Jump to content
akka

teamspeak vs discord

TS3 or DISCORD  

93 members have voted

  1. 1. KURŠ TEV VAIRĀK PATĪK?



Recommended Posts

Nedomāju, ka šeit ir lieki jāieiet detaļās, šo gadu laikā visu ko es dzirdu ir - Discord ir labāks par TS3. Es tam nepiekrītu. Lai gan Discord patiesi ir labāks, kad pienāk laiks pie savu serveru hostēšanas, grupām a.k.a rankiem kā ts3, tas viss ir labāks. Taču manuprāt ja tu spēlē kādu competetive spēli, vai gribu kaut ko kas ir more simple - jo kā visi zin - more simple, then its better. Un tad šeit nāk viss kas ir TS3 - Pilnībā nekādu problēmu, 3 kilkšķi esi jau savā kanālā, un runā ar čomiem, par to kurai meitenei vakar ballītē redzēji zem svārkiem, so mana balss viennozīmīgi iet uz TS3.

Link to comment
Share on other sites

Discord izmantoju priekš admina lietām un ts3, lai aprunātos ar kādu, bet agrāk jau arī iekš Discord runāju. Domāju, ka abas programmas ir ļoti labas, varu izmantot bez problēmām abas. 

 

p.s., varēji pievienot arī aptaujas variantu, ka izmanto abus, jo es personīgi izmantoju abus visai bieži.

Link to comment
Share on other sites

they both have pros and cons tho, like chat, imo is alot better on discord however if you check the activity on both of them ts is alot more active on this server in terms of speaking and easier to get to and a bit more freedom on ts3 like you can create your own room and such, so yeah i pesonaly perfer ts3 atleast for identy. :)

Link to comment
Share on other sites

Negribeju uzspiest ''like'' akkai -_-

 

imo discords labaks, nav javer linki lai redzetu kas tur ir, memes suta, video, twitch utt. Ja, varbut tsa var labak parvaldit, lai ir kartiba utt, bet discords imo ir daudz labaks. Protams, ja dators kartupelis izdevigak ts lietot.

Edited by Jake
Link to comment
Share on other sites

So , personīgi ja man piedāvā izvēlēties vienu , es ņemtu Discord . Kāpēc? Man liekas vieglāk izmantojams, ir lielākas iespējas (vairākas jau tika pieminētas augstākos postos) . Manuprāt discords ir labāks balss kvalitātē (katram savs viedoklis) , vienkāršāk redzēt kurš ir un kurš nav online , vienkārši izveidot grupas kā arī redzēt ko citi spēlē (kas man bieži palīdz ja spēle nav no steam). Protams arī ir daudz vieglāk sharot bildes/memes/video linkus, jo viss automātiski pārveidojas uz attēlu/video , un to var apskatīt jebkurš no servera (nevis tikai no istabas/kanāla). 

 

Protams arī mūzikas boti, meme boti un NSFW istaba Kappa

Edited by blurryface
Link to comment
Share on other sites

Mana pieredze ar dirstcordu : 

Kad viņš tik tikko bija parādījies (vai sācis palikt populārs), mēs ar Akku, tomu, Rausi un Ljoxu tikām pasaukti kaut kādā tur serverī, kur admins mums uzlika pašiem savu roomu. Cool, vai ne? Nu vot, bet tad pirmais jautājums, ko es uzdevu "a kur var paroli uzlikt, lai citi nevar ienākt?" tādas fīčas nebija, tāpēc servera admins mums uztaisīja speciālu grupu, ar kuru tikai varēja tikt tajā kanālā. Ok, problem solved, vai ne? - Not really, tāpēc ka mēs to mūsu grupu nevarējām nevienam citam piešķirt, lai tas cilvēks tiktu iekšā mūsu kanālā. Tā arī es atmetu ar roku, jo nu cmon... man liekas, ka tā ir viena no pirmajām lietām, kuras vajadzētu ielikt tāda veida softos - iespēja uzlikt paroli savam kanālam. 

Citi te runā par skaņas kvalitāti un to, ka var uzreiz redzēt bildes no ieliktajiem linkiem - vai tiešām tas ir tik svarīgi? Man nesagādā nekādas problēmas uzspiest uz linka, lai to apskatītu un par kvalitāti nekad neesmu sūdzējies. Kas vēl, var redzēt ko cilvēki spēlē? Ameizing, bet kaut kā vienalga! Man drīzāk sagādā problēmas tas, ka jebkurš fujaks var tikt manā kanālā un es tur neko nevaru izdarīt (protams, nezinu vai tagad vēl ar vien nav tādas iespējas). Vienīgais iemesls, kāpēc redzu iemeslu izmantot dirscordu - tas lielas public čats. Bet tajā pašā laikā, kad ir bijusi vajadzība, lai savāktu cilvēkus, cik esmu tur kaut ko rakstījis, nekas baigi efektīvs no tā neiznāca.

Steamspeak all the way, vari uztaisīt savu temp channelu ar paroli un saukt draugus bez nekādām problēmām.

Link to comment
Share on other sites

Im tired af, so sorry if there are any mistakes in my grammar, or nonlogical sentences.

 

Sākumā saku uzreiz ,ka discord`s MANUPRĀT ir labāks nekā ts3 ,jo vienkārši ir more friendly pret community.

 

Detailed comment:

 

 

TS3 - Ja gribi runāt, piemēram uz kādu ašo lol/csgo/geroju matchu iemet cilvēkam ip un tad vienkārši iemet viņu serverī lai nebūtu jādod nekādas pieejas etc. 

 

Bet ilgprocesīgākam procesam:

 

discord -  Ja gribi tiešām aktīvu community based serveri iekš kāda no voice/chat programmām. Piemēram its pretty simple to make basic stuff on the server, pastāv tādi musicboti, vispārēji boti iekš disc, piemēram uztaisīt tādu kur ID hlstatus viņš tev parāda or smth atsevišķā istabā, ļoti šaubos ,ka ts3 or kkur var kko tamlīdzīgu uztaisīt par cik tur bassicly ir viena istaba kurā tu runā, and its kinda dumb.

 

 

p.s. tbh esmu pat ļoti priecīgs ,ka ir almost 50/50 kurš ir labāks.

p.s.s. fazixam, discordā atsevišķām grupām var iedot iespēju "Manage roles" kur var dot citiem roles, bet piekrītu ,ka vienīgais lielais mīnuss ir tāds ,ka nav paroles.

Link to comment
Share on other sites

ts3

  • labāka skaņas kvalitāte, ( kas man ir pats galvenais, pārējos punktus var ignorēt ) 
  • stabilitāte, ( diezgan reti kāds izdomā uzbrukt ar kādu labu ddos ) 
  • katram voice chatam ir savs čats, nav jāmet informācija vēl 100 citiem cilvēkiem,
  • visi foršie cilvēki izmanto ts3, nav jāpāriet uz to tur otru.
  • premission sistēma 100x labāka,
  • neglīts UI,
  • jāmaksā, lai uzturētu,
  • nevar izdzēst ziņas.

discord

  • glīts UI,
  • discord boti ar 10000 funkcijām, baigi forši,
  • 'krutas' grupas
  • foršāks kopējais čats, uzreiz rāda bildes n shit.
  • bezmaksas,
  • kad nolago discords, tad vairs nav kur runāt un jāgaida kā tādam nabagam,
  • katram cilvēkam jāmaina skaļums, jo viņš ir sapists,
  • ja nobano, tad pēc 5 min atkal var tikt atpakaļ ar citu acc

 

priekš komjunitija vienmēr labāks būs tas kuru vairāk izmanto = ts3, discordu mostly cilvēki izmanto, lai pačatotu, parādītu kādu memi un lai ar saviem 5 cilvēkiem parunātu.

Katram ir savs kanāls, katrs sev boss.

 

end

Link to comment
Share on other sites

Man liekas abi ir labi , izmanto abus ! ;) Prost man ir cilvēki kas sēž ts3 un tādi kas sēž tikai discord , tā kā abos , abi patīk ! ;) Viedokļu daudz , sākot no ikoniņas , beidzot ar full opcijām! :)

Edited by Deffekts
Link to comment
Share on other sites

pēdējo reizi, kad runāju ts3, bija pirms gada, vai pat diviem. Runāju tieši iekš identy ts3, kaut gan arī nespēlēju tik aktīvi serverus, mūsu kanāls arī bija diez gan augsti uzlikts utt, bija trakais descriptions, trakie noteikumi, visi pārsvarā bija vai nu nošpikoti, vai galīgi stulbi, bet tas tā. Tajā laikā runājot ts3, kvalitāte bija manuprāt "laba", bet nepatika, ka kaut kādi DainisG staigāja pa kanāliem, kā arī +/- katru otro vakaru, kad runājām ar čomiem ts3, ienāk kaut kādi DainisG un sāk kaut ko bļaut mikrafona taka salaga, bet kad viņiem kaut ko pasaka, tad izbano. Tā arī beidzās ts3 runas, jo ap to laiku iznāca discord, sākumā man nepatika īsti discords, laikam tāpēc, ka nebiju apradis ar to, bet pēc tam, kad sāku viņu izmantot taka legit, man patika, arī kvalitāte man likās labāka, jo kad vienu dienu discords negāja, un nevarējām parunāt, runājām ts3, un tur likās, ka slikta kvalitāte, visādi šņākoņi utt. Galu galā, uzskatu, ka discords ir domāts, tad ja tu ar čomiem spēlē kaut ko, jo vari pa brīvu samuķīt visu, taka skype grupa, tik labāka. Ts3 ir vairāk domāts tad, ja tu kādu pazīsti kaut kādā komunā pēc mana prāta. Tā, kā es te nevienu nepazīstu, un nerunāju ar nevienu, nav jēga iet kaut kādā ts3 runāt, lai nenāktu kaut kādi DainisG un nekliegtu mikrafonā. 

 

e: lai nav tā, ka šis ir kaut kāds heits pret DannyG, es vēlos pateikt to, ka es izmantoju viņu, JO viņš to darīja viss aktīvāk iekš identy ts3, tāpēc arī rakstiju viņu.

Edited by fakedima
Link to comment
Share on other sites

Juuu.. bij tomēr vajadzīgs vel trešais atbilžu variants.. Izmantoju abus.. Discordam patīk tās extras kuras nav piemēram TS.. bet ja runā par tādiem kā es kuram PC ir salikts gandrīz vai uz 5 eur tad tomēr TS, jo rij mazāk tos resursus..

Link to comment
Share on other sites

Abi labi pats lietoju abus ,bet nesen pargaju uz discord ,jo sekoju trendiem :D 

nesaku ,ka tas labas , vai otrs sliktaks abi vienadi vienigais discord tagad vairak lieto.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×