Jump to content
Go Hārds.

Intervija ar Crybaby.

Recommended Posts

Paldies Go Hardam par intervēšanu un skaruu par piekrišanu intervijai, kā jau iepriekšējā reizē, bija patīkams lasāmais, biju ieinteresēts lasīt un laiks netika bezjēdzīgi izšķiests. Tā tik turpināt, gaidu nākamo lasāmo. 

Link to comment
Share on other sites

Nu tu atbildējis.. es pat visu izlasīju, diez gan interesanti. Diez pārspriedumus arī tikpat labus raksti, ko? :D

Es neteiktu, ka tu esi tas kautrīgais ar "anxiety". Manuprāt, tu ļoti veiksmīgi komunicē ar visiem, pat nepazīstamiem - īpaši pēdējā laikā. Gribētos gan, lai vairāk gribasspēku atrodi priekš tās skolas - domāju, ka pats apzinies, ka tas ir nepieciešams.

Tev vēl vispār ir vēlme atgriezties vieglatlētikā? (piemēram, ja tev vispār beigtu sāpēt tā kāja) Nebūtu slikti ar tevi dalīt kādu medaļu komplektu Latvijas čempī.

 

Interesanta intervija, oriģināli jautājumi. Keep it up!

 

Edited by beershake
Link to comment
Share on other sites

 

Paldies, ka izlasīji interviju @@beershake

 

  • Runājot par pārspriedumiem un šo interviju - tomēr ir vieglāk izteikties par tematu, kuru labi pārzini, I mean, par sevi. 
  • Par vieglatlētiku - šaubos, vecīt, ka tur kādreiz atgriezīšos, pat ja kāja vairs nesāpētu vispār. Šobrīd ir citas lietas, kuras labprāt daru brīvajā laikā un tbh, pēc sporta nemaz neilgojos. Došu iespēju Tev izpausties un vienīti gūt panākumus. Jūtu, ka īsti vairs nekas labs nesanāktu, ja arī atgrieztos, ja pat ar suni dauzoties ārā, esmu beigts pēc laba laiciņa, es tieši runāju par kāju.
Link to comment
Share on other sites

Sakuma apskatijos, negribejas tik daudz lasit, bet nu tomer izlasiju.;D

Diezgan profesionali, patika. Nepalika garlaicigi lasot.

Janim though, vins teica,ka nevar izdomat ko grib darit pec videnes utt. Tas ir normali, nepazistu nevienu,kas reali zina, ir daudzi kuri saka,ka nu darisu to un sito, bet beigas aiziet pa visam citu celu. Laiks daudz, atradisi kas patik, kas velk ara no gultas no rita. Galvu augsa, veiksmi!:) 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×