Jump to content
simplijs

NOTY 2018. gada nominācijas

Recommended Posts

0rbb7b8p8bwk17xbq7yt.png

Hey hey IDENTY biedri!

Vesels gads mums jau atkal riņķī, vesels gads pārmaiņu un piedzīvojumu. Neieslīgšu garos penteros, bet domāju, ka varētu visi sabalsot par šī gada labākajiem IDenty portāla apmeklētājiem.

Ievēro šos pavisam vienkāršos noteikumus

Spoiler

Lietotājs tiks apbalvots ar +1wp ja netiks ievēroti šādi noteikumi:

1. Nebūsi pamatojis katru nomināciju ar nominācijas cienīgu viedokli;
2. Ja būsi nominējis pats sevi;
3. Ja tev nebūs vismaz 20. postu;
4. Ja Tavs posts būs bez nominācijām, lieks posts, kurā Tu izsaki savu viedokli par šo pasākumu vai jebko citu, ko var definēt kā off-topic.

Nomināciju saraksts:

Administrācijas pārstāvis - 2018. gada aktīvākais, čaklākais, viennozīmīgi svarīgākais ADMIN līmeņa pārstāvis.
Moderators - 2018. gada kompetentākais, vienmēr piemēru rādošais un foruma kārtības sargs.
Banteam - Ja forumā būs sūdzība, šis ir tas cilvēks, kurš visātrāk, visvairāk izskata sūdzības un čīteru reportus, pārbauda adminu kļūdas un lietotāju sūdzības.
Serveru admins - Vienmēr sasniedzams, nekļūdīgs un precīzs, uztur kārtību, ir aktīvs visos serveros un forumā.
Pub Admins - Labākais un aktīvākais "Pub" Admins
Arenas Admins - Labākais un aktīvākais "Arenas" Admins
JailBreak Admins - Labākais un aktīvākais "JailBreak" Admins
Lietotājs - Foruma lietotājs kuram nav nekāds amats, taču ir ļoti knašs pa forumu, tie, kuri dzīvo čatā un uztur šeit dzīvību vienkārši esot starp mums.
Palīgs - Jebkurš, kurš Tev visvairāk ir palīdzējis, gudrākais, atjautīgākais vai atsaucīgākais. 
Sliņķis - Visslinkākais no ID lietotājiem, šeit noteikti ir jāpārskata to darbs, kuri ir kādā no atbildīgajām grupām.
Aktīvais - Lietotājs, spēlētājs, kurš serverī / forumā pavada visvairāk laika.
Oldschool - Tavuprāt uzticamākā identy persona, tiks pieņemti tikai tie, kuri atrodas grupā oldschool.
SPAMERIS - šī gadalaika lielākais spameris, šis gads, salīdzinājumā ar pagājušo bija visai aktīvs, noteikti ir iekritis acīs kāds, kurš ir nemitīgi redzams topikos.
Girl next door - visu laiku aktīvākā, gudrākā identy daiļā dzimuma pārstāve.
Labākā pērle - Šī nominācija noteikti pienākas tam, kurš šajā gadā ir izcēlies ar savu paveikto kuriozā vai oriģinālā veidā, vai tas ir bijis status update, vai tas ir bijis posts, vai ieraksts čatā vai jebkas, kas ir ievērības cienīgs šajā gadā. (ĻOTI vēlams pievienot arī linku/bildi šai nominācijai. Bildei, lūdzu izmantojam spoiler tagus
Aktīvākais mūziķis - lietotājs, foruma biedrs, kura mūzikas gaume ir vairāk kā jā un visvairāk izceļās "Musician" tēmā.
Memeris - lietotājs, kuram mīmu topikā ir vislabākie, kvalitatīvākie mīmi.
Skabarga pakaļā - cilvēks, kurš gada laikā ir visvairāk kritis uz nerviem un izcēlies ar ne to pozitīvāko citu biedru starpā.
Čata gariņš - lietotājs, biedrs, kurš gada laikā ir bijis visaktīvākais, biežāk sastopamais dzīvības uzturētājs čatā.

Link to comment
Share on other sites

Administrācijas pārstāvis - boomix, gadu gadā visu labo.. traks.
Moderators - Skaruu/crybeibis acīs iekritis visvairāk šī gada laikā. visur kur vajag wp samesti, topiki aizslēgti, pat vienu brīdi biju dusmīgs, ka nav ko lockot.
Banteam - Outpace, jo JB 3x biežāk sūdzības un tās tiek izskatītas adekvāti un ļoti labi. Pat ja tās ir 4x par mani un par labu tam, kas sūdzās. *khe*
Serveru admins - TnT.. lieki kautko spriest.
Pub Admins - Clubsteps, arī lieki komentāri nav vajadzīgi šeit.
Arenas Admins - WaCco, vienmēr i bano, i reportē diskordā par pārkāpējiem. Proud of you.
JailBreak Admins - Laikam jau pa šo gadu teikšu TnT. Ieguldījis diezgan daudz un uzkāpis arī diezgan augstu jo pārējie samērā zaļi ar adminu or nav iekrituši actelē.
Lietotājs - Krūms, vienmēr čatā pamanāms ruksis. kurmis. un tā.
Palīgs - Šogad izpaliks, N/A.
Sliņķis - akka, admin tīrīšana it īpaši iekrīt sirsniņā. :( :wub:
Aktīvais - Tak exsups, te vispār nav divudomu. Tejuvai sajūta, ka čalis 9. klasi nepabeigs tikai jb/foruma dēļ. sad story. buč zupel.
Oldschool - Silvis/Kanepis, labākais oldschools. faq merkurij.)
SPAMERIS - n/a, šogad maz spameru.
Girl next door - visas kkur nozudušas, atradušas savus raušus un nenāk vairs onlainā, bet balsi dodu čiepai un krek. 50/50
Labākā pērle - boomix ar ":zb:" , enough said.
Aktīvākais mūziķis - N/A, visi šogad tur aktīvi.
Memeris - Mr.Mercury jo viņš pats ir meme.
Skabarga pakaļā - exsups, mazs palanga visa gada garumā.
Čata gariņš - exsups, jo prosta wtf, spameris.

Link to comment
Share on other sites

Administrācijas pārstāvis - Došu savu balsi šogad par akku, boomixu un Walteru, visi 3 pierādījuši no sevis tikai to labāko, varbūt akka nedara tik daudz, bet noteikti domā par daudzām lietām. Visu cieņu šiem. 
Moderators - excalibur un fazix, šī gada labākie moderatori, bez vārdiem un citas piebildes nav, ceru, ka nākamo gadu turpināsiet tik pat labi veikt savu pienākumu. 
Banteam - Outpace, ja godīgi jāsaka, tad nedomāju, ka tik ilgi turēsies šajā amatā, ir bijušas savas kļūdas šur tur, bet visi mācas no tām. 
Serveru admins - Walters un TnT. Walters varbūt ne vienmēr sasniedzams, jo ir darbs un viss pārējais, bet vienmēr domā par visu, par mapēm it īpaši. un TnT, jo JB domā par noteikumiem un ne tikai par noteikumiem, dara savu pienākumu kā nākas un man prieks par to. 
Pub Admins - N/A
Arenas Admins - N/A
JailBreak Admins - TnT. Šogad vienozīmīgi labākais JB servera admins kā jau augstāk minēju, tad pienākumu jau darīja iepriekš pirms SA, nopietns, akurāts, dara visu kā nākas. 
Lietotājs - Atdošu šeit savu balsi par Go Hārdu, varbūt uz gada beigām nav vairs tik aktīvs, bet kad agrāk bija, tad vienmēr varēja viņu redzēt čatā ar savu plugdj linku. 
Palīgs - Walters un boomix. Šie man šogad ir palīdzējuši ļoti gan padomu ziņā, gan vispārīgi. 
Sliņķis - simplijs. Nevēlos, lai Tu domā, ka lieku Tevi šeit tikai pēc tā, ka mums ir domastarpības, bet tikai tāpēc, ka no tevis nav redzamas darbības vairāk. 
Aktīvais - exsup. Vienmēr sēž serverī un forumā, basto skolu, vienmēr nesekmīgs, tā turpināt!
Oldschool - Kaņepis. Bez liekiem komentāriem. 
SPAMERIS - Šogad nav iekritis acīs neviens spameris. 
Girl next door - Čiepa, jo kapēc ne? 
Labākā pērle - N/A
Aktīvākais mūziķis - exsups, vienmēr, kad ieiesiet tajā topikā, tad redzēsiet, ka šis Rokiju iemetis. 
Memeris - N/A
Skabarga pakaļā - N/A
Čata gariņš - exsup. Lai gan citreiz iepirž kaut ko stulbu tur, bet saprotams, kaut kā jau akkai ir jātiek garām. 

Edited by rebudijs
Link to comment
Share on other sites

Administrācijas pārstāvis - Walter ar boomixu gandrīz vienmēr sasniedzami jebkādos jautājumos ar serveriem utml. Lielākoties izpalīdz.
Moderators - Calibrs, vienīgais kurš manuprāt nav lielas negācijas rādijis forumā un ir aktīvs gan čatā, gan kad kādam vārna jāiedod.
Banteam - Clubstep, godīgi tikai tādēļ ,ka ir vienīgais BT ,jo par sevi nevar balsot :lol: ,bet yea, 1x mēnesī max kkas jāizskata, un īpaši izcēlās jb sūdzībās.
Serveru admins - Walters ar TnT , nezinu vai walters te skaitas, bet ja skaitas tad dodu balsi abiem, ja ne tad ofic TnT, jo nav pametis nezināmu iemeslu dēļ serveri un atgriezies, vai pat neatgriezies. Vienmēr updeito mani ,ja ir kāds noteikums mainīts utml. Lojāls
Pub Admins - Lai cik dīvainas mums būtu atiecības teikšu barovskis, jau amatā diezgan ilgu laiku, pēdējā laikā kad atsāku pubu spēlēt lielākoties vienīgais admins kurš +/- skatās serveri, clubu nelieku ,jo pēdējā laikā ienāk tikai uz pāris raundiem, max uz kādu mapi un aiziet prom, kā arī ir redzēti mīnusi viņa darbā iekš puba, so yea.
Arenas Admins -  Wacco ar clubu, abi diezgan ilgi amatā un ir aktīvākie.
JailBreak Admins - Te diezgan grūti,jo ir daudzi admini kuri ir aktīvi, bet domāju ,ka došu TnT ar DopeScott, abi diezgan daudz aktīvi, īpaši nav izcēlušies ar baniem kur būtu jāraksta apelācija izņemot ļoti retos gadijumus.
Lietotājs - Krūms, forumā aktīvs, nav toxic, nav ar neko īsti izcēlies negatīvi,  un jā.
Palīgs -  Ja būtu par rudeni/ziemu tad domāju nevienu, bet gada sākumā Walters bija tas kurš palīdzēja daudzkur, ar visādām sūdzībām, adminēšanu utml.
Sliņķis - . Akka ar simpliju, akka no malas skatoties tikai ziņas spamo čatā :lol: ,labi jox, bet daļa arī taisnība, nezinu, nav īsti redzams ,ka būtu kkur baigi aktīvs komūna attīstīšanā, vienīgais ļoti lielais tāds attīstības punkts bija jaunais forums ar beidzot darkmode. Bet tā overall poorly. simplijs līdz kādai vasarai bija vēl +/- aktīvs tagad tikai ienāk ik pa retam laikam.
Aktīvais -  Teikšu faz, vienmēr gandrīz čatā redzams, zaļais niks arī pie forumā online esošajiem cilvēkiem gandrīz vienmēr redzams, domāju ,ka par visu gadu diezgan aktīvs, teiktu ,ka exsups arī bet tikai aktīvs kļuva kādu nedēļu pirms pieteicās adminam, iepriekš bija kluss kā žurka kādas mājas pagrabā.
Oldschool - . Kanepis, ja nemaldos pagājušo gad arī nominēju, jo tiešām diezgan aktīvs šajā statusā, ik pa biežam brīdim iepirž kko čatā un diskutē ar savu tinder. Kappa
SPAMERIS -  Te gan supam jādod, lai gan nav visu gadu bijis spameris, bet domāju ,ka pārspēj visas normas, ja tagad vel normāli raksta, iepriekš drukāja kādu nedēļu no vietas kkādu nonstop shitu un meklēja kur tik varētu atrast vietu kur iepirst čatā un "piedalīties diskusijā''

Girl next door -  Čiepa, manliekas lielākoties vienīgā daiļā dzimuma pārstāve kura +/- ir vislaik aktīva un ar neko stulbu nav izcēlusies, tikai ar savām un merkūra drāmām.
Labākā pērle :zb: autors - boomix. Vienmēr ar saviem tinder video, komentāriem izceļas kas uzlabo garastāvokli.
Aktīvākais mūziķis -  -
Memeris - Neuzturos tajā topikā īsti so : -
Skabarga pakaļā - Exsup, vienmēr kkur iepirž lielākoties kur nevajag, manliekas neesmu saņēmis no viņa ziņu steamā kur viņš kkādā veidā nespamo vai kko nedirš virsū. :(

Čata gariņš -   Exsups, nezinu vai īsti dzīvības uzturētājs čatā ,bet gan kā neizdevies klauns, čatā vienmēr redzams čatā ar savu piedalīšanos diskusijās, lielākoties pielienot no malas. Kappa

Edited by Omas-garsigas-pusdienas
Link to comment
Share on other sites

Administrācijas pārstāvis - boomix, jo vienmēr kaut ko činī, uzlabo etc., kaut tā būtu mājaslapa vai serveri.
Moderators - faz, jo visbiežāk redzu forumā. Reāli soda balamutes, kas priecē.
Pub Admins - barovskis, jo no pašreizējiem adminiem (izņemot mani) vienīgais, kuram acc ir ilgāko laiku. 
Arenas Admins - WacCo, aktīvākais arēnietis. Vienīgais admins, kurš reāli soda balamutes. Dažam labam jauniņajam vajadzētu ņemt piemēru, jo bieži vien slēpjos specos un skatos citus adminus darbības. Prieks par WacCo.
Lietotājs - essenceN, jo visbiežāk redzu.
Palīgs - boomix un Walter, jo ieliek mapes, kuras iesaku kā arī ņem vērā citus ieteikumus serveriem.
Sliņķis - akka, jo manuprāt, pārāk neredzams. Gan foruma, gan serveru darbībās. Visu darbu padara boomix. Tā vismaz no malas izskatās.
Oldschool - Kaņepis, jo aktīvākais OS biedrs, čatā vienmēr redzams un seko Identijam jau ilgu, ilgu laiku.
SPAMERIS - exsup, jo vienmēr ielien kur vien spēj. It sevišķi patīk līst citu cilvēku sarunās iekš čata.
Labākā pērle - boomix ar savu ":zb:". Tā vien liekas, ka čats toreiz uzsprāga tajā dienā.
Skabarga pakaļā - exsup, jo randomā kaut kādu sūdu sūta. Čatā bezsakaru runā, tikai shoutu krāšanas dēļ un visādi citādi neattīstījies bērns. 15 gadi tikai, iespējams smadzenē vēl izaugs, bet pagaidām ir švaki.
Čata gariņš - akka, 1. vieta shoutu ziņā to pierāda.

Edited by Clubstep
Link to comment
Share on other sites

Administrācijas pārstāvis - vienozīmīgi boomix, mad respekt par to ka iegūldi tik daudz laiku un neatļauj identy nomirt :)
Moderators - fazijs, aktīvs, čakls un smieklīgs kārtības sargs.
Banteam - noteikti outpace, vienmēr strādā un redzu ka izskata sūdzības.
Serveru admins - tnt, zin visus noteikumus un vienmēr redzu jb
Pub Admins -  Kingle vai kā viņu tur, vienmēr redzu pubā
Arenas Admins - Wacoo vai Wendija, noteikti 2 aktīvākie admini arēnā
JailBreak Admins - Zatlers, ļoooti aktīvs un definetly zin visus noteikumus, nekad nav bijušas sūdzības par viņu.
Lietotājs - Šito varētu iedot daudziem bet soreiz došu zupai, vienmēr redzu forumā.
Aktīvais - zupa, vienmēr redzu viņu online.
Oldschool - Lai cik ļoti es negribētu viņam dot bet Kanepis, Silvis ir pelnijis šo nomināciju.
SPAMERIS -zupa vienmēr atrod kautko ko iespamot.
Girl next door - Čiepa, diezgan aktīva forumā, teamspeakā un ir fun uzspelēt duraku kopā.
Memeris - Mr.Mercury, staigājoš meme.
Skabarga pakaļā - exsups vienmēr kautko man uzdirš bezsakarā, ļoti negatīvs cilvēks, ceru ka mainīsies.
Čata gariņš - exsups vinemēr redzu čatā 

Link to comment
Share on other sites

Administrācijas pārstāvis - Boomix, šogad ļoti labi pastrādājis. Forumu sataisijis ļoti skaisti.
Moderators - Fazijs, vienmēr kaut ko zaļu iemet čatiņā.
Banteam - Outpace, serveros nespēlēju, bet forumā aktīvi izskata sūdzības.
Lietotājs -GoHards, pēdējā laikā retāk iegriešas forumā, bet tomēr ļoti pozitīvs un atsaucīgs cilvēks.
Palīgs - Akka, i guess :D kad kaut kas neiet ienmēr varu viņam pajautāt, kā to salabot.
Sliņķis - Sneks, jo viņš ir sliņķis. 
Aktīvais - Exsup, vienmēr kaut kur viņu var redzēt.
Oldschool - Kaņepis, bieži uzturas forumā un atbildīgs par jautrību čatiņā.
SPAMERIS - n/a
Girl next door -  Laikam jāliek krek, jo viņa ir vienīgā kuru redzu aktīvu forumā.
Labākā pērle - Boomix ,ar savām tinder pamācībām. :D
Aktīvākais mūziķis - Neuzturos tajā topikā, bet nomināciju dodu GoHārdam.
Memeris - Lollka, funny memes. :D
Skabarga pakaļā - Nav pelnijis PAT šo nomināciju, bet merkurs, jo merkurs. 
Čata gariņš - Exsup, Čata tops - exsup 
14962 ziņas.

Edited by Čiepa
Link to comment
Share on other sites

Administrācijas pārstāvis - Zatlers vienozīmīgi ir pats labākais administrācijas pārstāvis,vienmēr aktīvs un nekad mūžā ar neko sliktu nav izcēlies ,bet ja nopietni tad boomix,brīnos pats kur viņš atrod tik daudz laika ,ko veltīt ID ,vārbūt tik bhop ātrāk varētu beidzot uztaisīt.
Moderators - faz ,viņš sniedz daudz vairāk nekā to ,kas ir viņa pienākumos, vienmēr pozitīvas emocijas no viņa,+ mīlu viņa un kaņepja sarunas čatā ,bet tā visi moderatori lieli malači.
Banteam - outpace,īsti nav ko teikt neviens cilvēks mūžā nav izskatījis tik daudz sūdzības par 1 fk kā viņš
Serveru admins - Sākumā bija doma balsot par TnT bet ,manuprāt Walter ir pārāk nenovērtēts dod gan laiku gan citreiz idc idp spēļu vadīšanai.
Pub Admins - Kingle* / Roberts ja godīgi neatceros kādi bija gada sākumā tur admini ,bet pašlaik tas noteikti ir viņš.

JailBreak Admins - Bez jokiem ,manuprāt, tas ir exsup,ļoti nopietni uztver savus pienākumus un velta daudz laika priekš jb vārbūt pat pārāk daudz
Lietotājs - Mercury,vienmēr redzu viņa čatā un nav arī tā ka viņš spamotu bezsakaru kā kautkādas esences vai krūmi. 
Palīgs - Outpace,jautājumi man nav bijuši bieži ,bet ,kad tādi bija palīdzēja tieši viņš viss biežāk
Sliņķis - akka,veljoprojām slinkums viņam iedot man man free vip vai palaist 1.6 serverus,varētu kautvaj ar to pašu boomix ienākt idp spēļu beigās uz strelku lai mazies redz ka viņš nav tikai mass fk taisītājs.
Aktīvais - exsup,kā jau teicu iepriekš ,manuprāt, viņš pavada pārāk daudz laika ID,ir svarīgākas lietas ,kā skola vai citas lietas.
Oldschool - Mercury,kā jau augstāk rakstiju vienmēr redzams čatā,vienozīmīgi aktīvakais OS.
SPAMERIS - N/A ,manuprāt, viņi nav pelnijuši nomināciju,tik pat labi varēja būt nomināciju par debīlāko ID cilvēku.
Girl next door - CLOUDLETA,nezinu vai aktīvākā ,bet izceļas visvairāk,kad next komiksi?
Aktīvākais mūziķis - īsti nav neviens izcēlies,vārbūt tikai faz,savādāks stils nekā citiem + mēdz arī nelielu aprakstu uzrakstīt par dziesmu
Skabarga pakaļā - Clubstep bieži liekas pilnīgu bezsakaru vai huiņu raksta čatā, ps tavs pc build arī nevienam neinteresē tāpat kā R6 cs komūnā.
 

Link to comment
Share on other sites

Administrācijas pārstāvis - boomix, izpildīs visas manas stulbās idejas.
Moderators - noteikti fazijs, jo citi pazuduši, nozuduši un pārējie nav pilnu gadu moderātora statusā.
Banteam - abi bantīmi dara savu darbu, tāpēc abiem.
Serveru admins - TnT, jo pārējie noteikti nav tuvu gadam.
Lietotājs - Krums, jo diezgan stulba nominācija par ko balsot un no kā izvēlēties.
Aktīvais - 
Oldschool - Melns Kaķis, T4L4NTS, jo izturējuši viens otru tik ilgi..  
SPAMERIS - supz, iepirdīs visur kur var.
Girl next door - čiepa, jo ir bijusi vistuvāk gadam un joprojām aktīva, toksiska, bet aktīva., kamēr nodirš frogu tikmēr viss safe.
Labākā pērle - :zb:
Memeris - lollka ar saviem mammu jokiem.
Skabarga pakaļā - supz, viņš mani triggero ar savu "apstiprini steam 24/7"
Čata gariņš -  fazijs, kad ir viņš, tad gribās sākt čatot.

Link to comment
Share on other sites

Administrācijas pārstāvis - Es neteiktu, ka viens cilvēks ir viennozīmīgi svarīgākais, jo ja atņem jebkuru no mūsu adminu komandas, tad tas vairs nav IDentijs. Šoreiz izteikšos subjektīvi, tāpēc atdošu balsi par Boomixu un Akku (var taču vairākus nominēt?), jo šie divi projekta labā, manuprāt, dara visvairāk!
Moderators - No offense pārējiem, jo jūs visi esat labākie, bet mans iecienītākais ir Creibis a.k.a. skaruu , jo ja man gadās aizmirst, ka tomēr forums jātur kārtībā, tad creibis ir tas, kurš man par to vienmēr atgādina. Noteikti forums būtu 2x lielāka miskaste, ja viņš nebūtu starp moderatoriem!
Banteam - Nomināciju atdotu Clubstep un Outpace , jo abi ļoti patīkami dara savu darbu. Mazs shoutouts Walteram, jo viņš arī dažreiz piepalīdz.
Pub Admins - Savu balsi došu tikai par pub adminiem, jo tas ir vienīgais serveris, kurā spēlēju (ja tā to var nosaukt). Došu balsi Clubstep'am, jo viņš gago visus nešķīsteņus, kicko afkakātājus, tvarsta čīterus un ir aktīvākais admins ilgākā laika posmā. Shoutouts pārējiem adminiem, jo pēdējā laikā Pubā ir tiešām patīkami uzspēlēt (ja tikai neskaita to, ka 3 mapes iet pa apli)! 
Lietotājs - Mans gada pirmās puses favorīts bija GoHards, taču viņš tagad ir uz kādu laiku jau pazudis. Floki ir patīkams džeks, kurš ieviesa manāmu aktivitāti forumā un čatā. Paco ir ļoti biežs sarunu biedrs un tiešām aktīvs foruma iemītnieks, kurš bieži piedalās diskusijās un papildina forumu ar vērtīgu saturu. Tā pat arī Arcca tiešām ir bijis aktīvs visu gadu, palīdz citiem lietotājiem, piedalās diskusijās (arī tajās, kurās bieži neviens neko nesaprot), ir foršs sarunu biedrs un noteikti ir pelnījis nomināciju! Taču mans pēdējā laika favorīts ir gepardC - džeks, kurš prot sakarīgi iepostot kādu topiku, čīterreportu, izteikt savu viedokli kādā diskusijā, dažreiz arī piedalās čata sarunās un arī izsakās citās diskusijās! Patīkams čumaks, kuru vajadzētu apsvērt par topošo adminu kādā no serveriem! Grūti izvēlēties tikai vienu no šiem krutajiem džekiem, tāpēc es nominēšu visus, kurus minēju!
Palīgs - Lai arī kas tur bijis, jāsaka kā ir - lielākais palīgs tehniskajās lietās šogad bijis atkars. Balsi atdošu arī lollka , Jake un Clubstep, jo viņi aktīvi cenšas palīdzēt citiem problēmu sadaļā.
Sliņķis - SMUKŠS, jo kur jauni skini bled?
Aktīvais - Balsi atdošu exsup'am, jo viņš ir aktīvs vairākos serveros un arī pašā forumā. Īpaši aktīvs čatā.
Oldschool - Kanepis un Mr. Mercury. Par Kaņepi tur daudz nav ko teikt, viņš vienkārši ir viens no labākajiem, bet merkūru nominēju tāpēc, ka arī caur visiem niķiem un stiķiem, tomēr cauru gadu turās ar IDentiešiem un aktīvi uzturās forumā!
SPAMERIS - Pārsteidzoši, ka šo bija tik grūti izdomāt, taču atdošu balsi par skaruu. Iespējams, ka džeks redzams visur tāpēc, ka tiešām pārskata visu forumu. Filmas, spami, mūzika, ieteikumi - visur vienmēr piedalās.
Girl next door - Man ir dažas meiču favorītes, bet būšu subjektīvs un balsi atdošu sev mīļākajai - ljoxa'i . Krāj reputāciju ar saviem topikiem un nav tā aktīvākā forumā, bet noteikti ir visu laiku foršākā ID meitene!
Labākā pērle - Ar vārdu "pērle" es saprotu gan visu pozitīvo un smieklīgo, gan arī negatīvo un briesmīgo, tāpēc nominēju šos : Boomix ar :zb: un saviem tinder video , Viss IDENTY serveris, kad forumā, virs čata bija ielikts CS:GO Major streams, Visas reizes, kad Kanepis  izcēlies čatā, MILZIS a.k.a eec ar manis izraisītām dusmu lēkmēm, Akka ar KTV vēlmēm, Rimants27 ar saviem video, Atkars vs pokemoni
Aktīvākais mūziķis - Paco, Vankaa* un kaut arī bieži viņa postotais nav manā gaumē - Floki. Šos trīs var redzēt vismaz katrā otrajā lapā un viņu posti ir liela daļa no šī gada Musician krājuma! :) 
Memeris - Neesmu nekāds baigais mīmu cilvēks, bet Mr.Mercury mīmi mani bieži sasmīdināja.
Skabarga pakaļā - Grūti iedomāties kādu konkrētu cilvēku, kurš man šeit nepatiktu, jo cenšos visus uztvert kā savējos, taču visnegatīvākās emocijas man izraisīja atkars. Viss tas sviests ar parakstiem, quotiem, postu editošanu un citu noniecināšanu likās pārāk absurds, pat pēc interneta standartiem. 
Čata gariņš - Ja es nebūtu redzējis to čata topu maliņā, tad balsi būtu atdevis kādam citam. Bet stati nemelo, tāpēc balsi atdodu exsup!

Gada labākais - Akka, jo viņš un viņa māsa ir vissmukākie!

Link to comment
Share on other sites

Administrācijas pārstāvis - boomix, manuprāt, šeit divu domu nav - forums, serveru tehniskā puse, pat ieradās uz ĶIPA meet.
Moderators - teorētiski skaruu, ļoti, ļoti aktīvs moders, bet es tomēr došu balsi fazinskim, neuzkrītoši, tomēr efektīvi pilda darbu.
Banteam - Clubsteps, jo darbu paveic atbilstoši prasībām, spēj arī argumentēti pamatot savu viedokli. Arī Outpace nav zemē metams, tomēr mazliet ir jāpadomā kā pasniedz savu viedokli.
Lietotājs - Merkursl*hs a.k.a Kanepsis, vienmēr kā parādos čatā, tā Silvis momentāli iečalo kaut ko. Tiešām bieži sanāk sastapt, bet balsi dodu ne tāpēc, ka tur baigi aktīvais, bet gan tāpēc, ka netaisa sūdu un ir pienācīgs paraugl*hs.
Palīgs boomix, cik kādam problēma, tā bombix ir klāt un palīdz. Jāteic gan, ka problēmas visu laiku ir csgo serveru related. :D
Aktīvais - Merkursg*js, jo tiešām aktīvs un man nav nekādu pretenziju pret to kā uzvedās, jo Lincis īsti nenāk iekšā, līdz ar to kerkurijs ir pelnījis šo nomināciju, manuprāt.
Oldschool - valchh., jo reāli vienīgais, kas visu šo gadu laikā tā patiesi nav izgaisis, turklāt, uz jautājumu vai būs uz mītu, 95% gadījumu atbildēs - i`m in.
SPAMERIS - akka, postu skaits daudz, jo daudz. Reāli maz manāms, bet tie posti aug un aug.
Skabarga pakaļā - linceens, un šī nominācija nav nekas tāds, par ko būtu jāpriecājas. Tiešām šis cilvēks visa gada laikā ir nenormāli kritis uz nerviem. Lai neteiktu neko vairāk, lūdzu pieaudz.
 

Link to comment
Share on other sites

Administrācijas pārstāvis - Boomix un akka, noprotam, ka ''neko nedara'' , bet īstenībā akka liek boomixam realizēt savas idejas, tāpēc nominēju abus.
Moderators - šeit tā mazliet grūti, bet lieku uz skaruu, Kalibru un fazixu, visi trīs dara savu darbu, cits aktīvāk, cits mazāk.
Lietotājs - essenceN, mazais 16 gadīgais čomiņš, aktīvs čatā, liek reizēm pasmieties.

Palīgs - Dodu savu balsti Walteram, cenšas palīdzēt forumā un arī protams serveros.
Sliņķis - Nu ko, šeit man ir divi favorīti, Simplijs, kurš šeit tikai ienāk parunāties un neesmu dzirdējis, kad kaut ko darītu forumu labā (luv jū) un tad ir Smukšs, baigi sodīt šo čali nedrīkst, jo puika strādā līdz 1:00 naktī, tāpēc jau nav laika forumam. 
Oldschool - Veterans/Valts, vienīgais no oldschooliem, kuru zinu šeit no sākumiem un vēl joprojām uzturas forumā. (Tāpat Janvārī tev pizdā) 
SPAMERIS - exsup, šis puika visiem iejauksies čatā un kaut ko neparastu uzrakstīs.
Labākā pērle - Pērles mums ir bijuši visādi, bet tie , kas man paliek atmiņā ir Boomix ar savu Tinderi, Fazija joki un CLOUDLETA komiksi.
Skabarga pakaļā - exsup, Pats zini kāpēc.
Čata gariņš - akka, vienmēr kaut ko čatā uzrakstīs un dienā kādus 10 latviešu youtubera linkus iemetīs čatā. 

Link to comment
Share on other sites

Administrācijas pārstāvis - boomix , sliņkis,bet tomēr kaut kas arī notiek, iet uz priekšu un attīstās.
Moderators -Noteikti ,ka simplijs ,jo viņš jau nebija tas moderātors kurš deva nepamatotu wp ,vai divus nepamatotus wp. Viņš notiekti nebija arī tas ,kurš izskatīja sūdzības neskatoties demo un izsteica viedokli par labu draugiem  vai tieši otrādāk- par sliktu cilvēkiem ,ar kuriem ir sliktas attiecības. Kā arī viņš jau nebija ,tas kurš publiski foruma čatā nosauca JB spēlētāju (neteikšu vārdā) par autistu . Labi - bez šitiem meme jociņiem ,tad  atdodu savu balsi faz un exca,jo abi dara savu darbu ļoti labi.
Banteam -  Atdod savu balsi Outpace ,jo viņam ne tikai jāskatās jb sūdzības ,bet arī jāpārskatās dažas pub sūdzības
Serveru admins - TnT, kkur pazudis ,bet savu darbu dara ļoti labi .
Pub Admins - dodu preacher'am , viņš nav ilgu laiku,bet tomēr aktīvs . Ja nu tomēr ,nevar balsot par tik neilgu adminu,tad savu balsi atdodu barovsky .
JailBreak Admins - Mercedes - tāda sajūta,ka džeks vispār negulēja un spēlēja jb tikai.
Lietotājs - Tiger,jo aktīvs gan forumā , gan čatā
Palīgs -  simplijs ,lai arī cik neaktīvs viņš nebūtu,bet tomēr  vienmēr paspēj pielabot kādu noteikumu vai kaut ko izmainīt. +respect te
Sliņķis -akka- ko viņš vispār dara? Kappa
Aktīvais - akka-ā, viņš tikai forumā sēž ,ne velti 700dienas savāktas forumā
Oldschool - Merkurs,jo redzams čatā un postos, gandrīz, katru dienu
Girl next door - Čiepa , bet pēdējā laikā parādijusies vēlviena aktīva meiča- Cloudleta. Abas aktīvas čatā  + cloudleta ar komiksiem smīdina mūs.
Labākā pērle -  Īstenībā šogad notika tik daudz interesantas un smieklīgas lietas -sākot ar  boomixu tinderi un beidzot ar :zb: emoji. BET TOMĒR ,MANUPRĀT , ŠĪ BIJA ŠĪ GADA LABĀKĀ PĒRLEimage.png.0b838ffacd5a6bd816967efcd96062d2.png rip ktv :((

Skabarga pakaļā - clubsteps,kad čatā prasa ,lai uztaisa r6s ladder Kappa Bieži arī kaut kādu sūdu raksta čatā
Čata gariņš - akka , tops visu izsaka

Link to comment
Share on other sites

Administrācijas pārstāvis - @boomix,jo nu kas šeit būtu bez boomixa
Moderators - domāju kad savu balsi varu atdot @exca, jo diezgan aktīvs moderators, un īsti nav izcēlies ar stūlbībām
Banteam - @Outpace, jo šogad mani vairākas reizes banojis.
Serveru admins - Domāju kad @_TnT_, agrāk vismaz uzklausīja kad tas bija vajadzīgs, bet tagad mums beefs. ;/
Pub Admins - noteikti @barovsky, diezgan nice cilvēks, un admins.
JailBreak Admins - @rebudijs, nopietnākais admins, un bieži vien saprotošākais admins
Lietotājs - @Kanepis., cik sēžu forumā, bieži vien redzu viņu online.
Aktīvais - @exsup, top1 iekš online skala, visos serveros.
Oldschool - @_TnT_, jo vienīgi viņš mac-10 sauc par ūziku.
SPAMERIS - @akka 18051 ziņas

Girl next door - @sokoladeeskaistākā meitene

Edited by linceens
Link to comment
Share on other sites

Administrācijas pārstāvis - Manuprāt @boomix neizsakāmi ar jauno forumu un visām pārējām fīčām, kas šogad tika pievienotas.
Moderators - @skaruu Ir vienmēr bijis aktīvs, vienmēr gandrīz kad stulbs threads, vai kad jāiedod kādam warns, es viņu redzu. Faz arī labs, bet lai iet skaruu.
Banteam - @Outpace Ir bijis salīdzinoši vairākos topikos, lai gan Clubsteps ir foršs un all that, manuprāt Outpace ir nopelnījis vairāk.
Serveru admins - @Walter JO vienmēr sasniedzams, tagad kaut kur pazudis.
Pub Admins - @Clubstep Jo viņš ir tāds zaķīts kas soda tad kad vajag, un neatbalsta nekādu sūdu čatā, vai kur citur, čīteri arī mazāk serveros.
Arenas Admins - @Wendyy Cik esmu bijis onlainā graindot reitingu, wendyy vienmēr iekšā, kā arī atbild uz calladminiem salīdzinoši ātri, enjoy!
JailBreak Admins - @exsup Kā jau teicu nelīdzinoši daudz onlainā, rebudijam tikko atgrieza aksesu, bet būtu bijusi balss viņam.
Lietotājs - @TIGER Nav kādu laiku redzēts, tā aktīvi threados un čatā, bet nu forumā viņš šī gada laikā, ir bijis ļoti aktīvs.
Palīgs - @akka Lai gan boombix pa serveriem rusho, akka vienmēr palīdzējis man ar TS3 (atdeva vipu), un citām lietām, un vienmēr ātri ir atbildējis.
Sliņķis - @akka Arī pie sliņķiem viņš iet, jo es neredzu viņu īpaši aktīvi kaut ko darot, tikai ja paprasa help, bet nu gan jau kā kompliments šis arī būs.
Aktīvais - @exsup Es nezinu kuru citu lai te ieliek, kā jau teicu viņš te forumā ir 24/7 un serveros arī, es neesmu bijis īpaši aktīvs, dodu tam ko zinu, kas ir.
Oldschool - @Kanepis Normāls čalis, cik zinu pēc čata un citām aktivitātēm, DeFire nav kādu laiku manīts, so balss Kaņepim.
SPAMERIS - @exsup Viņš spamo visur, un ir visur. (Jau kāda 10 nominācija zupam)
Girl next door - @MelodijAa.Viņa tāda edgy meitene, iedošu jo viņu neviens nezin, tapēc yolo.
Labākā pērle - @boomix Tinder video, nemeklēšu linku, gan jau augstāk jau iemests.
Aktīvākais mūziķis - @Vankaa*Aktīvs mūziķis forumā, vienmēr kaut kas no viņa.
Memeris - @Mr.MercuryViņa memes ir gold, un patīk pasmieties par viņiem.
Skabarga pakaļā - @linceensDīvains indivīds, gan serverī, gan forumā vienmēr uzrakstīs riktīgo nonsense (no offense)
Čata gariņš - @exsup Jo nu, kā jau teicu viņš ir visur.

 

 

Atvainojos, ja zupa vai kas te vairākas reizes, bet galu galā nominācijas tak pēc paša domām, piedodiet ja tādas salkanas atbildes, neesmu te pēdējos mēnešus tā aktīvi darbojos, bet nu kā būs tā bus.

Edited by latvianguy
Link to comment
Share on other sites

Administrācijas pārstāvis - boomix, jo uztaisījis jauno identy lapu un visādas citas fīčas gan lapā, gan arī serveros
Moderators - skaruu,  skatos, ka cilvēks centīgi warno pārkāpējus forumā, un uztur kārtību
Arenas Admins - Clubstep, cik esmu bijis arēnas serverī ar viņu, vienmēr ir uzturējis kārtību un neviens nav bļaustījies vai čītojis tad :D
Palīgs - Clubstep, vienmēr izpalīdz cilvēkiem ar problēmām čatā
Aktīvais - akka, ļoti aktīvs atbalsts un boomixa stūmējs :D
SPAMERIS - akka, saspamojis čatu, lai tiktu pirmajā vietā :D
Girl next door - Čiepa, toxic af, bet nu vismaz aktīvi uzturās gan forumā gan ts serverī :D
Labākā pērle - Šis topiks, un viņa autors

Čata gariņš - exsup, aktīvs čatotājs, vienmēr kaut ko raksta. Tas nekas, ka otrajā vietā ar čata ziņām :D

Link to comment
Share on other sites

Paco nomināciju saraksts:

Administrācijas pārstāvis - Boombix, teiksim, bija grūti izšķirties starp cilvēkiem, kuri veido ID, bet no main adminiem Boomix izceļas vairāk nekā otrās vietas ieguvējs Akka;
Moderators - Simplijs iekritis acīs, nemanāms foruma čatā, bet kārtību ieveda visa gada garumā;
Lietotājs - latvianguy, esmu pamanījis šo cilvēku gan čatā, gan forumā, vienmēr prot iespraust teikumu, Jūs viņu pieņemat kāds viņš ir;
Palīgs - Arcca, viennozīmīgi, kaut kas saplīsis, Arcca, bug, Arcca, vienmēr ir padoms, gluži kā papiņam pajautāt ko!
Aktīvais - Liekas, Clubstep, cik viņu atceros forumā, viņš palabos gramatikas kļūdas, manīm, sevīm, tevīm, personīgi, kā arī izskatīs ban-topic, in-game ieviesīs kārtību, un vēl paspēs čatā uzrakstīt;
SPAMERIS - Hg, dzīvsudraba kungs, jeb cilvēks, kuru mēs visi zinām - Mr.Mercury, vienmēr ir licies, ka viņa rakstītais ir lieks, gluži kā spam botiem, tas varētu tur nebūt, bet brīžiem ir arī izņēmumi; :)
Aktīvākais mūziķis - Skaruu, varbūt nav tas aktīvākais, bet mūzikas ziņā pērles sprāgst ārā;

Oldschool - DeFire, šo, vēlētos atdot nedalītu balsi par šo cilvēku, dēļ ID-Meeting;

Čata gariņš - Faz, viņš īstenībā ir persona, kuru var ierindot visu, sākot no populārā Heroes of the Storm topika, līdz čata sadaļai, kur katrs cenšas atzīmēties. Starp visiem cilvēkiem, viņš ir tas, kurš čatā izceļās, pieļausim domu, ka netikai manās acīs;

Kādu brīdi atturējos rakstīt, jo uzskatīju, ka man nebūs objektīvs viedoklis, par šo NOTY'18, bet hey, been i'm here '18.

Domājot par katru nomināciju, centos atcerēties, ko katrs cilvēks ir darījis 2018, sapratu:

  1. Jāēd vairāk biezpiens; (yes, ko Dievs nav devis, ar biezpienu neaizpildīsi, zinu to teicienu :) )
  2. Esmu ierindojis šos cilvēku, ne tikai pēc sava personiskā viedokļa, saskares ar tiem, bet gan pēc foruma kopējās aktivitātes.

Ceru, ka ņemsiet vērā manu viedokli un vēlu veiksmīgāku '19 . ;)

Paco.

Edited by Paco
Link to comment
Share on other sites

Administrācijas pārstāvis - Protams, visi administrācijas locekļi ir pelnījuši uzslavas par veiksmīgi aizvadītu gadu, taču vislielākais paldies ir jāsaka boomix'am, jo, pielietojot savas zināšanas, spējis pilnveidot, attīstīt gan identy forumu, gan serverus;
Moderators - Neskatoties uz to, ka moderatori ir veseli 8, savu darbu visapzinīgāk pilda fazijs, kā arī pie viņa vienmēr var vērsties, ja ir kādas neskaidrības;
Banteam - Lai arī uz doto brīdi ir divi BT pārstāvji, balsi atdodu Outpace, jo, redzot to, kas notiek forumā, izskatās, ka tieši viņam nākas pastrādāt daudz vairāk;
Lietotājs - Gadam ejot, identy ir reģistrējušies neskaitāmi lietotāji, ir tādi, kas palikuši, ir tādi, kas aizgājuši, taču erners aizvien šeit uzturās, neskatoties uz to, ka visi viņu bullyo;
Palīgs - Personīgi man neviens nav palīdzējis, taču balsi atdošu Arcca jo cilvēks ir gana inteliģents un spēj rast risinājumu lielākajai daļai problēmu, ar kurām saskaras citi foruma lietotāji; 
Sliņķis - Sliņķim nav būt slikti, jo slinki cilvēki vienmēr atrod vieglāko ceļu, taču šoreiz pērienu pelnījis surenos, it kā moderatora amatā, taču redzu viņu tikai čatā pa retai reizei;
Aktīvais - Lai arī visiem skaidri zināms, ka tas ir exsup, taču uzskatu, ka gana aktīvs ir rebudijs, ne tikai serverī, adminējot tajā, bet arī forumā, jo aktīvs arī būs pašā vēlākajā nakts stundā; 
Oldschool -  Nemaz tik daudz tos oldschoolus forumā vairs nevar redzēt, taču vienmēr čatā varēs satikt Kaņepi, kurš vienmēr diskutēs ar faziju un cinīsies par savām geju tiesībām;
Girl next door - Lai arī gada sākumā (?) nebija tik redzama, lielu aktivitāti sāka izrādīt gada otrajā pusē, tā ir CLOUDLETA, prātīga sieviete ar savu viedokli;
Labākā pērle - šis, izlasot būs skaidrs, kāpēc labākā pērle;
Aktīvākais mūziķis - neviens cits kā fazijs, liels klasikas cienītājs, par to šim jauneklim cieņa no manis;
Skabarga pakaļā - atkars, jo uzturās tādā pokemonu portālā kā identy;
Čata gariņš - exsup, citu nevienu nemaz čatā tik ļoti nepamanīsi, spraucas visur, kur vien var iespraukties.

Link to comment
Share on other sites

Administrācijas pārstāvis - @akka, lai arī brīžiem man slinkums ņem virsroku, viņš vienmēr būs tev fonā un no muguras pagrūstīs un motivēs. Aptuveni tas būtu tā, kad tu nokrīti pie 30km skrienot maratonu, viņš tev pados roku, piecels, pēc tam nogrūdīs vēlreiz zemē un uzbļaus, saņemies, neesi mīksais, skrien uz priekšu.
Moderators - @simplijsvarbūt aktivitāte nav tā spožākā, bet viennozīmīgi būs savs vārds ko pateikt un savs viedoklis par notiekošo. Vienīgais moderators, ko arī dzīvē esmu saticis, foršs cilvēks.
Banteam - @Outpaceaktīvs af,  nepamet savu posteni, pat pēc ilgi pavadīta laika. Forumā būs jebkurā brīdī, izskatīs lielu daļu sūdzību un arī spēs ieviest kārtību, kur tā nepieciešama.
Serveru admins - @_TnT_ , cilvēks, kas tiešām saprot un dara un ir kopš paša gada sākuma. Ļoti draudzīgs, neesmu dzirdējis ka ir bijuši strīdi ar jebkādu citu administrācijas pārstāvi, ir devis foršus ieteikumus un vienlaicīgi ļoti strādīgs un čakls, ka visu spēj apvienot.
Pub Admins - @barovsky, lai arī brīžiem kaitinošs nedaudz par SA :D Tomēr cilvēks tik tiešām aktīvs, dod ieteikumus un saprot, kas pub'am ir nepieciešams un kas nē. Vēl varētu minēt, labs tētis savas dēlam.
Arenas Admins - @Wendyyte pat divu domu nav, aktīvākā, foršākā, saprotošakā un čillīgākā administrācijas pārstāve serverī. Palīdzēja man izveidot anticheat, iekačājot čītus uz sava PC un testējot, kurš tagad jau ir noķēris pie 50 acc. Varbūt šaušanā aims šur tur pieklibo, ka izlieku gandrīz katru reizi arēnā, bet lietas būtību jau tas nemaina.
JailBreak Admins - @rebudijslai arī bija pazudis uz kādu ilgu laiku, tomēr atnāk atpakaļ un spēj parādīt savu raksturu serverī. Dažkārt varbūt nepatīk, ka nav ar citiem adminiem tās draudzīgākās attiecības, bet kopsummā JB ir ļoti daudz devis un ceru ka dos arī 2019. gadā.
Lietotājs - @Incomftwbūs ik pa brīdim forumā, iespamos 'bumbiks noobs' un aizslīdēs uz priekšu. 
Palīgs - @Walterpalīdzējis ID serveru attīstībai daudz, veidojis mapes, motivējis mani, devis ieteikumus, nopircis picu, paņēmis ID džemperīti, labs draugs, wingman uzbūstoja mani līdz global, un pat krāj ar mani snapā strīkus.
Sliņķis - @Jakegads pagājis, vēl jo projāms cilvēks negrib ar mani picu iet uzēst, visu laiku tik saka - slinkums.
Aktīvais - @exsup kas var būt labāks par zupiņu, gan parādījis ir šļopkas no savas klasesbiedrenes, gan piespamojis visu čatu ar visādu drazu un vienlaicīgi serveros ir bijis aktīvākais spēlētājs. Props tu jū zupiņ, keep it up.
Oldschool - @Kanepis.bik nodirsu viņu gada vidū, bet tomēr ļoti aktīvs, gan forumā, gan teamspeak, gan dzīvē. Motivēja mani arī iziet tinderi, saprast, ka nevajag apvainoties par sūdiem un mācīties piedot, jo galu galā visi esam draugi un varam durax kopā spēlēt jebkurā diennakts stundā.
Girl next door - @Čiepapati aktīvākā čiepa forumā, Jelgavas patriote un ne pārāk laba durexa spēlētāja. Vismaz labi tagad, ka ir sneķelis, kurš var viņu nolikt pie vietas un likt ID pasēdēt vēl ilgāk.
Labākā pērle - @Rimants27Rimants Dimants ar saviem minecraft video vienkārši iebombīja un uzlaboja garstāvokli visai dienai :D  


Čata gariņš - @exsuptev ticu, tu apsteigsi akku, tas nav nekas nereāls. Galvenais to dari tad, kad akka ir darbā, lai viņš nedzēstu tavas ziņas ārā. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×