Jump to content
gepardC

CSGO arena servera ieteikums

Recommended Posts

Nu jau kādu laiku aktīvi uzturos serverī un esmu piefiksējis, ka cilvēki ļoti bieži sūdzās par mapi kaut gan paši par viņu ir nobalsojuši.

Respektīvi pēc ilgākiem novērojumiem esmu piefiksējis, ka problēma rodas no tā, ka cilvēki spaida pogu ''3'' dēļ naža, vai citos gadījumos citus ciparus.

Tātad manuprāt risinājums varētu būt piemēram vizuāls paziņojums ka vote tuvojas. Varbūt pat kāds sounds piedevām lai vēl vairāk pievērstu uzmanību.

 

Nezinu vai citiem tas liekas tik svarīgi kā man, bet nu. Varbūt ieteikums noder. :) 

 

Paldies par uzmanību! :) 

Link to comment
Share on other sites

Jā, ja uztaisītu kādu apkopojumu par to kā mainās mapes, redzētu, ka katra nākamā ir tieši trešā, tikai dēļ naža switch. Pašai bieži uzspiežas un nākas rakstīt revote. Varbūt trešo opciju izslēgt vispār vai to pašu skaņas signālu. 

Link to comment
Share on other sites

Tika ieviests, ka nerādās pirmās 2 opcijas, jo visi spaidīja neskatoties, tagad problēmas ir ar 3. Varbūt tad vispār izslēdzam visas iespējas un liekam, lai serveris pats diktē noteikumus? Nebūs, esiet vērīgi. Turklāt, ja vēlaties tomēr turpināt šo ieteikumu, ir atsevišķš topiks - https://identy.lv/forum/topic/23704-ieteikumi-csgo-serveriem/

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×