Jump to content
boomix

CS:GO serveru atjauninājums

Recommended Posts

78KwsUd.png

 

Sveiki!

 

Vēlējos uzrakstīt jaunumus saistībā ar CS:GO un to pēdējā laikā atjauninājumiem. Centīšos pārāk gari neizpausties, lai nebūtu drausmīgi daudz jālasa.

 

Pēdējā mēneša laikā Valve CS:GO ir izlaidusi panorāmu (jaunu UI priekš CS:GO). Pašlaik šī panorāmas versija ir kā opcija, tu vari izvēlēties - spēlēt ar viņu vai nē, bet jau pavisam drīz Tev nebūs izvēles iespējas un obligāti būs jaizmanto jaunais UI. Ar šiem pastāvīgajiem update arī tiek bieži salauzti mūsu serveri, tādēļ, ja tie brīžiem nestrādā kā vajag, tas ir tikai šī iemesla dēļ.

 

Tagad ķersimies pie svarīgākā, MOTD jeb pilnā nosaukumā message of the day vairs CS:GO nav pieejams. Kādēļ tā un ko tas ietekmē? Tas ieteikmē lielu daļu no ārzemju serveriem, kuri izdzīvoja tikai dēļ tā, ka atskaņoja reklāmas tev fonā. Mūsu gadījumā tas ietekmē to, ka radio vairs nav un nebūs pieejams nevienā serverī, un IDC iegādāšanās, modeļu apskatīšana JB, surf shops tagad ir apskatāms nedaudz savādāk kā iepriekš.

 

 

Atveram tablistu un spiežam uz norādīto pogu 

 

ywCB0K6.png

 

Un tajā brīdī Jums atvērsies jauna un ļoti vienkārša lapa, no kuras varat izvēlēties sev nepieciešamo funkciju

 

sgoSere.png

 

Ja ir kādas idejas ko tur vēl varētu pievienot, droši izsakamies topikā.

 

Ar cieņu IDenty.lv administrācija

panorama.png

Link to comment
Share on other sites

motd bija mēsls.

 

Tam gan ir jāpiekrīt, tur bija tik daudz varianti kā tu vari abuse to MOTD + viņš bija tik ļoti nestabils. Jaunā versija ir daudz stabilāka un patīkamāka, cilvēkiem tikai jāpierod vēl pie tās pogas uzspiešanas.

 

think.png

 

:thinking:

 

Fixed

Link to comment
Share on other sites

Sūdzības. Sūdzības nepieciešams ieviest!

Diezgan laba ideja. Varētu uztasīt, ka 4 punktu vietā varētu uztasīt tādus kā 4 laukus, kuros varētu ierakstīt visu vajadzīgo. Blakus katram laukam būtu rakstīts, kas tajā jāraksta. Pie demo varētu uzlikt tā ka var izvēlēties no pieejamiem demo sev vajadzīgu, tas tā lai nav jāmeklē kkur vel demo. Protams atstāt iespēju pievienot arī savu demo. Manuprāt šādi nodot pārkāpējus un veidot sūdzības būtu daudz vienkāršāk nekā veidot topiku, kur vel tev jātceras vai jāver otrs tab vaļā, lai zinātu ko rakstīt pie katra punkta, jo topika veidošanas brīdī to nekur nevar redzēt. Es domāju ja šādi varētu veidot sūdzības tad arī būtu daudz mazāks skaitlis ar sūdzībām, kuras nav izveidotas pēc parauga.

Link to comment
Share on other sites

Kārtējais gājiens no valves, kas neizraisa manī prieku, kā cilvēkam, kurš vēl vismaz kādu laiku neplāno veikt pc upgrade, jo apstākļi pašlaik tādu lietu neatbalsta, jo gan jau pēc šīs te forceful pāriešanas uz PANORAMA UI, experiencošu updeitu, kas pazeminās fps, līdz ar to overall game enjoyment quality man.

 

Mans subjektīvais viedoklis.

 

 

Bet labs darbiņš boomix, izdomāji labu veidu kā apiet to, ka vairs nebūs pieejams MOTD. :)

Edited by zoldins
Link to comment
Share on other sites

kā kuram, bet man jebkurā gadījuma vecais UI patīk labāk.

es teiktu, ka pie visa var pierast. ;) man arī daudz kas nav paticis, bet pēc kāda laika esmu pieradis un patīk vēl vairāk kā vecais.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×