Jump to content
TheMario

Jailbreak ct bans no Rebudija

Recommended Posts

Sākas raunds, man teica lai paņem līderi, es tā arī dariju, pēc kā izgaju ārā, atveru kameras un teicu lai visi sastingst ar maksimalu skatu un tupjus uz leju. Pēc kā teicu lai nāk manā izveidotajā sarkanajā riņķa līnijā. Un teicu lai riņķa līnijā sastingst. Pēc kā redzeju kā viens kustējās un es viņam šāvu pa kājam , un viņš pārstaja kustēties. Pēc tam teicu lai seko man un rebudijs man sāka skriet virsū un es par ātri noreaģēju un nošāvu. Jā, es nepaspēju pabeigt savu teikumu, varbūt tur bija mana kļūda.

 

Šeit raksta brālis, bet es reali nesaprotu, iepriekšējos gadus esmu ilgadēji spēlējis JB un tagad par to ka nošauj instant dod banu CT? Nemākot vadīt? Es itkā pateicu visu pareizi, kā tas iesākas. Manuprāt tā vienkārši ir diskriminācija pret mazākiem, un es nesaprotu kādēļ, jo iepriekšejos gadus vienmēr vecākie ir saukājuši tos mazākos. Manuprāt šajā situācija, ja viņš arī bija vainīgs un izdarija to free-kill, tad tur varēja citādi risināt, piemēram tur slayoties. Pēc brāļa sacītā, laiks nebija dots pat to izdarīt, rebudijs vienkārši pārmeta un izbanoja. 

 

Es uzskatu, ka šajos serveros nav vecuma ierobežojuma un nevajadzētu tā diskriminēt mazākos. Brālis reāli 2 nedēļas aktīvi spēlēja un gaidija, kad būs unbans, jo iepriekš par noteikumu nezināšanu dabūja banu. Pēc tam pārlasija 3 reizes, perfekti atbildija Mercedes adminam, un tagad vienkārši šitā.

 

 [CTBAN] -----------------
 [CTBAN] Tu esi CT banots!
 [CTBAN] Banoja: rebudzix
 [CTBAN] Iemesls: nemāk vadīt
 [CTBAN] Datums: 2018-02-21 17:33:05
 [CTBAN] -----------------
Link to comment
Share on other sites

Kāds būtu sakars mazāko necienīšanai? Es varu nobanot 30 gadīgu arī, kas nemāk runāt, kāda starpība, kapēc man ir jāklausas kāds, kas nemāk normāli izteikt komandas, raustas valoda un tad maldini pus serveri, nošaujot viņus.

 

Protams, varu iedot vēl vienu iespēju, sanāks tas pats - varēsi rakstīt 100 sūdzības. 

Link to comment
Share on other sites

Cik sapratu no rebudija tev or tavam brālim tiks dota iespēja velreiz novadīt, ja nenovadīsi kā nākas vari nemaz nenākt tuvākajās dienās rakstīt apelāciju ,jo ļoti maza iespēja ,ka to dabūsi.

TC

Link to comment
Share on other sites

Rebudij, ļauj tak mazajiem spēlēt...

 

Vispāŗ nesaprotu, kas Jums JB adminiem par niķi uzdot visiem jaunajiem CT to jautājumu par MIX day or smth... WHY? Es arī nezinātu atbildi un mani banotu? Varbūt es nevēlos vadīt tās dienas, par kurām Jūs uzdodat jautājumus, bet kādas citas, ko pats, piemēram, izdomāju un visiem būs jautrāk?

 

Stulbs jautājums, stulbas atbildes, stulbi bani utt...

 

 

Šajā situācijā, ja viss ir tā, kā šis jaunēklis izskaidroja, tad kāpēc bans? Rebudij, būtu labāk savus draugus un visus pārējos dirsējus sodījis, nevis jaunos spēlētājus, kas tiešām cenšās. 

Drīzāk šeit izskatās, ka rebudijam vajadzēja pievienot vienu banu savam banu sarakstam, nevis objektīvi pieiet pie notiekošā. (no hate)

 

Ko gribēju pateikt - ļaujiet spēlēt jaunajiem! Esiet iecietīgāki un pamāciet, nevis uzreiz sodāt, jo sodīt mācēs visi, bet pamācīt un iedot padomu, ne katrs... Audzinot viņus Jūs audzināt arī sevi!

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×