Jump to content
fakedima

[Sūdzība] Zatlers

Recommended Posts

1. Admina niks un bana izraksts no konsoles (ja ir): Zatlers 
2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda: Zatlers mēģināja aizmukt, sāku šaut par viņu, šāvu, šāvu, pēkšņi viņš apgriežas atpakaļ un dodas uz riņķi. Nošāvu viņu. Tad viņš izdomā mani noslejot, par to ka nošāvu viņu. 
3. Screenshoti vai demo fails no tavas csgo mapītes. - https://failiem.lv/u/hykfvdgu
4. Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību: Pirmais vadīšanas raunds

Link to comment
Share on other sites

Par vienu slay sūdzība? Lai vai kā, demo var skaidri redzēt ka es esmu gandrīz jau aplī (uz apļa robežas to be exact) un tad Dima nofrago. Kādu laiku neesi serverī bijis, tagad atnāc un domā ka visi dancos pēc viena fragera stabules smh. Mums tikai pēdējā laikā izdevies visus "fragerus" nomierināt, un pa lielam ir palikuši tikai daži, tapēc tos pieskatām stingrāk. 

In conclusion, freekilloji, tad saņem slay. Netaisīšu ciet, lai outpace var "izskatīt", laigan demo var redzet visu :)

 

Link to comment
Share on other sites

Pēc idejas vajadzēja iet uz apli, Zatler pirmās pāris sekundes mēģināja skriet projām un pārdomāja, par ko varēja sodīt, kamēr nepazaude no redzes loka.  

Līdzīga situācija - Cilvēkam jādodas uz aplī, bet viņs izdomā skriet virsu līderim un pardomā, atgriežoties aplī - sods arī var tik piemērots.

OffTopic -

''Mums tikai pēdējā laikā izdevies visus "fragerus" nomierināt, un pa lielam ir palikuši tikai daži, tapēc tos pieskatām stingrāk.'' - ja kāds vēlētos, lai būtu mazāk frageri, tad arī attiecīgi jāparmaina mapes un noteikumi, lai būtu vieglāk novadīt. Saprotams, ka daži cilvēki grib spēlēt vadīšanas pēc, bet tie ir pāris % , un mapēs pārsvarā ir tik Insane novadīt, kad ir mapes bez spēlēm, bet ar 100 ieročiem ( overcore, vipthemix, ) , kā rezultātā, bez fragošanas tālu netiks. 

Edited by DopeScott
Link to comment
Share on other sites

Ja nebūtu "pa taisno" tad vēl varētu pastrīdēties, bet diezgan labi var redzēt ,ka jau sāka šaut tevi zatler kad tiktikko biji novirzijies uz citu pusi, nevis kad tieš'ām biji pie apļa jau. Būtu gudrāks nedaudz, :lol: būtu skrējis zem kameru kāpnēm un dima tevi būtu pazaudzējis no redzes loka un tad būtu cits stāsts, šoreiz sūdzība pamatota, jo vēl diezgan bija līdz aplim un pa taisno tu neskrēji.

Wp īsti jēgas nav dot, bet pēc principa 2wp šobrīd  pa mēnesi ir, bet par cik resetojas atkal wp rīt, tad nezinu  vsp. Bet nu sūdzība pamatota un "wp" iedots.

 

:tc:

Edited by Omas-garsigas-pusdienas
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×