga profils, jo pašam jau ilgu laiku nav. http://prntscr.com/m8gyjd balstoties uz šo skrīnu, ar šo profilu ir spēlēts vairāk kā 2 mēnešus, kopš CSGO pārtapa par F2P spēli. Vai nu tu esi melis un vienkārši nevēlies kompromitēt savu main akontu vai arī neesi lietas kursā par to, ka CSGO ir F2P. Nezinu zem kāda akmens tad būtu jādzīvo, lai ko tādu nezinātu un tā vietā prasītu "draugam" viņa akontu. 

Bans pamatots. 

Link to comment
Share on other sites

Eu, nevis "ir daudzi momenti, kur ir tas un šitas", bet rakstam konkrētus momentus ar timestampu, kas būtu jādara tam adminam, kurš licis banu!
Noskatījos demku, kurā likts bans un redzēju DIVUS momentus, kuri man likās aizdomīgi, bet par tiem tā pat es nekad neliktu banu

] 02:40ish biš prefairs rampā, caur savējo. nez vai demo ir dīvains, bet izskatījās dīvaini
] 05:36 norakstu šito uz manu sūdīgo rezolūciju un monitoru, bet to čali tetrī es neredzēju. not a biggie


Kas, tas frags midā caur smoke bija 100% wh? Džeks pat info padeva, ka tur divi čaļi boostojas, kāpēc neuzšaut pa smouku? Ja mēs par tādiem momentiem liekam banu, tad kāpēc Jake nav banots? Jā, reakcija džekam ir tīri okej, bet teikt, ka viņš prefairo džekus gan es nevaru. Vairākās epizodēs nospēlē tīri uz reakciju, info un skaņu. 
Palūgšu @Outpace izskatīt, jo es tur neko drausmīgu neredzu. Ja kādam vēl ir kas sakāms, tad rakstam konkrētus laikus ar konkrētām epizodēm, citādi bans jāņem nost!
 

Edit : rekur var iečekot kā spēlē džeks ar wallhacku. Tā pati demka, niks (f2P)ES?

Warmupā jau džekus caur sienu pre-aimoja. Tas pēdējais čalis konektā bija visspilgtākais.
] 01:42 kā viņš zin, ka viens vēl ir CT? viņš neredzēja kā viņš izskrien :D
] 03:47 Kā tu zini, ka tev viens ir aizmugurē? viņš walkoja
] 05:28 labas paslēpes A saitā :D
] 07:00 B tīrs? vai tad tevi tikko neieraudzīja čalis kitchenā? Ā, viņš aizskrēja prom, nu labi...

Džeks pēc tam izgāja ārā kā barovsky parādījās.
Novilkšu vēl iepriekšējo demku, lai pārliecinātos, bet šis izskatās gana skaidrs smerdelis.

edit2 : Iepriekšējais edits bija domāts par pilnīgi citu čali, vienkārši ievēroju jau viņu warmupā, tāpēc vienkārši pierakstīju klāt salīdzināšanai kā izskatās, kad džeks tiešām mauc ar wallhacku. Sorry, ja uzrakstīju nesaprotami. 

Link to comment
Share on other sites

Par Editu runājot... Par čali ar wallhack, tas ir domāts par ko, jo es neesmu ar tādu niku spēlējis un man nav free to play versija CSGO :D 

Es varbūt ne tā kaut ko sapratu lasot to edit, vai kā, bet lūdzu kārtīgāk izskatīt bana apelāciju, jo neesmu izmantojis jebkāda veida palīgprogrammas, tas ir bērnišķīgi. Par demku, kuru tu runā, godīgi sakot nesaprotu par ko tieši ir bazars... Bet, ja administrācija lemj, ka bans ir pamatos un lēmumu nemainīs, tad esmu tiešām ļoti vīlies par ID... 

 

Edit : viss skaidrs par editu uz kuru attiecinājos, tas par citu cilvēku bija domāts... Ievilcies šis viss process, lūgums no manas puses, ja ir iespēja, tad lēmumi gribētu dzirdēt ātrāk, jo cik zinu, tad viena cilvēka negatīva atbilde nenosaka galējo lēmumu, tāpēc būtu pateicīgs, ja jūs varētu vairāki no administrācijas puses izskatīt atkārtoti manu apelāciju, jo uzskatu, ka esmu nepatiesi banots ;)

P.S. : Sorry, ka atkārtojos, bet LV nav daudz sakarīgu pubu ;D 

Ar cieņu, Mārtiņš

Edited by mr_marvix
Link to comment
Share on other sites

Labi, izskatās, ka te nekas uz priekšu nebīdās, tāpēc atļaušos banu noņemt. Ja barovsky vai kāds cits ir gatavs sniegt konkrētus momentus, kur ir redzams 100 procentīgs wallhacks, tad dod man ziņu privāti un es atvēršu topiku, varēsim izrunāt!

Pagaidām nav vērts cilvēkam vienkārši gaidīt tikai tāpēc, ka kāds ir kļūdījies (vai nu es vai kāds cits, tas nav svarīgi).
Visiem jauku vakaru un atvainojos bantīmam, ka varbūt ielīdu ne tur, kur vajadzēja!

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×