Jump to content
akka

IDC forumā

Recommended Posts

Title zem nika.

Awardus, lai nav jāgraindo. Vai arī tiem, kas vnk grib visu kolekciju.

Papildus rep. Piemēram, 1 idc = 50 +rep etc.

Nika krāsu iekš čata.

Iespēju nomainīt savu niku 2 reizes (ja gadījumā pārdomā).

Iespēja nopirkt čata unbanu.

Pašam savu PublicAgent ģevku pa 350 idc.

Edited by Clubstep
Link to comment
Share on other sites

Forumu dzīvu uztur čats. Liksim moderātorus beidzot pie darba.Tas nozīmē,ka par katru banu,ko uzliek Tev , būs iespēja atpirkt banu par Idcashu. 

Un ,kas man šķiet grandioza ideja būtu - laimes rats ! 

iespējams, var iztikt bez visādiem nevajadzīgiem pirkumiem ,bet visu vajadzīgo apvienot laimes ratā. Nu šo to nopirkt atsevišķi.

Edited by CLOUDLETA
Link to comment
Share on other sites

Nomainīt to title virs nika, nopirkt nika change vienreiz mēnesī, nopirkt čatā unbanu, nopirkt forumā un-suspend (dārgi), awardus pirkt nevajag (viņi neeksistē lai viņus pirktu). Might seem stupid bet pievienot varētu kaut kādu Donator vai Lietotājs+ grupu forumā - Donator ja noziedots, ne pirkti idc vai kas tāds, bet legit noziedots kaut kādai attīstībai liela summa un tam varētu donator likt, kā arī Lietotājs+ tiem cilvēkiem kas reiz bijuši admini un staff, taču vairs nav.

Link to comment
Share on other sites

Forumā varētu ar IDC nopirkt:

  • WP tie kas ir sakrājuši daudz, vai netīšām saņēma WP un vēlās noņemt, lai profils būtu "balts", tā kā piemēram unban nopirkt, tā arī lai būtu iespēja noņemt WP.
  • Par pokeru bija ļoti labs variants, nedēļā varētu uzrīkot kādas 2x, kur būtu iespēja laimēt vairāk IDC, ja aktivitāte būtu liela, tad noteikti vairākas reizes uzrīkot varētu, bet lai piedalītos jāuzliek kāda noteikta likme (IDC).
  • Varētu nomainīt to tekstu virs bildes ko rāda (piem. kā man - Sāk iejusties) uz kādu savu tekstu, bet nu kādas max 2x un ar noteiktu burtu skaitu.

Pagaidām vēl nekas cits neienāk prātā, bet noteikti vēl edit sataisīšu, kad radīsies idejas. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×