Jump to content
justNiks

Mani settingi

Recommended Posts

Kāds var man paskaidrot kas tas ir? "Alt vac bans"??

 

Ja nemaldos tavam otram acc ir vac ban , jeb respektīvi arī ip var būt nobanots... Iespējams , 100% nezinu :/

Link to comment
Share on other sites

Ta bļe es saprotu, jā topiks nav no labākajiem, bet tāpēc nav cilvēku jānodirš... Like wtf tas ka 20 cilvēki tagad vienu un to pašu joku mēģina pateikt tas jau liecina par debīlismu. Vispār nesaprotu nahren topiks vēl stāv vaļā? Kur modi kad viņi vajadzīgi, tik apdirst cilvēku vajag, jā bļe malači, tas galvenais, zbis. 

Link to comment
Share on other sites

Tu uzraksti sirdi plosošu un aizkustinošu postu, par to, kā apsmiet un nodirst citus ir drausmīgi, bet jau nākamajā postā Tu kādu par deģenerātu sauc. Nezinu, personīgi neko sliktu nebiju domājis, es domāju, ka neviens savu teikto nav domājis kā nopietnu uzbraucienu. Kādam tas liekas smieklīgi, kādam tas liekas lame af. Forumā, kā arī dzīvē, tik ļoti lietas nevajag ņemt pie sirds, pašam vieglāk būs.

Link to comment
Share on other sites

Un tapēc tu esi tiesīgs nodirst cilvēku? tikai tapēc ka tā ir beztēma? Vispār nesaprotu kā tāds deģenerāts varēja modu dabūt.

Tas ,ka es dabūju statusu ,ko vēlējis un uz ko cierēji(uzzināju tikai vēlāk) nenozīmē ,ka esmu deģenerāts un tgd vajag būt toxiskam pret mani visu dzīvi. Labāk būtu paskatijies uz savu aktivitāti/attieksmi serveros. Es nekur neesmu nodirsis par šo topiku lai tu mani sauktu kā vēlies. gl

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×