Jump to content
TechNo

1.6 serveris iespējams?

Recommended Posts

Dažus mēnešus atpakaļ es saprastu šito, jo 1.6 tomēr varēja bez steam spēlēt un nebija nekas jāpērk, bet tagad kad csgo ir f2p, why bother?

Es saprotu nostaļģiju, bet es nezinu. Es neredzu sevi ejam atpakaļ uz vecāku spēles versiju kur šaušana ir neprecīza un 90% no mapes ir wallbangable :D 

Tas ir tikai mans viedoklis, neņemat viņu vērā, ja ir cilvēki kas to grib, tad tik uz priekšu. Man vienkārši to laikam nesaprast :D 

Link to comment
Share on other sites

yes yes yes yes yes yes!

nesen sagadījās kāda mistiskā serverī uzspēlēt csgo surfu, un viss ko varēju iedomāties bija ciik ļoti fun bija spēlēt 1.6 surfu. 1.6 surfs vienkārši liekas ļoti "natural" un csgo surfs liekas tik ljoti smags un dīvains, mosk kāds mani sapratīs xd. bet nezinu vai surfs būtu prioritāte pār dd2/dr/jb

par deathrun un jb. protams būtu ļooti cool ja varētu atkal 1.6 pavadīt prusaku dienas vai ar sabugotiem idp katru raundu akku šaut nost, kamēr resetto idp xdd. bet es nesen biju iegājis 1.6 un reāli bija 2 aktīvi jb serveri. spērienā jb cilvēku pat 1 naktī bija, bet tas serveris ir ļooti pokemonisks un nezinu vai tiem opjiem un sīkajiem patiks tas non-pokemoniskais stils ar ko identy vienmer ir bijis zināms. var jau uz testu palaist un skatīties vai tie cilvēki būs vai nē.
par deathrun personīgi domāju ka uz pirmo nedēļu būs tie padsmit cilvēki serverī un tad atkal pazudīs, bet nu you never know.

un kā tad bez puba/dd2. man patika ko fazijs teica ar to ka nevajag tikai dd2 serveri, bet gan salikt vairākas vecās mapes. (inferno,tuscan/cpl_mill, nuke, train, 747? :D), bet zinot kā ir csgo pubā kad uzliekas kaut kāds cobblestone vai canals, nevis visu iemīļotās mirāžas un cache`s, tad cilvēki uzreiz pazūd. nē nu bet arī es pats spriest nevaru kā notiks tāpēc lūdzu padalieties ar savām domām :)

 

a ja es šitādu topiku par mta uztaisišu tad ari actually paliks apspriežams jautājums? xd

 

Link to comment
Share on other sites

tak padomājiem loģiski, ka tas ir noiets etaps un neviens tur vairāk par prikoļošanos nespēlēs. Serveri nokonfigurēs, atvērs, pāris reizes savāksies maybe 15-20 cilvēki un serveris pēc tam atkal būs tukšs un resurss lieki izniekots.

pēc tā paša principa, ka tu tak tagad nelietosi veco nokia ar antenu ikdienā(cs 1.6), ja ir iespējams lietot jaunu androīdu vai ios(csgo). prikola pēc var, bet ne ilgtermiņā.

 

tā kā lieki iztērēts laiks, bez jebkāda sakarīga iznākuma, turklāt rezultātā neviens tāpat to nenovērtēs.

Link to comment
Share on other sites

Let the downvotes commence!

 

Maybe that's just me, bet man liekas, ka jūs esat dīvaini. 1.6 ir novecojusi spēle, un ir novecojusi jau gadiem ilgi. Es varbūt vēl saprastu cs:s, bet 1.6, tiešām? Tikai tāpēc, ka pirms nez cik gadiem bija populāra, nenozīmē, ka to vajag uzturēt pie dzīvības. Tak ne jau bez iemesla mūsdienās ir csgo, jo tas ir uzlabots visos veidos. 

Lai vai kā - te jau iepriekš minēja, uzspēlēs max nedēļu, divas, un pēc tam varēs priecāties, ja būs 5v5 serverī, kas jau būtu ļoti optimistiski. Par surf vai citu game mode nemaz nerunājot. Lielākā daļa cilvēku te piemin nostaļģiju, un tas arī ir viss. Nostaļģija ātri pāriet, un cilvēki atgriezīsies mūsdienās, nevis turpinās sēdēt 10 gadus pagātnē, 1.6 serverī.

Protams, no otras puses - ir, un vienmēr būs cilvēki, kas spēlēs 1.6, tieši tāpat kā vienmēr būs cilvēki, kas spēlēs Pong, oriģinālo Super Mario, un pirmo Colin McRae ralliju. Tas, ka vēl "eksistē" spēlētāji, nav nekāds arguments. Neredzu nekādu jēgu skatīties pagātnē ar tik vecu spēli, tērēt tam resursus, lai atkal nokonfigurētu un uzturētu to 1.6 serveri, kamēr tajā pašā laikā varētu veltīt resursus, lai ietu uz priekšu. 

Bet nu hey, izskatās, ka te strādā demokrātija, cilvēki sagribēs to serveri un boomix uztaisīs, un tad varēsim vērot kā tas serveris "attīstīsies". Protams, pastāv arī iespēja, ka es kļūdos, un 1.6 serveris būs best thing ever, un tad cs:go pubs nomirs, because reasons, or whatever. Tad es varēšu apēst savu cepuri. Tikai nevajag domāt, ka palaižot 1.6 būs 2 pub serveri, kas peak stundās būs pilni, jo tas nu gan nekad nenotiks.

 

Link to comment
Share on other sites

Nepiekrītu, ka csgo ir uzlabots visos veidos, nosaukt dažas lietas, kas csgo pubā man nepatīk? Droši

Spēlējam mapes, kuras jau ir atspēlētas matchmeikingā, nav nekādas dažādības.
Daudzas mapes, kuras maucam pubā vienkārši nav domātas 10v10 geimplejam. Par piemēru : inferno. Viss ir tik šaurs un visi ir tik resni
Awp ir pārāk OP, nopērc to un tupī spotā. Nav nekāds double-duck advantage rushojošiem teroristiem, kurš eksistēja 1.6 .
Pistoles ir pārāk vājas, salīdzinoši ar labākiem ieročiem. Pubā tas nekam neder. 1.6 vari normāli izvlikt roundu arī ar nieka glocku, tas padara spēli azartiskāku.
Dead chat un dead voice CS:GO neeksistē. Jā, varam padot info, bet pārsvarā tas ir tikai lieks traucēklis.
Bind f stopsound - csgo viņu izņēma, jo acīmredzot tev obligāti jādzird tas flashbangs, kuru uzmeta sīkais no tavas komandas. Debīlisms.
Sienas ir pārāk resnas, nevar vairs no B planta nošaut džeku b tunelī. Un tas ir slikti :D
Molotovs ir pilnīga miskaste PUB geimplejam. Spēle uzreiz paliek 2x lēnāka, jo kāds uzmet smirdīgu molīti un viss rush apstājas. 1.6 nekas tāds neeksistē. 
Džeks gaida caur mid durvīm? Ak47 atņem mazāk dmg kā nagu vīlīte. 1.6 variantā viņš gaidīs nākamo roundu. 

Protams, just a matter of opinion. Bet tie, kuri atcerās, cik jautrs bija 1.6 gameplejs noteikti laiku pa laikam sagrib atkal ko tādu uzspēlēt. 
ayyo, vecās galvas!

Link to comment
Share on other sites

Esmu par šo ideju, 1.6 serveri vajadzētu.

It īpaši būtu priecīgs redzēt deathrun, agrāk spēlēju to ļoti bieži, mapes bija ļoti interesantas un viss bija vienkāršāk. (Protams meistarība ir pazudusi, bet to var atjaunot.) Un protams iespēju iegādāties VIP, kas spēj palīdzēt iziet mapi daudz vienkāršāk ar dažādām ekstrām vai vienkārši nopirkt deagle un nošaut. :D

Tāpēc būtu priecīgs redzēt serveri un būtu ļoti ieinteresēts spēlēt.

 

Link to comment
Share on other sites

vēl viens iemesls kāpēc maybe es, bet maybe tomēr jūs visi esat lohi.

jau kuro gadu pēc kārtas tiek runāts par šito mēslu, jo akkam patīk redzēt, ka cilvēki ir kko cer, ķip kko pasola un tad pie dirsas, jo kkādu aktivitāti šī diskusija forumā ir sarosījusi. reāli, pirms boomixa ierašanās akkam īsti nepisa lietotāju vēlmes uz spēļu serveru pieprasījumu, bet gan uzturēt kkādu vidi, kur kāds ienāk un kko pamurmulē. laika gaitā visi ir naivi cerējuši, ka akka kko izdarīs, bet principā, kā jau pats akka ir rakstījis, nebūtu boomixa, īsti nekas nenotiktu, jo akka tikai padod idejas un boomix tās mēģina izpildīt, savukārt, boomix no visa skatās reālu profitu vai šīs lietas lietderību. csgo ir aktuāls, bet 1.6 ne sūda nebūs un boomix neies īsti savu laiku tērēt uz lietu, kas nebūs ilgtermiņa.

 

maybe es lohs, maybe tomēr jūs, maybe akka

 

iemetat man vēl pa kādam downvote, bet jūs esat pārāk naivi. tas ir reāls novērojums gadu laikā. ok, es neesmu into that planning shit that deep anymore, bet jau no malas paskatoties redzams, ka jūs cerat kā mazi bērni ziemassvētkos gaida lielo dāvanu. :DDD

 

50530182_2145444872157402_88341523638003

Link to comment
Share on other sites

  1. wtf?
  2. man patīk redzēt, ka cilvēki cer? ko? 
  3. man cilvēks konkrēti uzrakstīja steamā, lai identijs izveido 1.6, es viņam pateicu, lai viņš visu konstruktīvi apraksta ieteikumu sadaļas topikā.
  4. wtf?
  5. ja man būtu vienalga par identiju, tad es te nebūtu, tāpat arī nebūtu pircis kasti uz savu galvu pat 300€, lai tikai Jums būtu kur uzspēlēt, tas kas notika tālāk tas jau cits stāsts.
  6. ja nebūtu boomix, tad tāpat būtu izdomāts kas cits + identijs bija labs arī ar ts3 serveri un tiem cilvēkiem ar ko tur dienu dienā varēja runāt un labi pavadīt laiku. tāpat ja nebūtu identijs, nebūtu arī bursts, so kāpēc man par to piepisties? :lol:
  7. wtf?
  8. principā sākumā kad mēs runājām, tad boomixa loma bija tehniķis, kurš atbild par serveriem un kā tie strādā, bet nu ko tur ņemties un nāca par līdzīpašnieku, neredzu kas tur slikts, ka es pasaku, iesaku ko izdarīt un tad viņš to izveido., zinu, ka brīžiem viņam apnīk manas idejas, bet why not? nejau es par sevi domāju.

 

sen senos laikos kad identijam bija ts3 serveris, man bija grupa main, simplijam administrātors, bet viņš to grupu sev noņēma, jo viņam kauns administrēt tik tukšā forumā un serveros, bet akka būdams labs cilvēks uzticēja viņam modu, simplijs vispār nekad nav rubījis kas īsti notika, kāpēc 1.6 pazuda, kāpēc kas, bet vienmēr ir mācējis uzrakstīt kaut ko gudru, vismaz par to prieks.

ejot pretrunās ar sevi.

 


q0haV4z.png
v2
XEG2Kyj.png

1.6 serveros joprojām cilvēki spēlē, tieši tāpēc mēs ar boomixu sākām runāt par to iekš teamspeak pēc tā čuvaka ieteikuma, varbūt latvijā viņš nav tik aktuāls, bet viņu tāpat spēlē, ja viņš bija palaists uz pwa kastes, tad gluži nevarētu to saukt par kvalitatīvu serveri, jo tikko uzmeta biš ddos, viņš izrubījās un atpakaļ neslēdzās.
Mums būtībā nav ar ko konkurēt, tieši tāpēc mums nav ar csgo serveriem tik ļoti jāņemās, + kamēr domājam par bhop un surf, tikmēr ir citas lietas ko varētu padarīt. cheers

p.s ir stulbi salīdzināt telefonu ar cs

Link to comment
Share on other sites

My extended view:

Piekrītu @simplijs viedoklim, ka šis variants noteikti nebūs rentabls un nekādus dižos ienākumus projektam nenesīs. Un tomēr, es nedomāju, ka ID komūns ir izveidots, tikai lai pelnītu naudu, cik reizes nav bijis tā, kad serveri ir uz izmiršanas robežas, bet kaut kādā veidā tas akkas un citu esošo/bijušo owneru entuziasms ir palīdzējis visu saglābt? Tas noteikti netiek darīts naudas dēļ (lai arī ir patīkami kaut ko saņemt), bet lai spēlētāji serveros un forumā justos komfortabli un tas pats ir ar šo 1.6 serveri. Galvenais lai ir objektīvi pietiekoši cilvēku, kuri tajā spēlētu un ja ir nepieciešamība var arī uztaisīt "Donate for 1.6"  vai kaut ko līdzīgu, lai resursi galīgi nav izmesti vējā. 

Uztaisam vienkāršu vote un skatamies vai pietiekoši daudz cilvēku vispār vēlētos šādu serveri. Man personīgi vēl ienāca prātā doma,  ka serveri, ja tas tiešām pēc mēneša vai diviem paliks tukšs, varētu izmantot dažādiem konkursiem (piemēram JB nažu cīņas komandās), tāpēc es domāju tas noteikti netiktu vienkārši pamests novārtā.

 

Cheers.

Link to comment
Share on other sites

Te, saruna no entuziasta līmeņa pārtop par savstarpēju viedokļa un attiecību skaidrošanu.

Pagaidām, par izaugsmes iespējām ID, nezinu. Ja administratoriem ir svarīga konkrētu cilvēku vēlmes, pēc būtības tā vajadzētu būt, tad viņi ieklausītos un rīkotos kā cilvēku masa vēlas. Protams, viss strādā arī savādāk. Ja administratoriem nav svarīga konkrētu cilvēku vēlmes, viņi varētu darīt kā arī nedarīt, kā pašiem tīk. Viss, ko dara/nedara sabiedrību virza uz priekšu. To, liekas, ka sabiedrības uzturētāji zina, bet nezinu kāpēc virzās uz konfliktu situāciju.

Tagad par to entuziasta līmeņa nodarbi, kāpēc es to tā saucu? Paskatoties pēc ekonomikas viedokļa, katra biznesa ideja mirst kaut kad. Agrāk vai vēlāk. Ideja ID 1.6 līmeņa dd2 serverī ir novecojis ļoti. Mēs paveram ideju cilvēkiem, kuri dotu priekšroku vecākām lietām nevis modernākām. Nav runa par to kurš labāks, ilgt-spējīgāks, bet gan par cilvēkiem, kuri izvēlās savādāku ceļu uz risinājumu - izklaidi. (prikološanos, pieduršanos, piepišanos..) To ID pārstāv. Tie, kuri vēlēsies izklaidēties pa vecam, pa jaunam, tiem būs tāda iespēja, tādiem cilvēkiem. Visiem nevar izdabāt, to mēs arī taka zinātu.

Piedāvāju risinājumu, no manas puses visām pusēm. Izveidojat ideju uz atrunāti noteiktu laiku, ar kādiem rezultātiem vēlaties, lai serveris strādā. Sanāks - Viss bumbās. Neies - vērs ciet kā citus pop-projektus.

Ne tik foršs piedāvājums: Izveidojat līdzekļu vākšanu (IDcash) tādam un tādam projektam. Ieguvēji būs gan administratori, gan cilvēki, kuri vēlēsies izklaidēties. No vienas puses ļoti nepopulārs piedāvājums, jo cilvēkiem ir alternatīva nemaksāt neko un izklaidēties citos projektos bez maksas.

Varbūt ir vērts aizdomāties, ko cilvēki vēlas, cik ļoti un kāpēc, varbūt nē.
1.6 bija laps, bet varbūt, lai paliek kā nostaļģija!? Grindot dd2 - nope..

Paco

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×