Jump to content
faz

Mobilo sakaru operatori (aptauja)

Mobilo sakaru operatori Latvijā  

93 members have voted

  1. 1. Kādu mobilo sakaru operatoru izmanto tu?

    • Tele2
      26
    • Latvijas Mobilais Telefons
      25
    • Bite
      30
    • Zelta Zivtiņa (Tele2)
      6
    • Amigo (LMT)
      2
    • Cits
      4


Recommended Posts

What up, dibentieši!?
Par cik boomixam ir problēmas ar skemeriem, kuri strādā Bitē un akka vēlas pāriet uz citu operatoru, nāku pie jums ar aptauju par Latvijā pieejamiem mobilo sakaru operatoriem.
Kurš ir lētākais, kvalitatīvākais un patīkamākais operators pēc jūsu domām? Cik daudz un kādam nolūkam izmantojat internetu telefonā? Dalīsimies iespaidos un varbūt kāds pārdomās par sava operatora izvēli!

Link to comment
Share on other sites

Es arī aizgāju no bites uz Tele2, jo sanāca tāds prikols, ka paņēmu tur telefonu un pēkšņi pēc dažiem mēnešiem man nobloķējās bites tīkli uz to telefonu, lai gan man tur ir paņemts gan telefons, gan tarifs. Es ieliku Tele2 SIM un viss gāja. Es domāju, ok. Aiznesīšu uz Biti, a šie saka, ka nevarot palīdzēt. Nu tā neko, aizgāju uz Tele2 un dzīvoju laimīgs ar tādu pašu tarifu par lētāku cenu. :D 

Link to comment
Share on other sites

Atkarīgs kur dzīvo, kādos džungļos, vai ciematos, bet mostly par cenām lielākoties var normāli nokaulēties, ja patīk runāties un jau tam operātoram gandrīz vai apnicis esi. Šobrīd izmantoju biti, esmu bijis kādreiz tele2, bet uz to brīdi cenas tur bija kosmiskas neierobežotajam tarifam.

 

 

image0.png 

Weird flex, but ok

Edited by Omas-garsigas-pusdienas
Link to comment
Share on other sites

Nice, tikko pamēģināju

Xcu5szL.jpg

Pirmajā screen pa kreisi ir tarifu plāns 9,50€, neierobežots internets. Izlec kā liela reklāma, kuru tu nevari nepamanīt. (VPN ieslēgts, cits browseris)

Palielināta bilde:

Spoiler

rchuJ3O.png


Pirmajā screen pa labi ir bez VPN, default browseris ko izmantoju visam, nekādus izdevīgus tarifa plānus nepiedāvā, labākais ir 11.50€ , 2GB mēnesī 

Te screen ar labāko piedāvājumu:

Spoiler

tCeJmzj.png

 

Kopsummā, norm scamaz esošajiem bites klientiem, kuri jau kādu laiku ir pie bites. :zb: 

Link to comment
Share on other sites

Katram ir sava pieredze un savi uzskati. Izmantoju Biti, pirms kāda gada pārmainīju tarifu uz to, kuru te boomix iemeta pa 9.50, ar bezlimita internetu. Nezinu vai arī tagad, bet man arī vēl 5 GB interneta cenā iekļauti ārpus Latvijas, kuri bieži noder. Jau iepriekš biju izmantojis Biti vairākus gadus un pašam piedāvāja 2017.tajā pāriet uz šo plānu, neskatījos mājaslapā, bet veikalā ņemot jaunu telefonu piedāvāja. Datus izmantoju līdz ko izeju no mājas, visām vajadzībām pēc kārtas Instagram, Facebook u.t.t problēmas nav radušās izmantojot ikdienā vēljoprojām.

Link to comment
Share on other sites

aizgāju uz biti, pateicu, ka no identy un lai dod tarifu plānu labāku, tagad maksāju 9.5€ un pēc gada jāiet atkal runāties un saglabāšu to pašu, ja ne lētāk, jebkurā brīdī varu atteikties un uzmest mīksto, esmu apmierināts. 

unlimited mb, zvani un sms

pie reizes nomainīju nr, beidzot miers no Toma būs... 

Link to comment
Share on other sites

Latvijā uzturoties man ir Bite. Lietoju pirms aizbraucu uz ārzemēm un turpinu saglabāt nummuru lai lietotu kad esmu LV.

Nevaru baigi sūdzēties. Pirms aizbraucu no Latvijas nebija slikta pieredze ar viņiem lietojot viņu pakalpojumus ikdienā. Tagad varbūt pa 2 gadiem kaut kas mainījies varbūt, tāpēc baigi manu viedokli varbūt neķert galvā. :D 

Link to comment
Share on other sites

Trīs gadus atpakaļ pārvācos uz citu valsti, bet turpinu lietot ZZ priekšapmaksas karti. Katru mēnesi papildinu pa 3 eiro, lai numurs nepazūd un braucot uz mājām vai uz kādu citu Eiropas valsti, man ir iekrājusies paprāva summiņa. Vienīgais ar zonu tā jocīgi - vasarnīcā Daugavpils pusē ir jākāpj uz bēniņiem, lai kaut ko saķertu, bet kad esi kaut kādā Dominikānas Republikas nekurienē, tad zona iet uz aidā, pat labāka, nekā otrai sim kartei (angļu numuram). 

 

Link to comment
Share on other sites

Takā BITE ir musors, dēļ savas attieksmes pret klientiem un savām krutajām "dāvanām", man izdevīgākais ko lietot ir šie jauniešu piedāvājumi. Šos piedāvājumus var dabūt gan pie LMT gan TELE2. Principā tu saņem bezlimita zvanus, sms un internetu par 16 ērikiem. Protams šis piedāvājums ir pieejams tik cilvēkiem līdz 24 gadu vecuma. Personīgi es lietoju LMT piedāvājumu, jo principā viss man ir no LMT un esmu apmierināts ar to. 
LMT - https://www.lmt.lv/lv/piedavajums-jauniesiem
TELE2 - https://www.tele2.lv/tarifi/zelts/bezlimits-jauniesiem/

Link to comment
Share on other sites

Esmu BITEnieks, tadel ka siks budams vecakibija daja tikla un sava starpa vareja zvanities pa brivu ! Vel lielaka pagatne esu bijis Tele2 Zelta Zivtinaaa. Datus izmantoju pilnigi visu laiku, jo ir bez limita un atraks internets neka mans Rigas wifi

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×