Jump to content
anakingo

[JB] nepatiess ctban

Recommended Posts

1. Admina niks un bana izraksts no konsoles (ja ir) 

[CTBAN] -----------------
[CTBAN] Tu esi CT banots!
[CTBAN] Banoja: DopeScott
[CTBAN] Iemesls: nezin noteikumus
[CTBAN] Datums: 2018-09-28 17:51:53
[CTBAN] -----------------


2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda - CTbanoja, pat ja nepārkāpu nevienu noteikumu. Atsakās sīkāk paskaidrot, ko tieši pārkāpu. Vienīgais varēja piesieties pie nika, bet es nomainīju savu nicku pēc viņa dotā brīdinājuma.
3. Screenshoti vai demo fails no tavas csgo mapītes. 

 

jb_oasis_beta_v4 2018-09-28 20:15 28.7 MB    


4. Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību. pirmspēdējais round

Edited by anakingo
Link to comment
Share on other sites

''CTbanoja, pat ja nepārkāpu nevienu noteikumu''    Vispirms, noteikums tika pārkāpts, kad šis indivīds nomainija niku uz ''Thanos Car'', sods netiktu piešķirts ja niks būtu tikai vienam spēlētājam, bet šoreiz visiem CT bija vienāds niks. Anakingo šī nav pirmā reize, ja es nemaldos, kad viņš izraisa šadu iniciatīvu un piedalās šādās aktivitātes saistība ar niku maiņu un autisma izplatīšanu. - (pleasework420, ja es nemaldos) Brīdinājums tika dots dzivreiz, ja skaita čatā ierakstīto brīdinājumu, pēc brīdinājuma Anakingo nomainija niku uz ''Thanos Lietus(neatceros otro vārdu)'', tāpēc, es spriedu, ka šis spēlētājs neuztvēra šo nopietni. Domāju, ka cilvēkam ir jāsaprot, ka nomainot niku no ''Lietussarga Arks'' uz ''Lietussarga Gals'' nenozīmē, ka tas ir unikāls un piemērots niks... Bans vairāk tika balstīts uz to, ka Anakingam šī nav pirmā reizi.

Sniegs tika banots par ''Abusive'', kur varētu būt mana kļūda, jo vajadzēja piešķirt gagu, bet pieradums, un sniedzinam īsti vienalga. (piedāvāju noņemt to un uzlikt gagu. Sniedzins arī piedalījās pie ''Thanos Car''.

Ferriots tika napreizi ctbanots, mana kļūda, bet viņš paspēja iziet no servera rupji atvadoties. (Ferriots piedalijās pie ''Thanos Car'')

 

Edited by DopeScott
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×