Jump to content
boomix

IDENTY 9 Gadi

Recommended Posts

Sveiciens arī no manis!

Eu, vai tiešām ir pagājuši jau 7 gadi? Un vēl neesmu bijis nevienā ID mītā...kauns. Varbūt, tāpēc ka biju vēl mazinš:D Lai vai kā, bet paldies identyam par vecajiem labajiem draugiem, ar kuriem bija jautri, it īpaši DR un JB cs.16 serveros. Kas tik nav noticis..(minūta klusuma brīdis :D).Atgriežoties atpakaļ ID pēc lielā lūzuma 1.6 serveros, labi bija uzzināt no citiem, kā tad iet tajā lielajā dzīvē.

Velreiz, apsveicu jūs visus. 

Link to comment
Share on other sites

Pieņemot, ka dzimšanas dienas svin visas nedēļas garumā, izlikšos, ka neko neesmu nokavējis un tik un tā apsveikšu identy projektu svētkos. Laiks iet, pagājis jau gads kopš šeit esmu, esmu saticis dažnedažādus cilvēkus gan labā, gan sliktā nozīmē, spēlējis kopā ar interesantiem cilvēkiem, veiksmīgi velkot viņus uz leju, taču tā bija jauna pieredze, piedzīvojumi, kuras noteikti manī raisījušas tikai pozitīvas emocijas. Novēlu sagaidīt 10. jubileju, lai to 10 gadu pastāvēšanu varētu pielikt pie administrācijas, kura ir 10/10 serveru kvalitātes, kura viennozīmīgi ir 10/10, jo šis ir vienīgais projekts, kurā cilvēki tiešām cenšas un dara to, kas viņiem patīk. Patīkamu svinēšanu, jaunieši! :)

 

Novēloti arī apsveicu wmw valentīndienā no krajbejb

Edited by skaruu
Link to comment
Share on other sites

Kā jau daudzi minējuši, bija laiks, kad Identy raka sev bedri un, paldies Dievs, ir spējuši to bedri ātri aizrakt ciet. Kamēr Identy pilnveidosies un sekos līdzi spēļu tendencēm - komūns nepazudīs. Te ir ļoti daudz labu cilvēku, kas šo komūnu vienkārši padara bagātīgāku un droši varu teikt, ka šeit esmu ieguvusi jaunus draugus.

 

Novēlu administrācijai vairāk spēka un ideju, lai spētu iespert stagnācijai pakaļā un turpinātu bīdīt komūnu uz priekšu. Apsveicu!

 

*akka go vētras varoņus*

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×