Jump to content
PostCollector

Moš kāds var palīdzēt?

Recommended Posts

Saprotu, ka daudziem būs pilnīgi pajāt un varbūt vēl kāds šeit varētu ienākt tikai lai kko ierakstītu. Bet varbūt kāds ir bijis vienā no šiem pasākumiem. Tātad ar čaļiem 08.25 vienā no pasākumiem gribam tā teikt iečillot. Notiks Baldones waterfest afterparty, kurš notiks jau 2x vai 3 reizi. Un Dzintaru beach party, varbūt kāds no jums ir bijis kādā no šiem pasākumiem un var padalīties, kurā būtu lielāka jēga ietusēt. Nevaru galīgi izdomāt soo... gribas kāda viedokli. 

 

Dzintaru beach party - https://www.facebook.com/events/1817433388341667/

 

Line up:
19:00 Malina Malina ( Coyote Fly rezidents )
21:45 Markus Riva Markus Riva II Live
23:00 Sergucci Mane (Just, Radio Bar)
01:00 Анна Андреевна (Dj Annika )
03:00 Vortex Deejay (Just, T73 )
Host : Денис Тумаков (Dennis Tumakov)
Foto and design: Олег Белоусов
Video credits : Аввакум Петров
Go Go : Карина Казанова (Karina Kazanova) Anastasia Dacio

 

Baldones afterparty - https://www.facebook.com/events/1877810309187790/

 

Line up:

ginger mane, chris vader, dj 24k, cash only.

Edited by Floki
Link to comment
Share on other sites

Tas jautājums ir tas pats kā prasīt - ''Eu džeki palīdziet, es nevaru izlemt, nē nu man jau garšo abi, bet kuru saldējumu man ēst? Nu kāds ir ēdis to? Nē nu man jau garšo arī tas, nē nu tas arī ir labs, nu kuru tad?'' Jo abi gan jau ir labi, bet nu tev pašam ir jāskatās uz line-up kuru tu pats esi mums iedevis, kā arī tas patiešam ir prefference tev un taviem čomiem. Ja tu gribi ietusēt, tad par line-up pat var nedomāt, ja tev ir laba kompānija tu tā pat varu derēt tur neiesi dēļ mūzikas, bet dēļ kompānijas. Abi ir labi, tas ir prefference.

Link to comment
Share on other sites

No vienas puses es saprotu, kāpēc prasi citu pieredzi, bet beigu beigās viss ir atkarīgs no kompānijas un paša gaumes mūzikā. No savas pieredzes, varu teikt to, ka noteiktā alkohola reibumā vari ļoti labi izballēties neatkarīgi no mūzikas, kas skan fonā (protams, ja ir laba kompānija). Pie tā paša jāpiebilst, ka alkohols ir inde un ļoti iespējams, ka nākamā diena tiks izmesta miskastē, tad labāk padomāt iepriekš - vai ir vērts vienai naktij veltīt arī nākamo dienu (vai manā gadījumā divas dienas).

Labāk ir atrast internetā pāris gabalus no dotajiem izpildītājiem, noprast vai tas nāks pie sirds, un tad arī izlemt vai ir vērts doties uz pasākumu. Ja mūzika nav pa prātam, tad lētāk un vienkāršāk būtu savākt foršu kompāniju un vienkārši apmeklēt tuvāko klubu vai bāru. Un visbeidzot - ja man konkrēti jāsaka vai esmu kaut ko no šiem dzirdējis, tad es teiktu nē un mani noteikti neuzrunā dīdžejs ar nikneimu "Sergucci mane"

Link to comment
Share on other sites

To ko Fazs teica - galvenais kompanija ne alkohols. Vienīgais ko tev varu pateikt ka abi coyote dj, malina un gustavito, ir man labi comi un diezgan labi DJ, tā kā uz viņiem vari paļauties, žēl tik ka paši pirmie uzstājas. Par pārējiem nav ne jausmas.

Un vēl apsver domu ka Dzintaros paļubomu buus labāks tusins nekā dirsā Baldonē, Dzintariarī ir krasi tuvāk. 

Bet labāk aizej uz kadu klubu, daudz labaka atmosfera tur nekā šajos, es pieļauju

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×