Jump to content
zoldins

[JB] Sūdzība Encore

Recommended Posts

Pārkāpēja profils / steamid / niks - Encore / Angel - http://steamcommunity.com/profiles/76561198428004803/- STEAM_0:1:233869537

 

jb_raspberry_v4 Jailbreak 2018-04-12 19:45 32.1 MB

 

Pārkāpums : 2 fk vienā roundā un tad vēl 1 fk citā roundā

 

Papildus informācija - 9 rounds, divi fk, līderis liek doties teroristiem sarkanajā rinķa līnijā, bet tādas nav(ir balta riņķa līnija,bet vēlāk par indivīdi teica, ka uzskatīja to par sarkanu, lai gan ir acīmredzams, ka tā ir balta), par to Encore nošauj 2 teroristus - Cutie un NothingToYou, laiks dēmo no 26.40. Un tas atsevišķais fk - 10 rounds, novēlināti sāk vadīt, bet tas vēl ir saprotams, bet brīdī, kad pasaka komandu visi teroristi sastingst kamerās - T aiziet uz kamerām, tad kameras tiek aizvērtas, un kameras atverot, Cutie no kameras iziet ārā, jo komanda pēc kameru atvēršanas nav dota, par to Encore viņu nošauj. Laiks demo - no aptuveni 30.30, bet labāk vienkārši noskatīties visu roundu. 

Edited by zoldins
Link to comment
Share on other sites

Nu nezinu...

Izlasot Tavu paskaidrojumu, liekas, ka nekas pārkāpts nav un Jūs turpiniet "piepisties" par pilnībā visu.

 

Cik debīlam jābūt, ja pasaka, ka jāiet nostāties rinķa līnijā (pohuj kādā viņa ir krāsā), Tu ej kaut kur citur un tad raudi, ka Tevi nošauj?

 

Klausiet komandām, neizprovocējat cilvēkus un viss būs kārtībā.

 

Šādi "FK" rodas no cilvēku stulbuma un nepaklausības...

Tāda sajūta, ka JB vairāk nav laba un smieklīga laika pavadīšanas vieta, bet gan vieta, kur galvenais uzdevums ir kādu izbanot par FK!

 

Jūs cīnāties par to, kurš beigās paliks vienīgais spēlētājs serverī? Jo visi pārējie būs banoti par FK...

 

FUCKIN SHIT, SAŅEMATIES!

 

 

Link to comment
Share on other sites

Puse servera ir stulbi, visi iet uz max paklausību n shit, nespēj nošaut, kunkst, aizvainojumi n shit.

 

Bet šis čalis jau n-to reizi tiek mest forumā par fk, jau n-tās reizes ir bijis izbanots par fk utt.

 

anyway, viss jb ir sapists mazu čīkstuļu un nejēgu dēļ.

Link to comment
Share on other sites

Abi divi notikumi kautkādi dīvainie, pirmajā gadijumā pailgi domāju, bet neuzskatīšu šoreiz kā fk. Šajam gadijumam ir 2gali, vai nu jāuzskata baltā riņķa līnija kā sarkanā, vai arī vienkārši tādas nav, šajā gadijumā pieņemšu ,ka līderis netīšām uztaisija abus apļus un to īsti nemanot turpināja vadīt, vai arī otrs variants ,ka vienkārši gribēja pafragot, jo no sākuma uzlika sarkanu apli un pēctam viņu pārlika riņķi tuvāk sev. Ja vel nebūtu kkāds combo jātaisa lai dabūtu baltas krāsas riņķi uzskatītu par fk.(Piemēram katram aplim sava poga nevis 2pogas kopā=viena). Droši ,ja kāds vēlas pačatot/apstrīdēt šo gaidu pm.

 

 

 

Otro gadijumu gan uzskatīšu kā fk, jo "3) Ja sargs ir vadījis kādu dienu, bet kameras neparedzēti aiztaisās, ieslodzītie, kas ir kamerās drīkst sargus neklausīt, bet tie, kas atrodas ārpus kameras klausa sargus." nezinu kas aizvēra durvis šajā situācijā ,bet viņas tika aizvērtas un komandas pēc tā neturpinās un ir jāsaka par jaunu.Šoreiz banu nedošu dēļ šī 1fk ,bet,ja būt velviena šāda veida sūdzība par viņu kur vel varētu brīdināt, tad gan būs bans.

 

 

@@MADYOGA Ja tu esi 1.6 jb spēlējis un tikai skaties no foruma pespektīva kas notiek csgo jb, tad protams kā tā var izrīkoties ,ka bano vienu pēc otra par noteikumu nezināšanu, ieejot serverī tev domas mainīsies kā diena pret nakti tici man.

 

 

 

tc

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×