Jump to content
akka

Kaut ko jaunu?

Recommended Posts

Būtu interesanti redzēt youtube video lapu ar tīri latviešu video, zinu ka diezgan grūti, bet ņemot palīgā jau esošās ytsatistikas mājaslapas varētu būt iespējams. un varētu meiģināt saveidot identy cs:go klanu un izaicināt citus komūnus/klanus uz cīņām.

Link to comment
Share on other sites

uzspiedu uz free reputāciju, nav, uzspiedu uz meitenes pogu... Arī fake, jūtos apskamots.

 

bet varētu uztaisīt kaut kādu savādāku foruma skinu. Citādi šis def tāds meh izskatās, vai tas tik no manas puses, nez..

Link to comment
Share on other sites

Bet lūdzu, nepiebāziet pilnu forumu ar sūdiem, paši nezināsim kur apgriezties.

 

Es domāju būtu nice servera monitorus pārvietot nedaudz saskatāmāka vietā, varbūt arī nē.

Man patiktu, ja pats varētu mainīt foruma krāsas - joslām, čatam utt.

Edited by ble igors [LS]
Link to comment
Share on other sites

1. Punktu resetu Arēnā.

2. Sataisīt Arēnu. Tagad ir tā, ka nenormāli raustās spectators un wepi lido pa freimiem. Parasti vairāki reconnecti palīdz no tā atbrīvoties, bet šodien ne. Drausmīgi, nevar paspēlēt.

3. Adminiem perm vipu pubā. (Ja visiem, tad visiem).

4. Jaunu BT krāsu.

5. Iespējams pačinīt BT paneli. Atsevišķi indivīdi neparādās sarakstā pēc gag/mute saņemšanas, it kā nekas nebūtu uzlikts.

Ko jaunu jūs gribētu redzēt identy mājaslapā?

 

 Kaut kā skatoties, tie daudzi tavi ieteikumi nav saistīti ar mājaslapu, tā pat kā citiem cilvēikiem.

 

Es vēlētos, lai man pēc dažiem refresh nemet 403 :)

Link to comment
Share on other sites

so vecās idejas no manas puses -

+ dark mode,

+ salabot uz telefoniem pāris problēmas,

+ fortnite top,

+ pielikt nelielu live pulksteni/dienu/datumu/mēnesi

 

papildinu - 

+ jaunu foruma background bildi,

+ veidot vairāk aptaujas sākuma lapā,

+ ja ir iespējams tad uztaisīt, ka katram servera monitoram sākuma lapā rāda tādu bildi kāda mape pašlaik tiek spēlēta, bet tas varētu būt pain in the ass dēļ surfa kur ir ļoti daudz mapes / varbūt nolikt servera monitorus saskatāmākā vietā , 

+ vairāk emotes for the real memers,

+ vairāk izmantošanas iespējas foruma idc (jau pieminēts)

 

that's it, and that's all folks

Link to comment
Share on other sites

Kad es pirms pāris mēnešiem ieminējos par identy radio, tad boo hoo, licences vajag, neviens neklausīsies, bet tagad visi kaut kādā haipā par to. (bet es atbalstu anyways)

 

> Aizvien esmu par savu iepriekš minēto ideju, jeb news feed forumā. Man kā cilvēkam, kurš diez gan regulāri apmeklē ziņu portālus, būtu jauki tos atrast šeit, jo tā es ietaupītu savu laiku, apmeklējot katru portālu (kaut gan visos ir almost vienāda informācija)

> Kaut kas augstāk minēja, inbox, miniclip spēles šeit. Laba ideja, varētu vēl uztaisīt katrai spēlēi savu leaderboard, un mēneša beigās katras spēles labākais spēlētājs iegūst awardu (augusta labākais ... spēlē, septembra labākais ... spēlē, un tā tālāk un tā joprojām)

> Atrast pielietojumu idcash, piemēram, šādu, vai arī, ka par idcash ir iespējams nopirkt papildus reputāciju or some shit.

> Biežāk NOTM. Nav jāskatās, kā bija iepriekš, ja cilvēki vēlas redzēt NOTM, tad tas nozīmē, ka aktivitāte būs

> Pamainīts, uzlabots foruma dizains ar daudz vairāk iespējām, piemēram, vari pats mainīt foruma backgroundu, pogu krāsu (arī dark mode, kuru visi lūdzas)

> Vairāk foruma konkursu. Piemērs - (par šo jau biju runājis čatā, fazijam patika ideja) Foruma konkurss, kurā lietotājiem ir jāizveido savs ziņu raksts, bez konkrētas tēmas, lai cilvēks var izpausties. Tiek dots noteikts dienu skaits, kurā lietotājam, kurš pieteicies konkursā, ir jāizveido raksts un jāpublicē tas konkursa topicā. Tālāk jau attiecīgi raksts tiek vērtēts, kuru vērtē konkursa rīkotājs vai žūrija, kura pieteikuma kārtā atlasīta pirms konkursa norises laika. Raksti tiek vērtēti pēc konkrētiem kritērijiem, nevis pēc "ā, šis man labs draugs, iedošu viņam pirmo vietu, kaut arī viņam ir divas rindiņas, bet pārējie ir centušies un kakājuši asinis, lai mēģinātu uzvarēt konkursā". Tā, protams, ir tikai viena no idejām 

 

 

Nekas cits nenāk prātā, paldies par uzmanību! 

Link to comment
Share on other sites

To, ka pie CS:GO->STATI->ARĒNAS STATI tu vari meklēt spēlētājus pēc nick(visus spēlētājus varetu redzēt, nevis tikai TOP50)

Link to comment
Share on other sites

To, ka pie CS:GO->STATI->ARĒNAS STATI tu vari meklēt spēlētājus pēc nick(visus spēlētājus varetu redzēt, nevis tikai TOP50)

Jau ir tada fiča.

Link to comment
Share on other sites

dienas spēlētājs kurš pavadījis visvairāk stundu serverī ( atsevišķi priekš jb, am, pub) monitorus iebāzt foruma sadaļā nevis sākumā. Monitori kuri atjaunina spēlētāju skaitu bez lapas refresh. Identy.lv serveru statos, čata sekciju sačinīt līdzīgi jaunajam foruma čatam un uzlikt redzamākā vietā.

 

Ik mēnesi konkurss, kurā var attiecīgi nopelnīt idcash.

 

Maybe, bet varbūt maybe... čata logu garūmu pa 1 centimetru lielāku?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×