Jump to content
Ricco

attiecības ar meiteni

Recommended Posts

sveiku jau uzreiz atvainojos par to, ka ieprieks nodirsu nedaudz identy.lv un uzrakstiju to acc pieteikumu bet lieta sekojosa, es dabuju banu csgo un beidzu spelet csgo tapec nodirsu.

 

 

tad es aizgaju uz 1 citu projektu kur ir diezgan tizligi cs 1.6 serveri bet man tur iepatikas 1 meitene. mes sakam chatot un ta talak. tad jau tikam lidz tam, ka sutijam viens otram tur visadas bildes un tur baigi forsi un ta. vina pateica kad es patiku vinai un ta mes turpinajam chatot. bet tad vina saka chatot ar ta projekta lidzipasnieku un man pateica lai es eju nahuj nejau ta pateica bet lika noprast.

kapec dazas meitenes ir tadas maukas :( :(

 

ko man darit?

re ja kads pazist..

NVXBZD.png

Link to comment
Share on other sites

Neko nedari. Tā tas tajos bezrūpīgajos tīņu vecumos notiek. Gan meitenēm, gan puišiem tā interese vienam pret otru ātri mainās, it īpaši, ja uzrodas jauna interese un tu vairs tik ļoti nepievelc kā sākumā, kad tikai sākāt draudzēties. Vienkārši samierinies un dzīvo tālāk - kad nāks laiks, tā īstā meitene pati uzradīsies. 

 

No tavas puses nedaudz stulbi likt tās meitenes bildi. Ja tev viņa tik tiešām patīk, tad tu viņu paturētu noslēpumā nevis rādītu visiem un teiktu "o, kāpēc meitenes tādas un šitādas", kas manās acīs izskatās kā "rekur, tieši šitā meitene ir tāda un šitāda".  :ljoxa:

Link to comment
Share on other sites

identijā labākās meitenes - pro tip.

 

bet nu caur internetu nekas labs nenotiks, un ja jau čatoja ar tevi un pēkšņi sāka čatot ar projekta līdzīpašnieku, viņa ir thot un gold digger ja .

 

nekrīti depresijā boi, atradīsi citu meiteni

Link to comment
Share on other sites

Pirmkārt, nav forši saukt meiteni par mauku tikai tāpēc, ka Tev ar viņu nav sanākušas attiecības, ja tās tā vispār var nosaukt, jo internetā nekad nebūs iespējams izveidot pilnvērtīgas attiecības, jo Tu tomēr nezini, kāds cilvēks Tev sēž aiz ekrāna. Tas, ka Tev meitene pasaka, ka Tu viņai patīc, nenozīmē neko, it īpaši internetā. :D

Izej labāk no mājas, iepazīsti jaunus cilvēkus, sāc komunicēt ar saviem domubiedriem, iespējams viņu vidū būs arī kāda meitene, kura izrādīsies daudz labāka nekā tā, kura Tevi atšuva. Un pats galvenais - maini attieksmi un uzskatus par meitenēm, viss arī ir atkarīgs no tā, kā ar viņu runā un kā pret viņu izturies. Viss vēl ir priekšā, nenokar galvu un skatu uz augšu! Veiksmi!

Link to comment
Share on other sites

Es, laikam, ka esmu jau vecs vai arī tikai man tā liekās, bet nu veidot attiecības tinderī/forumus/spēlēs ir tas pats kas slaucīt pakaļu ar latvāni - nekad nezini kāds būs iznākums.

Ja tiešām gribi sev maziņo, aizej uz kaut kādiem pasākumiem publiskiem, savācies un vienkārši pieej pie viņas un piedāvā iešaut, iepazīties, papļāpāt. Es savu iepriekšējo dāmu satiku vienā lieliskā koncertā (Ghostemane), vienkārši piegāju pie bāra letes un uzsāku sarunu pēc kā viss sagāja un tā nu mēs nodzīvojām kopā (ieskaitot attiecības) astoņus mēnešus, bija viss pārāk labi priekš manis, bet tad sanāca tā kā sanāca un viss beidzās dēļ manas paša stulbības.

anyway, calm down, nav jau vienīgā meitene un raudāt forumus no mana skata punkta ir diezgan tizli.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×