Jump to content
Go Hārds.

Filmu spams.

Recommended Posts

Bicycle Thieves (1948)

XzKRslw.png

Post WW2 neoreālisma nabadzība Romas ielās, kur divu bērnu tēvs tiek pie iespējas strādāt labi atmaksātā darbā. Vienīgā nepieciešamā lieta ir velosipēds... 

Ja gribas atslēgties no mūsdienu CG kakas un apbrīnot kādu kino klasiku, tad noteikti iesaku šo!

Link to comment
Share on other sites

Čau, varu ieteikt trīs filmas, tās ir kā tuprinājums viena otrai.

1. Unbreakable (2000 g.) Deivids Danns brīnumainā kārtā izdzīvo vilciena katastrofā, kurā visi pārējie pasažieri iet bojā. Vēl vairāk - Deividam pat nav nevienas skrambiņas! Pēc kāda laika viņu uzmeklē komiksu veikaliņa īpašnieks Elija Praiss, atklādams neparastu teoriju par notikušo. Praisa kauli ir tik trausli kā stikls, un viņš ir pārliecināts, ka viņa bēdīgais veselības stāvoklis un Deivida neievainojamība ir cieši saistīti. Drīz vien Deivids atklāj šokējošo patiesību, kas aiz tā visa slēpjas.

2. Split (2016 g.) - mana favorītfilma no šīm trīs. Filma ir par to, kā cilvēks, kuram ir 23 dažādas personības, nolaupa 3 pusaudzes un tur tās ieslodzījumā. Meitenes cenšas izbēgt no ieslodzījuma, pirms nolaupītājam parādās 24. personība - zvērs.

3. Glass (2019 g.) - Ar īpašajām spējām apveltītais Deivids Dans, kurš bija vienīgais izdzīvojis vilciena katastrofā, Kevins, kurā mīt vismaz 23 personības un Elaidža Praiss, kuram viņa trauslo kaulu dēļ ir dota iesauka Misters Stikls. Kad Kevins apvienojas ar Misteru Stiklu, abus ļaundarus var apturēt tikai Deivids Dans.

 

Iesaku trailer neskatīties vispār nekad nevienai filmai, ja filma būs laba, to jau sākumā var saprast gan pēc aktieriem, gan filmēšanas, gan stāsta. Traileri tikai spoilero visas labākās filmas vietas.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×