Jump to content
Snabulis

[JB] Unban Snabulis007 ,Outpace

Recommended Posts

Kā jau saprotat negribu lai šo sūdzību izskata Outpace ,bet viņa domu procesu gan es gribētu dzirdēt. Kā jau citās sūdzībās par banteam es gribētu dzirdēt vairāku cilvēku viedokļus gan augstāk stāvošus ,gan zemāk, lai jauki lasās. 

1)

SERVER:         [LV] LATVIAN JAILBREAK SERVER - IDENTY.LV
ADMIN:        outPace^
REASON:        sūdzībaforumā
TOTAL:        3 days 
TIME LEFT:     2 days 

2) Tātad uztaisīju sūdzību(sūdzība) par to ,ka 3 cilvēki JB serverī spamo wepus, un outpace kaut kā izdomāja ka es to darīju kopā ar viņiem ,nezinu kas gāja viņam cauri smadzenēm varbūt vienkārši tas ka vēlu viņš izskatīja viņu ,bet es esmu pārliecināts ka nevienu reizi nepaņēmu wep(ar pogu),es wep mētāju jā bet es sūdzību rakstīju tieši par spamošanu (piemērs no sūdzības) ,tādā gadījumā ja es dabūju 3 dienu banu par to ka viņus mētāju lai gan uzsvars šajā gadījumā ir uz to ka viņi tika spamoti, tad kādēļ banoti netika visi ,kas tur mētāja? Es nezinu vai čatā vai kur es biju vel sarunājies ar exup un teicu ,ka man vienalga ir par pārējiem kuri mētāja ,bet tieši par šiem spamotājiem(ja ļoti vajag varu dabūt screen). Pats galvenais jautājums ir tas kā Outpace izdomāja ka 3 cilvēki kuri spamoja pilnu GunRoom ar wep ir tik pat vainīgi kā es kurš nebiju ar viņiem saistīts un nereizi pat wep nepaņēmu(ar pogu). Plus vel tas ,ka divi no šiem cilvēkiem ir tādi kuri bieži tiek sodīti un viens kas vel īsāku banu un tad esmu es kam ,manuprāt, šis ir mans otrais bans no šī servera. Es uzskatu ,ka ja šādi tiks turpmāk darītas lietas tad jūs vispār redzēsiet sūdzības vienreiz gadā,kāpēc lai es tērētu savu laiku rakstot sūdzību par cilvēkiem un beigās tiktu nepatiesi banots pats tik pat ilgi cik visi šitie huiņu taisītāji?

3)Šeit

4)Nezinu ,ko lai šeit raksta, round ,kur outpace redzēja ,kā es ar viņiem laužu serveri vai kad saņēmu pašu banu. Sūdzību es rakstīju par 0:2 round,visticamāk tas round ,kur viņš kaut ,ko redzēja un banu saņēmu tikos.

paldies par uzmanību

Link to comment
Share on other sites

Domāju piebilst, vai nē, beigās izdomāju ka piebildīšu. Pēc maniem uzskatiem banu vajadzēja dot tikai tiem kuri spaidīja tās pogas iekš groom, jebšu man un ASAP, un tā mētāšana kinda nepalielināja lagus. Un kāpēc bans nav visiem kuri mētāja? Bija vismaz 2-3 citi playeri kuri next round mētāja wepus, un viņiem par to nekas nebija. PS. Kādēļ man 7 dienas bans? Par bugu pateicu gan boomix'am, gan adminam. 

#idnetaisnība

 

Ps. Kā teica mans materiālmācības skolotājs - Viens pret visiem, visi sit vienu!

Edited by linceens
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×