Jump to content
linceens

[Sūdzība] Rebudijs

Recommended Posts

 [CTBAN] -----------------

 [CTBAN] Tu esi CT banots!

 [CTBAN] Banoja: rebudzix

 [CTBAN] Iemesls: nezin noteikumus

 [CTBAN] Datums: 2018-03-13 15:27:07

 [CTBAN] -----------------

 

Tātad šodien saņēmu CT ban no rebudija, jo izmantoju būri 3 šajā roundā, jeb ''Apgalvojumu spēli'' būrī bija funkcija Kill, tāpēc viņus nešāvu. Viss ko varu pateikt, rebudijs bišķiņ pārspīlē ar tiem CTBaniem, jo bano par katru sīkumu, nav pirmais un pēdējais spēlētājs/admins kurš ir tā teicis. Zatlers teica kad ir 3 lapas ar baniem no rebudija, jo viņš bano par katru sīkumu. ;/ Es būtu noslayojies, bet rebudijs neteica kad 3 rounds, un nezināju kad Apgalvojumu spēle, jeb būris neskaitās mapes izmantošana. 

Snowā vai citās mapēs būra spēle ''Laimes spēle'', tur notiek tas pats kas apgavojumu spēlē, ar asmeņiem tiek nogalināts. Pats domāju kad tiku netaisni banots. Vēlos lai kāds izskata sūdzību!

Link to comment
Share on other sites

Tu nevari sākt nevienu spēli, ja nav pagājuši 3 raundi. Freeday neskaitas kā raunds, ceru, ka to zini un nesalīdzini kaut kādu snow mapi. Tu sāki spēli, kas ir minēta noteikumos. Un man ir vienalga,ko saka Zatlers vai citi admini, es banoju pēc saviem uzskatiem. Jau pateicu, kad vari mēģināt iegūt unbanu.
 
ar cieņu,
 
rebudijs, kas bano visus par sīkumu.

 

Edited by rebudijs
Link to comment
Share on other sites

Ne nu fakts ir tāds, kad noteikumus ir jāzin...bet es piekrītu arī visiem šiem cilvēkiem kas raksta sūdzības... Rebudijs ir viens no tiem cilvēkiem kad Admins sakāpj galvā un vinš jūtās varens par to. Ir jabūt saskarei starp spēlētājiem un Adminiem, Nevis ieejot serveri tu ieraugi to adminu, un pat nevēlies serveri vairs atrasties, pašam arī gadījās šāda situvācija, bet protams es kārtīgi nodirsu viņu serverī, dabuju banu no JB vis chill, Par to es saprotu bet par to ka es apjautājos kapēc nošāva to T, mani izbano np ct ar Tekstu Izlasi noteikumus. Nu tas ir biki pa traku.

Edited by skaruu
lieks komentārs, +wp /cry
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×