Jump to content
boomix

Jaunais 2019. gads

Recommended Posts

Labdien, labvakar!

Es un visa pārējā IDenty.LV komanda novēlam Jums visiem priekpilnu un piedzīvojumiem pilnu jauno 2019. cūkas gadu! Lai visi sapņi piepildās, Un visas domas saverās.

Mums visiem ir savas jaungada vēlēšanās, tāpat arī IDenty - gan atrast draudzeni, kuru mēs varam paturēt ilgāk par pāris satikšanās reizēm, gan turpināt uzturēt vienus no labākajiem Baltijas serveriem!

 

Šeit pievienoju mazu statistiku par pagājušo gadu :) 

2018_stats.jpg

Un vēlreiz, laimīgu jauno gadu!

rsz_ulfclwj.jpg

Link to comment
Share on other sites

Priecīgu jums visiem Jauno Gadu, ceru ka jums visiem šis gads bija ļoti priekpilns un izdevies, protams nākamais gads lai izdotos vel labāk, piepildītos visi sapņi un mērķi, kā jau protams atrastu jūs savu otro pusīti :P

 

 

guggy.gif

Link to comment
Share on other sites

Zupa noliferis, skolu basto, 1000 stundas krāj džeilbreikā, slapo visus, malacitis milu vinu tho. Katrā ziņa nedaudz tipsy, sorry ja es hz kur garumzīmes, bet katrā ziņā, visiem laimīgu to 2019 gadu, lai nav problēmu dzīvē, žubītes daudz, apelsīnu sulas mazajiem, un alkašīņš lielajiem daudz. Un katrā ziņā, priekpilnu jauno gadu, es nezinu ko es rakstu, bet ideju sapratāt.

 

LAIMĪGU 2019!

Link to comment
Share on other sites

Īsti draugi ir vislielākā bagātība! Gribēju, lai jūs zināt, cik lieliski draugi jūs man esat un ka bez jums es nebūtu tas cilvēks, kāds es esmu šodien! Šo ziņu es rakstu tiešām no sirds, tā nav kaut kāda tur copy-paste vēstule, kas tā katru gadu ceļo pa visādām facebook! Jūs esat patiesi labākā volejbola komanda, kāda vien var būt! Veiksmīgu 2011. gadu! Es jūs mīlu! Jūsu Jolanta. B)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×