Jump to content
simplijs

IDenty man, IDenty Tev

Recommended Posts

Sveiki visiem identy lietotājiem. Pirms aptuveni 5 gadiem jau bija izveidots šāds topiks, no tiem, kuriem atsaucība bija, bija visai interesanti palasīt. Tātad šī topika doma ir noskaidrot kā mēs katrs uzzinājām par šo spēļu portālu, cik ilgi šeit esam un kāpēc vispār tas tā ir sanācis, ka identy ir veltīts tik daudz laika. Būtu baigi forši pastāstīt ko identy jums visiem nozīmē, kas šeit patīk un kas nepatīk. Atceramies, ka kritika ir laba, tikai domājam par to kā to pasniedzam. Būtu ļoti jauki, ja izvērstos kaut kādā mazā tekstiņā un tad pastāstītu katrs par savu lomu šeit, kā sevi redz un to identy vidi. Nu kaut kā tā. Arī es pēc kāda laika ierakstīšos. :)

Link to comment
Share on other sites

Sāksim ar to, ka identy pievienojos tikai nedauz vairāk, kā gadu atpakaļ. Kopš tā brīža jebkura diena pie datora iesākas ar foruma atvēršanu un pārskatīšanu. Varētu teikt, ka esmu atkarīgs no identy :D Kādēļ? Es , tiešām, nemācēšu teikt. Varbūt drāmu dēļ, varbūt sabiedrības dēļ? Identy ir vieta, kur varu nosist savu brīvo laiku, pasmejoties par kādu drāmu, atgadījumu vai ko citu. Vieta, kur sazināties ar labiem un interesantiem cilvēkiem, kā arī uzspēlēt kādu videospēli kopā ar tiem.

Neesmu no tiem čuvakiem, kuri piereģistrējas forumā, lai iegūtu tikai statusu vai kādu labumu projekta serveros, tākā no manis acc u.c pieteikumus neredzēsiet, to varu apgalvot par 99% :D

Necenšos baigi izlekt un izpatikt cilvēkiem, tādēļ daudzi mani nav iepazinuši, bet novērtēju katru, kurš ir.

īsumā tas arī viss, ko varu pateikt par šo mājīgo projetu.

 

Veiksmi izaugsmē!

 

 

Link to comment
Share on other sites

BŪRST PLAYERS UP IN HERE

 

Stāsts vienkāršs. 2016. rudens un kā milzis augšā teica, atminot 1.6 laikus, vēlējos uzspēlēt jailbreak un interesējos vai ir uz csgo uztaisīti. Atradu Būrst Jailbreak serveri un pievienojos pulciņam. Satiku daudz jaunus draugus, kuru niki vēl līdz šodienai rēgojas šur un tur JB serverī. Īsi pēc tam apvienojās abi projekti un dzīvoju laimīgi līdz šim. 

 

Es vēlētos teikt, ka forumā es necenšos baigi iepazīties ar citiem lietotājiem, lai gan jūs visi šķiet cool, taču serverī diez ko atpazīstams un tur ar spēlētājiem uztaisu bazaru. shoutout ''iedo vienu zelt'' gangam.

Identy ļoti foršs un mājīgs projekts, taču daži spēlētāji ir uzmetuši uz mani lūpu, neliela vilšanās tur, taču lai vai kā - visi kā vienota un stipra ģimenīte. 

Edited by anakingo
Link to comment
Share on other sites

Svīst paduses, resns ka plīst bikses pušu - apsēžos pie pc, redzu kaut kāds suds tur stāv. Ienāku, paspēlēju JB. - dzirdu bērnus. Mute. Pabrowsoju tālāk - Arēna, nē nu ņihujā, Latvijā pa prīmo - ieeju iekšā. Owneris ar dragon lore spēlē, nē nu neko sev, gan jau bagāts, apmeklēšu vēl kādu reizi, varbūt kapeikas var sačinīt, jaunam telefonam vajag. Nesanāk. Nē, nu nekas iešu gulēt. Pamožos pēc gada, jo ziemas miegs. Redzu kad savienots ar Identy, at the time man patīk tryhardot csā, un es sāku šaut arēnā. Ieraugu, ka ir forums - reģistrējos un sāku zipāt. Pēc tam mani pazīst kā idiotu without a microphone, un visi mani heito. Bet, man kā tīrasiņu latgalim ,kurš nav latgalis ir tīri vienalga, tagad es te 2 pa nakti rakstu huiņu. Čau!

 

 

Bet, if fo real - nais komūns, vēl kādus 25 gadus plz?

Link to comment
Share on other sites

Esmu te no 2011 gada,tad biju galīgs sīcis,bet nu iztaisijos par baigo džeku,tēloju,ka esmu bratans :D Kā es šito vietu atradu pat neatceros... Kādu laiku paspēlēju surf,tas vismaz man kaut cik sanāca,pasēdēju forumā kaut ko padarīju... Tagad prosta ienāku šeit,pa lielam katru dienu,citi ieiet delfos vai kur citur,es ienāku šeit. Ir interesanti,kas te notiek,dažreiz tikai tracina tie,kas mēģina no sevis iztaisīt nerēalos džekus, kaušļus utt.,kaut vai dzīvē ir kāvušies labi,ja vienu vai divas reizes... Tas ir vienīgais kas tracina,bet nu tā jau notiek visur,laikam... Bet tā te prikols,ja būtu laika,tad paļubomu arī ieietu kaut ko paspēlēt,bet nu nesanāk...

 

 

P.S.

Prikols ir tāds,ka ID pēc manis piereģistrējās DZIVNIEKS,nejaucat viņu ar mani un vairs neskaitiet ID cashu :D

Edited by Dzivnieks
Link to comment
Share on other sites

Esmu no 2011.gada . bet nebija savs personīgais foruma acc . Spēlēju no brālēna PC un dažreiz aizgāju pie drauga , kurš bija JB un surf drots . Dabūju sev datoru ,kas varētu pavilkt 1.6 (2013.gads). Sāku drotot Jailbreak biju ļoti liels sīcis , vadīju un Yogijs par mani smējās :( . Laikam ejot paliku lielāks JB fans, nopirku VIP Jailbreak un viss aizgāja. Tā kā tagad  vairs nav JB 1.6 ,bet ir kaut kāds CSGO jailbreaks, vairs nespēlēju JailBreak, klusībā varbūt uz kaut kādu brīnumu, ka cs 1.6 atkal paliks populārs. Tagad ieeju foruma palasu chatu  kaut ko iepostoju  un tas arī viss. IDenty esu bijis var teikt visos brīžos , ziedu laikos un krīzes laikā ar , neesu nevienu pametis !

Link to comment
Share on other sites

Sāku spēlēt jb tajā pašā dienā kad dabūju cs1.6 uz pc,viennozīmīgi paliku dēļ cilvēkiem kuri tur spēlēja. Jo ar vairāk cilvēkiem sāc veidot kontaktu jo grūtāk ir vienkārši pamest serveri un visas veidotās attiecības ar spēlētājiem,pat ja viņi testēja savu wh uz manīm vai taisīja prusaku dienu 24/7 viņi man vairāk patika nekā puse no csgo jb'a spēlētājiem pašlaik.

Link to comment
Share on other sites

2009 – 2018

 

Īsti precīzi neatceros kad sāku spēlēt ID, bet liekas, ka pirmo reizi kaut kad 2009. gada nogalē. Praktiski šajā gadā arī aizsākās manas 1.6. gaitas, sāku ar kaut kādiem random GunGame serveriem, tad nedaudz spēlēju nu jau izmirušā PUB projektā, līdz kaut kādā mistiskā kārtā atradu ID JB serveri. Atceros, ka pirmā karte, ko jebkad spēlēju bija jail_andaman, godīgu saku, ka vismaz kādu nedēļu neiebraucu kas tajā spēlē jādara, kā negudrs tikai skrēju virsū CT un pakaļ ieročiem (lai gan nekas diži jau nav mainījies). Nu patika man fragot, neko citu savai aizstāvībai pateikt nevaru. Paspēlējot kādu mēnesi, pienāca arī pirmā reize, kad satiku serverī vienu no toreizējiem adminiem (neatceros, iespējams adminu ieguva vēlāk) – 6matko -, kurš ar laiku kļuva par labu virtu-draugu, ar laiku tādējādi arī iepazinu arī galvenos tā laika krabjus – PWA, aWp, Yogijs, prof1ks, Despis. Ganjau bija vēl, bet atmiņa nav tā labākā vairs. Atceros kā Yogijs vēl man piešķīra manu pirmo acc, jo rakstīju daudz sūdzību par tā laika klaunu serverī – BAZILISKU. Kā no zila gaisa kaut kad arī parādījās akka, kurš sākumā, manuprāt, pa blatu dabūja game adminu, tad laikam moderatoru un beigās jau bija viens no galvenajiem, sākumā likās kaut kāds random nenopietnais čalītis, bet here we are un akka vēljoprojām ir šī kuģa kapteinis. Šajā periodā iepazinu arī Klāvu jeb Klaavushku, kurš vienmēr ir izlīdzējis ar dažādiem jautājumiem sakarā ar 1.6. un kādreiz uzlicis JB arī vipiņu. Ar laiku tika atvērts GunGame serveris, kurā uz kādu pus gadu kļuvu par administratoru, tad arī beidzot pašā 1.6. JB serverī. Uhh tie labie laiki, kad par teamplay un monitoringu banoju semijus, BAZILISKUS un pārējos prusaku dienu vadītājus uz 2 nedēļām…. Pagājušā gada nogalē atsāku spēlēt JB, tikai šoreiz jau cs:go formātā, kas, reizēm neliekas tik kruts kā 1.6., bet tā jau laikam vienmēr ir, ka good old days liksies labākas par to, kas ir tagad.

Tas, kas man patika un vēljoprojām patīk ID ir jautrība, ko cilvēki spēj nodrošināt serveros. Reizēm likās, ka galvenajiem nerūp ID liktenis, bieži daudz kas tika nolaists līdz zemākajam punktam, kad ne serveri, ne pat forums nestrādāja, tāpēc arī bieži vien uz kādu laiku pazudu no ID. Un tomēr, reizēm ieskrēju un apskatījos kas tur notiek, esmu paralēli spēlējis daudzos serveros, bet Identy vienkārši kaut kas piesaista, nevaru tā īsti izskaidrot.  Cilvēki nāk un iet, bet man ir prieks, ka šeit atrodas daudzi veterāni ar kuriem agrāk spēlēts un kuriem rūp ID nākotne. Paldies jums. :)

 

 

P.S. Teksta doma saraustīta, jo rakstīta nedaudz steigā, atvainojos par to jau iepriekš. Priecīgus visiem svētkus, neaizraujas ar Bocmani par daudz.

 

Link to comment
Share on other sites

Ar IDenty dzīve man aizsākās savā 2011. gadā, šeit pievienojos no retry puses. Visa vaininieks ir akka, ar kuru iepriekš gadus 2 vai mazāk bijām shame a.k.a ifun a.k.a ibot administrācijā, akka maksāja daļu šī projekta rēķinu un bija mains, es savukārt tiku pie administratora pa blatam un ļoooti daudz ko iemācījos. Beigās ar akku sataisījām sūdus, viņš iedeva prāvas Yogijam, es, savukārt, pick īpašniekam shadow un mūs no turienes patrieca. (no wonder) Toreiz retry bija uztaisījis fake reklāmu, ka ir uz remontdarbiem un lūdz ziedojumus, bet tikko kā atkal atvērās forums, akka mani uz turieni pasauca un sākās dzīve. akka tur nez kā uzreiz tika par moderu, es dzīvoju lietotāja dzīvi, bet īsti tur arī aktivitātes nebija, so baigi neiespringu. Laiks gāja, un šeku reku, akka saka, ka retry apvienojies ar identy, lai reģistrējos utt. Toreiz te vēl bija visi svaigi, mazais beefs starp retry un identy lietotājiem, neviens nespēja sadalīt amatus, kādam bija vairāk, kādam bija mazāk. Bet te man patika, ikdienā bija laba atmosfēra, arī daudz dažādu cilvēku.

Kādreiz te grupas bija čum un mudž visādas, moderatori un moderatori+, banteam, katram serverim arī savi administratori. Karoč, baigi birokrātiski. IDenty izcēlās visu projektu vidū ar to, ka šeit bija izveidota principā jauna sistēma, outsiders bija uztaisījis pats savu sms pirkumu sistēmu no 0, amx bani bija izveidoti tā, ka konkrētas pieejas bija konkrētām grupām, viss bija ievilts iekšā mājaslapā un tādus amxbans neviens nemaz neredzēja. ID izcēlās ar savu unikalitāti un drošības sistēmām, kuras outsiders regulāri apdeitoja.

Man šeit iepatikās arvien vairāk, kas tik nav piedzīvots, visādi kašķi, bani, cilvēku zudums. Esmu bijis gan parasts serveru admins, sāku, ja nemaldos tieši ar dd2 adminu, bet varu kļūdīties. Mums bija arī ZM+War3 serveris, kur ar EMB bijām vadītāji, DD2 servera administrators bija Deagle a.k.a Melns Kaķis, kurš cīnījās par to serveri un principā arī pateicoties viņam mēs pārsitām pick serveri popularitātes ziņā un kļuvām par pieprasītāko Latvijā. Mums bija populārākais DR serveris, labākais surf serveris, kurus vadīja Mich-H (surf) un AnGeLo (DR). Toreiz vēl Mārtiņš un Yogijs aktīvi piedalījās serveru konfigurēšanā un taisīšanā - tie tik bija laiki, kad visi iesaistījās. 

Tad nāca panīkums, mums nobruka hosts, mainījās hosts un serveriem ip adreses, līdz ar ko daudzi spēlētāji, kas neizmantoja forumu vienkārši nepārlika serverus pa jaunam iekš favorites un mums pazuda visos serveros apmeklējums. Ilgi cīnījāmies, pirkām boostus, lai serveri tiktu iemesti populārāko vidū, toreiz mums gan bija mega daudz čīteru šī boosta dēļ. :D Visi vecie - Despis, Yogijs, PWA, outsiders nolika mandātu un viss palika tikai uz akkas pleciem, ilgi cīnījās, savu dabūja, bet ar laiku tāpat rodas panīkums. 

Bija mums te tādi kadri kā rietumbloks un mangarsocepumi, kuri savu asti cēla kā vien var, mgc vēl tā, bet rb bija reāla skabarga pakaļā, kurš ātri vien palika neaktīvs un tika izlidināts. Akkam vajadzēja palīgus, tāpēc arī visādi kadri te grozījās. Biju ilgi gan mods, gan administrators, esmu arī no tiem amatiem lidojis, dažādu apsvērumu dēļ. Lai arī kādus sūdus esmu ar prāvām darījis, Yogijs vienmēr ir bijis tas, kurš redzēja potenciālu un aizstāvēja mani, piemēram, manis dēļ no ID aizgāja aptuveni 50 cilvēki i guess, jo es toreiz baigi nesmuki izrunājos par Kiču (tur beefa nav, visu izrunājām un atstājām aiz muguras) + visa man skaldi un valdi politika. Toreiz tāds EmilsM un co. izdomāja ieriebt ID un izveidoja enemy.lv projektu, kurš gandrīz vai kopēja identy un centās mums iegriezt, bet ātri vien pazuda, jo maksāt par tukšu projektu nav vērts. :D

Pēc šī atkal nāca mazie ziedu laiku, viss cool n shit, bet tad atkal hosts mums iegrieza robu un padirsām visu izņemot forumu, jo tas ar webu hostējas citur un ts3 serveri, kuru hostē Kemijs, laikam. Visi serveri nost, zelta MTA arī, paliek tikai forums, kur ik pa laikam iepūš kādu zāles gabalu (tagad visi iztēlojamies kā mežonīgajos rietumos tiek aizpūsts zāles ritulis). Ikdienas sarunas forumā visu laiku grozījās ap akkas solījumiem, ka septembrī, pēc tam jau janvārī būs serveri, mta utt, bet reāli nekā. Tika vākti arī ziedojumi kastei, tika iepirkta kaste a.k.a savs spots dc, iepriekš arī akka par savu naudu bija pircis id kasti. Jei bogu, cik viņš daudz ir ieguldījis, ne tikai morāli, bet arī finansiāli. Tā kā lietotāju čīkstēšana par serveriem skāra ne tikai akku, bet arī mani, es sev samainīju grupas, lai izvairītos no kunkstēšanas utt., bet akka padomāja, ka es vienkārši tēloju, ka neesmu admins un noņēma man visu. :D 

Pēc šī jau atkal nāca otrā apvienošanās, kāda ceturtā vai piektā elpa ID dzīvē, ienāca Bursts ar csgo serveriem, jaunām idejām, jauniem cilvēkiem. Lēnu garu visi iepazina cits citu, atdzīvojās forums, piepildījās serveri. Boomixa serveru ideju savienojums ar plaši zināmu nosaukumu padarīja identy par spēcīgāko un visātrāk attīstošāko projektu Latvijā un nebaidos teikt, ka arī Baltijā, iekārojot mūs arī Skandināvu spēlētāju acīs (AM, SURF, BHOP (kad tas vēl bija)). Atkal simplijs sāka visu principā no 0, tiku par moderu, tad atkal par administratoru un tā tas ir vēl joprojām. Prieks sniegt savu ieguldījumu, prieks pavadīt savu laiku šeit. Šo visu gadu laikā esmu ieguldījis arī savu darbu un identy noteikti ir virtuālās mājas, bez tā nekur. Tik daudz, kas piedzīvots, daudz dažādu izmaiņu, cilvēku nākšanu un iešanu, zaudējumi, 3 vai 4 dažādi dizaini projektam utt.

 

Daudz visa kā, bet man te patīk. cheers.

Link to comment
Share on other sites

2014 gadā uzinaju par identy pastavešanu ieejot MTA un search uzrakstot lv tad izmetas identy.lv redzeju , ka tur bija kautkadi 10 cilveki, vai pat vairak izdomaju ieiet biju galīgs bots nezinaju ,ka sarepairot ar toolbox mašinu ,bet tad čata uzprasiju un visi draudzīgi man atbildēja tas jau man patika , ka nebija toxic community. Ar laiku nāca 2015 gads un biju jau kartīgi sācis identyu spēlet biju fans gan mta gan cs1.6. Cs1.6 laiki bija neaizmirstamakie kuros es pavadiju visu lielako daļu no 2015 gada.

Aceros kad iegaju surrfa nemaceju surrfot "Kaņepe" man pastastija mazliet ,kas man daudz palidzeja , lai iemacītos surfot. Lasot parejos topicus vēlejos pateikt paldies visiem , kas bija ar mani tajos gados un identy serveros!

Edited by Hawkeye
Link to comment
Share on other sites

Ja reiz šāds topics ir izveidots, tad noteikti arī jāpiemin, kā es šeit nokļuvu un kāpēc.

 

Bija, ja nemaldos, 2016. gads un, ja atmiņa neviļ, iespējams viļ, identy bija deathmatch serveris, kurā bieži mēdzu uzturēties, kad tikko bija iegādāts csgo, jo mm bija bail spēlēt, par cik nostāsti par to, kādi spēlētāji tur spēle, bija dažādi. Es tiešām ceru, ka šobrīd nejaucu neko, un identy tiešām bija šis serveris, jo aktivitāte tajā bija laba, citreiz pat nevareja tikt iekšā.. Lai nu kā, laiks gāja, skills nenāca, lēnām pieklusu un atgriezos 2016. gada beigās, kad sāku spēlēt am serverī. Biju skeptiski noskaņots par reģistrēšanos forumos, jo man tas viss šķita lieki, un bija radies priekšstats, ka visos Latvijas gaming portālos aktivitāte bija vienāda. Taču kaut kāds spēks lika man mainīt manas domas un 2017. gada sākumā pārkāpu saviem principiem pāri un reģistrējos šeit. Pirmo reizi ienākot, ieraudzīju pazīstamas sejas, no citiem projektiem, kuri, protams, par manu eksistenci neko nezināja, jo vienmēr visur biju kluss un nepamanāms, nebiju tas cilvēks, kurš skrēja pēc statusiem, tā teikt - biju miermīlīs vērotājs, kurš vienkārši gribēja labi pavadīt laiku citu lietotāju starpā. Laiks gāja, sapazinos ar interesantiem cilvēkiem, ar kuriem sanāca citreiz papļālāt teamspeak, uzspēlēt cs (kurš man gāja slikti un daudzi dusmojās, ka esmu enkurs, čau, kalibr) un tad sapratu, ka seit palikt ir vērts, jo aktīvi lietotāji šeit vienmēr bija, jautrība valda un lai arī kādas liktas vienu otru piemeklēja, viņi palika šeit. Tā teikt, saliedēts portāls. Administrācija arī atstāja labu iespaidu, jo vienmēr bija gatava palīdzēt, kad bija radusies kāda problēma. Bet tāda nebija tikai administrācija, arī parējie lietotāji ir pretimnākoši. Piemēram, Smukšs bija gatavs pat iesaistīties ēnu dienās, kas mani ļoti pārsteidza, jo mani fascinēja tas, ko šis cilvēks dara un gribēju redzēt, kā viss notiek, jo pašam tādas lietas, kā grafiskais dizains, vēl tajā laikā interesēja. Taču laikam ejot, interese nedaudz sāka zust, jo iemaņu nebija gana daudz, lai radītu ko iespaidīgu, taču, protams, visi uzreiz nekļūst par raķešzinātniekiem. Tas tikai pierāda, ka krietni cilvēki eksistē un ir gatavi palīdzēt. Šajā portālā, protams, arī biju pelēkā pele, nepamanāms un kluss, varbūt ik pa brīdim iekomentējot savu skeptisko viedokli kādā topicā, saprotot, ka noteikti nebūšu tas, kurš pieprasīs statusu pēc kāda laika, taču, redzot, ka ik pa brīdim forumā valdīja neliels haoss, jo kāds mazais bija nobanots jb serverī, nolēmu pieteikt savu kandidatūru moderatora amatam. Pieredze man bija, lai arī iepriekš savus pienākumus pildīju 13 gadu vecumā, un es sapratu, ka šī būs mana iespēja pierādīt sevi. Pagājis nu jau krietns laiks, un man patīk tas, ko es daru, lai arī citreiz varbūt esmu pārāk nenopietns lēmumu pieņemšanā un kādu sodu par mazāko sīkumu, taču noteikumi paliek noteikumi. Protams, bija viens brīdis, kad vēlējos no šejienes pazust, jo bija nelielas nesaskaņas, taču dziļi sirdī nevēlējos to darīt, jo šī ir vienīgā vieta, kurā labprāt iegriežos, pavadot savu brīvo laiku, kurš pēdējā laikā nav tik daudz darba dēļ, taču pat darba laikā ienāku paskatīties, kas tiek apspriests čatā, vai kurš ir kārtējo reizi izbanots no jb. Veči, viss ir baigi forši, prieks, ka atradu jūs!

 

Lai arī cik īsu laiku šeit esmu bijis, šis portāls man devis pozitīvas emocijas, pat dažus labus draugus, kurus ceru sastapt tuvākajā laikā, cerībā, ka interneta vide nav tikai apmāns un šie cilvēki ir tik pat feini, cik šeit!

 

Long story short, identy ir kruc :)

 

*Rakstīju no telefona, cerams, ka autocorrects neliks vilties

Link to comment
Share on other sites

Hell yeah.

 

Storijs kā es iepazinu Yogiju un bračku kas later on noveda man pie rižika un identy - viss sākās sen senos laikos, kad man bija maz gadi un spiedzoša balstiņa Yogijs ar manu brāli spēlēja 1.6 komandā InnoCence, kādu dienu mans brālis bija kaut kur prom un tajā laikā ventrilo vai mumblē viņi runāja neatceros, bet tur bija yogijs, tā es piekāpu pie kompja (es tā darīju un bieži pa to tiku sodīts) un bazarēju ar yogiju.. fast forward kaut kad sākām spēlēt wowu, yogijs bija prom parādījās Yogija bratans (mans bff) un sāku ar to bazarēt un spēlēt 1.6. fast forward mēs ar yogija bratanu spēlējam random csu un viņš ieminās ka rižais ir atkal izveidojis kaut kādu projektu, es šo zināju no NoExit laikiem. Tā nu sanāca, ka spēlēju 1.6 identy serveros un sīks būdams čītoju, jo tas bija stilīgi, kad paprasīju Yogam unbanu šamējais man iedeva un teica, lai es tā nedaru un pēc kādas 5. reizes arī tā nedarīju (yogijs paldies, ka ticēji man! :*). Tā nu es nonācu šajā vietnē ko sauc par identy, atceros kādreiz vēl bija tāds tumši zils dizains ar akcentiem n stuff un es spēlēju tolaik jailbreak biju bargs 12 gadīgs cietumasargs kopā ar TnT, 6matko un citiem  šāvu bēgļus nost. Fast forward.. identy apvienojas ar retry un parādās outsiders, sākumā nevienam retryieši nepatika, bet nu beigās visiem bija jāsadzīvo, jo bijām zem viena jumta - Identy.lv. Tolaik es vēl biju aktīvs fotožoperis un kopā ar feiku,rietumblokss biju pārvaldījām gfx sadaļu un man tas likās nereāli kruti. fast forward...es pārvācos uz Vācīju man nebija Cs, jo internets bija max tresh, bet es uzturējos forumā un tā nu sanāca, ka tiku vasarā uz mēetingu un redzēju tolaik personu kas mani heitoja the most Minka* dzīve un viņa saprata, ka esmu mazs piemīlīgs puika ar lielu muti un patusēju ar visiem šiem trakajiem geimeriem. fast forward... sports ņēma virsroku un likās ka fazs ir baigā

mēsla čupa, kas mani notriggeroja un pametu identy "uz visiem laikiem" es pat lūdzos lai izdzēš manu veco acc (ņjā sīks un debīls).. pagāja kāds laiks, es domāju, ka gads 1 or 2, kad šeit nebiju spēris kāju un izdomāju paskatīties vai fazs nav atsprādzis (nebija.. ;( ). Tad kādu dienu šamējais ieraksta čatā vai kāds grib gerojus un tā nu mūsu acis saskatījās un mēs sākām spēlēt gerojus un sapratu, ka viņš nav tik liels mēsla čupa kā man likās iepriekš, bet gan tīri fun cilvēks un tā nu es domāju - home,  sweet home!!

moš kaut kur timeline sapisos, bet es te esmu veselu mūžību un būšu vēl divas mūžības. :wub:

 

šautauts visiem kas pacieta mani tagad un dara to vēljoprojām. 

p.s pardon par manu rakstības stilu, nekad neesmu mācējis rakstīt domrakstus or tādu sūdu.  p.ss. akka man arī nepatīk.

Link to comment
Share on other sites

Daudzi teica ka ir no 1.6 laikiem,  un 1.6 arī manā sirdī aizņem īpašu vietiņu, tādēļ meklēju kādu JB serveri, jo 1.6 bieži spēlēju JB krievu serveros, bet gribējās kaut ko jaunu. Tā es uzdūros Identy JB serverim.. Sākumā gāja smagi, bet pēc pirmajām dienām es sapratu, ka šis serveris un Identys pats par sevi ir nepārspļaujams Latviešu projekts kurā es vēlētos spēlēt. Iesāku savu JB karjeru ar niku "Tomka" vai TomkaLV. Šie niki bija man jau no laikiem, kad spēlēju MC,1.6,Source, nu un citas spēlītes. Tad satiku Surf serverī vienu traku čalīti ar niku "ShaGGy." Nu un ar viņu sākām muļķoties un kopā spēlēt dažādas spēles, pēc kāda mēneša viņš pateica lai mainu niku uz ScooBy uz ko es arī piekritu, jo šis niks man patika un bija vienkārši foršs. Nu un šādā veidā Identys un Identya tauta izmainīja manu niku uz labāko pusi! :right:

Bija jautri un šis JB serveris man ir īpašs un tādēļ "paņēmu" adminu, vēlāk savu iemeslu dēļ kļuvu neaktīvs un mani izmeta, bet man vienalga.

 I Love u Identy  :wub:

Kamēr spēlēju Identy serveros esmu sapratis, ka visiem nevar izpatikt, sīkie 10 gadnieki ir nemirstīga tauta :facepalm:.  Kā arī šeit ir īsti Surf meistari kādus nekur neesmu redzējis, labi admini, kuri ir cilvēcīgi un saprotoši.

Šis bija pirmais nopietnais CS:GO serveris kurā biju admins un sapratu, ka šis darbs ir smags un atbildīgs, tādēļ cieņu visiem pašreizējiem adminiem visos Identy serveros.

Novēlu veiksmi, uz tikšanos kādā Identy serverī. :wub:

 

P.S Paldies Walteram par to ka mans niks forumā ir škņūbijs.. :D

Edited by škņūbijs
Link to comment
Share on other sites

Hey visiem.

 

Tātad mans stāsts aizsākās šeit pateicoties barovskyam.

Es protams spēlēju citas spēles kamēr barovskys spēlēja ID pub. Tad viņš mani paaicināja uzspēlēt arī pubu, es protams biju kategoriski pret viņa aicinājumam, jo man kaut kā nepiesaistīja spēlēt 10v10 or something like that. Likās, ka pa daudz cilvēku un viss pārējais. Bet kaut kādā veidā viņš mani pielauza, tad nu es sāku spēlēt PUBU, kad sāku spēlet likās nenormāli garlaicīgi, jo viss ko es dzirdēju bija ''trashtalk'' etc. Bet ar laiku pieradu pie tā visa un tā.

Tagad ID ir ta, kā otrās mājas. Jo pamožoties uztaisu sev brokastis un, tad pirmā lieta ko izdaru ienāku Forumā palasīt jaunumus vai pasmieties par kārtējo drāmu.

Ā jā btw, es pat nespēlējot nevienu no ID serveriem runāju ar barušeli un pārējiem ts3.identy.lv un protams spēlēju citas spēles. ^^ - ta, kā ID members jau esmu ilgu laiku, ja skaita ts3.identy.lv online time :D

Varbūt arī esmu spēlējis ID serveros, kad vel biju mazs no 1.6 laikiem, bet īsti neatceros. 

Tagad mans stāsts veljoprojām turpinās šeit pat un manuprāt tuvākajā laikā nemaz netaisos pamest ID, jo šeit ir patīkami un diezgan smieklīgi. Un manuprāt, ka ID turpinās augt. (hope so)

 

Tad nu tā kaut kā.

Paldies, ka lasijāt.  Kappa

Edited by chevy`
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×