Jump to content
Krissy

CT UNBAN (JB)

Recommended Posts

1.
[CTBAN] -----------------
[CTBAN] Tu esi CT banots!
[CTBAN] Banoja: .XLV kalibrs
[CTBAN] Iemesls:
[CTBAN] Datums: 2018-12-12 14:00:51
[CTBAN] -----------------

2.biju ct teicu:  labi ka teroristi klausa un tad exc sāk lamāties un es saku aizveries,jo traucē un tad man iedod ct ban!

3.nav

4. laikam 8 vai 9 rounds 2018-12-12 14:00:51

Edited by KrisyPlayzLV
Link to comment
Share on other sites

saziepējis kādam dipsi un tagad tēlo pirmo puiku serverī, ķipa neaizskarāms, a kad jānāk sūdzēties forumā tad gan būsi mazs paklausīgs puika, ne? Tu reāli zajebal ar savu attieksmi un tādiem kā tev varētu pa seju iedot, lai saprastu. Ķipa riktīgs purns, visiem varēsi uzdirst, a kad vajag personīgi nākt pasūdzēties par to, ka kādam meitene profila bildē, tad gan būsi pirmais.

Man vienalga par to kāds man sods or what not, bet tu čista esi sīks lohs un tā es arī domāju, jebal tēlot kruto tikai tāpēc ka salīdis dirsā esi. ceru, ka tev unbanu neiedos.

Link to comment
Share on other sites

Forši, ka tāds demo arī kautkur pastāv.

 

E: Un tad brīnās ,ka serverī cilvēki zūd, visus raundus kurus tu vadiji vainu 5min bija saimonspēle no kādiem7cilvēkiem līdz 1, vai arī kkāds futbols 1v1 un visi pārējie nofragojās. Dēļ tavas profesionālās matemātikas ,ka raundus nemāki skaitīt gandrīz vai aizmigu skatoties demo. Nezinu kapēc vēl nav kkādi noteikumi pret tādiem kā tu kas ir vienkārši "useless" raundos ,jo kad neesi līderis 90% no raundiem kāds ir aizmucis no tava perspektīva.

 

Par sūdzību unbanoju, nemaz vari man nerakstīt pm kā jau iepriekš dariji, calibram mutisks brīdinājums par mutes palaišanu un nepatiesu ct.

 

:tc:

Edited by Omas-garsigas-pusdienas
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×