Jump to content
BlackDragon302

CTUNBAN [JB], sūdzībaforumā, BlackDragon.

Recommended Posts

1.) [CTBAN] -----------------
[CTBAN] Tu esi CT banots!
[CTBAN] Banoja: Omas Garšīgās Pusdienas
[CTBAN] Iemesls: sūdzībaforumā
[CTBAN] Datums: 2019-01-13 13:12:07
[CTBAN] -----------------

2.) Box 2. raundā bija 6cilvēkiem, ne jau 7, demo to var skaidri un gaiši redzēt.(Boksa mačs (Box) - To var rīkot, kad ir maz cilvēku (max 6), rakstot čatā !box. Dažās kartēs ir boksa rings. Boksa mačs notiek starp ieslodzītajiem.); Tika teikts, ka bija "Pārkāpumu komplekts jau sākoties ar FD", Freeday vienīgais ko izdarīju bija izgāju no gr caur vent(t zona, fd laikā atļauts) un netīšām nomiru ventā, ieslodzītais dabūja ieroci, bet tas neskaitās, kā gunfeed: (Šīs dienas laikā CT drīkst iziet no gunroom pēc pašu iniciatīvas un gadījumā, ja tiek nogalināti, tas neskaitās kā gunfeed.); 2. raundā nomutēju savu komandasbiedru, jo traucēja vadīt un izmantoja necenzētu leksiku. Pirmo 3 raundu laikā centos izmantot mapi, vienā no tiem raundiem to izmantoju: (11) Vismaz Vienā no 3 dienām ir jāizmanto mapes dotās iespējas.). [Es arī zināju, ka ir minēts labots noteikums: "Pirmajos mapes 3 roundos obligāti jāizmanto mapē pieejamās spēles un atribūtika.", bet ir arī minēts 11. noteikums, augšā minētais, iepriekš tika likti boksi pirmajos 3 raundos r.l. ietvaros, un admini neko neteica, atļāva.

3.) Demo

4.) Aptuvenais laiks: Pirmie 3 raundi, FD?

 

Link to comment
Share on other sites

Nedabūji tikai par to banu, neskaitīšu visas lietas visā mapē, pietika ar pirmajiem 3 lai tevi nobanotu:

1)fd tu ielien trubā, nomirsti ar ak, ak pārtiek ts rokās un easy gunfeed,nezinu īsti kapēc neskaitas gunfeed, jo tas ir tāpat kā nomest ieslodzītajam ieroci "netīšām" zem kājām, šajā gadijumā tu pats no sevis nomiri, tapēc vēl jo vairāk!

2) 26) Pirmajos mapes 3 roundos obligāti jāizmanto mapē pieejamās spēles un atribūtika (jebkurš būris neskaitās kā mapes atribūtika, ja vien tajā nav iebūvēta kāda konkrēta spēle). nezināju ,ka sarkanais riņķis ir mapes atribūtika, jeb tālāk tāpat visi skraidija pa mapi un tev bja vienlga kas notiek.  "un admini neko neteica, atļāva." forša tava komentāra odziņa

3) Mutoji randomā ct, un pēctam spamoji ar savu unmute, cik dzirdēju rebudijs tevi jau brīdināja par šādu lietu, nezinu cik tas ir 100% patiesi, bet arī padzirdēju serverī, tātad to jau zini.

 

Nevajag no mušas uzpūst ziloni,ja nezini stāstu līdz galam, nevajag visiem sejā teikt, es zinu 100% noteikumu, bet nezini ap ko šis noteikums ir saistīts. Paldies, apelāciju neieskaitu!

:tc:

Edited by Omas-garsigas-pusdienas
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×