Jump to content
BrahhhLv

NoName ツ │AWP│

Recommended Posts

Kā jau atkal, šeit cilvēki tā maigi izsakās - tu nemācies nemaz no kļūdām, neesi lietojis nevienu ieteikumu no last reizes. Tavi fragi ir galīgākā dirsā, es nesaprotu - tu šeit to esi uztaisījis kā kaut kādu GuardiaN play, ar replayiem etc. Zinu, kad jebkuram ir iespējas un opcijas darīt ko viņš vēlās. Bet, galu galā - ir tā, kad uz 20fps, kaut kādi SILVER 5 MM fragi, mums neinteresē. Kur nu vēl ar kaut kādu - šādu, ne tādu dziesmu izvēli. Tas teksts sākumā - galigākā draza.

 

Šoreiz cerams pēc šī skarbā, bet patiesā teksta, tu mācīsies no kļūdām nekā pagājušo reizi.

Link to comment
Share on other sites

Kā jau daži teica - parasti frags :p . Saprotu , vrbt tev tas ir kkas labs , vai centījies , lai ir skatāmi.. Nākamreiz edito flickus , vai kkadus noscope , nevis parastus killus ! (No Hate ***)

Link to comment
Share on other sites

Mācies! Es pats no šī daudz nejēdzu, bet paņem youtube pameklē kādu video apmācību, paprasi kādam draugam kurš kaut ko sajēdz. Ir labi ka patīk šī lieta un to piekop, bet šis ko mums rādi nav labi, es pat teiktu nedaudz kaitinoši un fragi ir nejēdzīgi, like katrs tādus ikdienā taisa...... Iesaku taisīt šāda tipa montāžas retāk, bet ar atlasītiem momentiem kurus var izbaudīt!(Piemēram ACE, Jumping 360 noscope ar awp, Jaudīgs ninjadefuse(Dievinu :D) e.t.c)

Šis bija ļoti slikts darbs, bet pacenties, atlasi momentus, ŅEM VĒRĀ KO CITI SAKA! un dabūsi daudz cepumus un plusus!

 

P.S Nevēlos lai izbeidz ar šo nodarboties, kritika vienmēr palīdz saprast uz kuru pusi doties lai cilvēkiem tas sāktu patikt! :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×