Jump to content
dakidave

UNBAN [AM] dakidave

Recommended Posts

1: SERVER: [LV] LATVIAN ARENA SERVER - IDENTY.LV

ADMIN: Mashina

REASON: cheats

TOTAL: permanent

TIME LEFT: permanent

.

Disconnect: You have been banned from the server

 

SERVER: [LV] LATVIAN ARENA SERVER - IDENTY.LV

ADMIN: Mashina

REASON: cheats

TOTAL: permanent

TIME LEFT: permanent

.

 

 

2: Izskatiet demo, liku galvās, nesaprotu par ko man tieši bans? Wh, or aim? :D

 

 

3: Noladeju am_yard demku: https://failiem.lv/u/su2gx756

 

4: Uz mapes beigām.

Link to comment
Share on other sites

Tie prefi, utt bija pārāk obvious, brīžos kad pretinieks sēž gandrīz vai afk tu viņu pusho, un kad uzreiz kkur skrien tu turi to angle jau gaidot viņu, kad cilvēks leca uz kastes nevienu pixeli no viņa neredzēju un neprefotu jau augšā, bet tev jau bija trešā acs kas jau tur gaidija viņu, pagaidīšu ko citi teiks, pagaidām wh for me.Bija arī momenti kur pilnīgi pa ātru izšauj, jeb čalis nav vel peakojis un tu jau prešauj un tieši izpeako.

Link to comment
Share on other sites

Tie prefi, utt bija pārāk obvious, brīžos kad pretinieks sēž gandrīz vai afk tu viņu pusho, un kad uzreiz kkur skrien tu turi to angle jau gaidot viņu, kad cilvēks leca uz kastes nevienu pixeli no viņa neredzēju un neprefotu jau augšā, bet tev jau bija trešā acs kas jau tur gaidija viņu, pagaidīšu ko citi teiks, pagaidām wh for me.

 

 

Noņem glowu, un apskaties uz momentu kur uz kasti kāds lec. + without that, es pushoju tad kad neviens kādu labu laiku nav izpīkojis no abiem sāniem. If thats what you want to hear.

Link to comment
Share on other sites

 Ja godīgi temekļa novietojums ir + / - pareizs 
 Tas ka viņš prefire to tā nevarētu nosaukt, čalis spēlēja uz pikseļiem citās vietās kājas rēgojās, citās vietās kur čalis leca uz kastes varēja redzēt galvu + skaņa, piedevām viņš ledžit spēlēja uz tīrāko skaņu. Bet tās ir tikai manas domas.
 

skatījos 2 reizes 1. ātrums bija 1 

                          2. ātrums bija 1/4

 

Edited by Stylex18
Link to comment
Share on other sites

Pagaidām slēdzu, par cik topika īpašniekas izskatās kinda vienalga, un topiks stāv neizskatīts.

Ja kāds vēlas lai atslēdzu or whatever, pm me.

 

E: unlockots, jo viens pamodās, lai atkal topiks stāvētu neizskatīts. :)

Link to comment
Share on other sites

Dodiet man WP! Kāda velna pēc lai es šeit izteiktos, am I right? Neesmu jau nu nekāds profesionālis, vai baigi tīrais. Bet, uz šīs nots, to fufeli ko es te izlasīju komentāros. Kāda velna pēc kaut kādi GN3 admini izsakās? Labi, protams kad negribu te nevienu tērzāt vai apvainot.  Es apskatījos demku, un rakstu šeit savu viedokli tikai tāpēc, kad neviens kas šeit atbildējis - izņemot Outpace ir bez viedokļa kā lai saka.

 

 

Par WaCco komentāru kad tur ir triggerbots, es neteiksim norēcos, bet feispalmoju. Tā mape ir too obvious, tu noliec priceli pareizajā līmeni un viss ko tev vajag ir reakcija, kas viņam bija - mierīgas galvas. Lai gan Outpeisa komentārs par tām kastēm ir +/- pareizs un nepareizs, bet viss citreiz balstās uz to cik tev viss ir izplūdis un uz to kāds tev ir rez. Stylex teica kad tur var redzēt pikseļus kad kāds leca uz kastēm, es personīgi arī redzēju pikseļus, so par kubu es arī stipri šaubos, lai gan bija momenti par kuriem var parunāt.

 

Galu galā, pat ja manu atbildi neņem vērā, jo ļoti labs rep man šeit nav, domāju kad par to vismaz ir vērts padomāt. OOF.  :fire:  :hi:

Link to comment
Share on other sites

Tikko noskatijos demo un pilnigi neko nesaskatiiju. Visi ir def spoti/killi and what have ya. Areenas mapees in general ir viegli paredzet speletaju poziciju. 

 

Vienigais ko saskatiiju ir player abuse, par ko Mashinai ne silts, ne auksts. Vajadzeja sekot kartigam mute, ja ne banam. "MrFunkyFresh identy.lv" un "im fak you now". Funkija abuse saakas no 3:03 minuutes, ljoti pretiigs abuse, arii dzan talak turpinaas abuse no vinja puses. Shim kadram ne mazak kaa 1 dienas bans pienakas. Fak you now nebija tik traki, bet bija nonetheless, taka tur 2h - 6h var uzlikt. Domaju Outpace vinju Steam ID no demkas dabuus.

 

 

P.S. Atvainojos, bet garumziimju nav.

 

 

 

UNBANNED /// WALTER

Edited by Walter
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×