Jump to content
boomix

League of Legends ladder

Recommended Posts

knQuvZ1.jpg

Labdien!

 
Jau atkal nākam klajā ar kādu oriģinālu, interesantu un azartisku ideju - League of Legends ladder priekš mūsu pašu tautas dēliem un meitām. 
 
Pamatojums šāda ladder izstrādei ir ļoti vienkāršs - iespēja sacenties starp savējiem, iegūt jaunus draugus vai ienaidniekus, palielīties citiem ar savu dimantu vai bronzu un izreklamēt savu 300 subskribleru youtube kanālu. Neskaitot to, būs iespēja atrast priekš 3v3 vai flex komandas biedrus, jo tie nav paši populārākie queue tipi. Pat ja Jūs esat unranked nūbs ( tāpat kā es :(, varat secensties starp citu spēlētāju līmeņiem un pēc tam kaimiņu puikam iespļaut sejā, par to, ka tu viņu apsteidzi.
 
Pieteikšanās ladderim ir ļoti vienkārša, ejam uz IDenty.lv/league/ladder , spiežam uz lielās zaļās pogas pieteikties un sekojam attiecīgajām instrukcijām. Nekas vairāk, nekas mazāk, 2 minūšu jautājums un Jūs jau atrodaties tur. 
 
Ladderim update ir +- katras 30 minūtes dēļ mūsu limitiem uz līgas API (gudrs termins), kā arī, protams, var būt arī kādi neparedzēti bugi, par ko būtu vēlams ziņot tepat komentāros.
 
fortenaiten ladder incoming?
 

Credits to:
akka - palīdzēja testēšanā, motivēja mani pabeigt, deva nereālas idejas.
bazilisks - labas idejas un bug report
league - par uzticēšanos ar API, kur mēs reāli uzrakstījām vienu teikumu un mums par to piešķīra viņu :D

rsz_l5tqype.png

Link to comment
Share on other sites

Parse error: syntax error, unexpected $end in /var/www/vhosts/identy.lv/application/views/inner/league/register.php on line 192

boomix taisa, ka piereģistrējoties ladderim uzreiz izvelk datus, nevis jāgaida vēl ~30 minūtes, lai parādītos ranked topos.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×