Jump to content
boomix

IDENTY 9 Gadi

Recommended Posts

Paldies visiem, kas tur šo vietni pie dzīvības un visiem tiem kas ir veltījuši šim projektam laiku un līdzekļus lai tas turpinātu eksistēt. Visiem oldschooliem kas šeit vēl uzturas visiem adminiem kas tur serverus tīrus, un protams arī foruma vergiem kuriem patīk mētāties ar warniem. (dažreiz pat pelnīti ^^.)

 

Paldies par to ka ir iespēja vēl pēc tik daudz gadiem saukt šo vietni par otrajām mājām.

 

Novēlu sagaidīt  projektam arī pilngadību un vēl! Cheers!

Link to comment
Share on other sites

Nu ko, sveicu ID savos svētkos. Cerams, ka bombix kaut ko īpašu sarūpēs uz 10 gadu jubileju... 

 

Atceros, ka sāku spēlēt Identijā surfu un dr, tas laikam bija 2012. vai 2013. gadā. Dažreiz iegāju jb, bet man tur bija bail iet CT, jo visi tagadējie oldschooli smējās un ārdījās, kad izdzirdēja manu mazo soprāna balstiņu. Atceros, ka biju nopircis @jb sms acc un laikam izkikoju akku par to, ka visus raundus lidinājās ar noclip apkārt un pēc tam ienāca un mani izbanoja permā. :D

Edited by High Definition
Link to comment
Share on other sites

Lieli sveicieni identy 9 gadu jubilējā, cerams ka šie gadiņi augs vel un vel :D

Ja jau visi kautko atcerās, tad arī es atceros kā 12 gadīgs Dannijs spēlēja 1.6 jb atceros visas baigās meitenes vel sēdēja spēlēja, tagad nu serveros ir kautkādi krabīši,zupas un daudzi citi :( jb fun times atceros kā Treneris ieslapoja sev 200k hp un spēlējām zombijus 2 naktī Kappa , atceros kā katru reizi kad akka bija serverī vienmēr xmf mapē pirka noclip un lidoja tieši no kamerām uz gr un pirms iziet vai ragequito vienmēr iedeva visiem 500 idp punktus :) visas vecās labās mapes, pro vadītāji, kā arī nevar aizmirst surf serveri kur vienmēr tryhardoju un meiģināju tikt pirmajā vietā, protams arī dr un pārējie serveri :)

Liels paldies Mārtiņam un akkam un pārējiem īpašniekiem jo bez jums identy nepastāvētu. senks

 

Edited by DannyG
Link to comment
Share on other sites

Ļoti jauki un diez ko neaptverami, ka Identy jau pastāv gandrīz dekādi. Droši vien ceļš nebija viegls ar saviem ups and downs, bet izturējāt, malači! 

Diemžēl, baigās atmiņas nav, jo kā sīcītis spēlēju spērienā, jo droši vien tie visi cosmetics mani tur vairāk piesaistīja, bet tagad domāju, kā viss būtu noticies, ja es šeit pirms tam sāktu spēlēt.

 

TAČU

 

es novēlu Identy vēl tikpat gadus, ja ne - pat vēl vairāk, lai serveri attīstas, jo tagad mums ir super-brigāde un nevaru vien sagaidīt, what the future holds for us! Priekā!  :smaids:

Link to comment
Share on other sites

Tā kā pārējos serveros nerādos , novēlu Džailbreak adminiem gribasspēku , lai turpinātu , kā saka - pamācīt mūs , jeb vnk uzturēt kārtību serverī :) Iemācīt beidzot TnT kā spēlēt šo spēli - CSGO , jo vēljoprojām vinjs ir bots :( 

Mazāk pesimistu , hakeru obvsly... Mazāk konfliktu savā starpā :) 

 

Sagaidīsim tos desmit gadus ar lielu blīkšķi,  cerams !  :happy:

Link to comment
Share on other sites

Apsveicu , apsveicu un vēlreiz apsveicu!!! Nekad nebiju domājis , ka laiks tik ātri jau ir paskrējis, jo vēl taču nesen spēlēju 1.6 šeit surfojot vai vergojot ct iekš jb. Protams, neiztika arī buggeri MTA  :rolleyes:, bet tas jau spēles garšu nemaitāja!

Prieks par to , ka identy tik ilgi ir nodzīvojis un drošvien dzīvos vēl ilgāk nekā mēs spēsim to atcerēties. Tāpēc paldies visiem , kas šo komūnu ir noturējuši virs ūdens un vēlreiz paldies visiem foršajiem un pozitīvajiem cilvēciņiem , kas šeit dzīvojās!

PS. Nekad īsti neesmu bijis aktīvs forumā , bet kāds gan jau atpazīs šito sīci no pagātnes.

Link to comment
Share on other sites

Katra diena ir diena,
lai atpūstos un sapņotu,
lai smietos un brīnītos,
lai mīlētu un baudītu mīlu,
lai runātu un klausītos,
lai priecātos un justos laimīgs.
Katra diena ir diena,
lai dzīvotu! 
Daudz laimes dzimšanas dienā identy!

 

 

 

------

 

Tiešām džeki, malači, projekts kārtīgi virzās uz priekšu un attīstās, tā tik turpināt!

Link to comment
Share on other sites

eu nopietni jau 9 gadi ? Kur tie laiki ,  vēl joprojām atceros kā mēs ar Nauri izdomājām uztaisīt random mazo mītu ar vecajiem main krabjiem aizejot uz bāru paskatīties hokeju. ( kur nabaga outsiders bija pats jaunākais un baidījās kad neielaidīs bārā , vecie main krabji sapratīs par ko iet runa  :yao: ) Jau kopš tās dienas es sapratu kad tā nebūs mana vienīga real life iepazīšanās ar kādu no ID. Pēc kā arī sekoja daudz tikšanās/iepazīšanās reizes atsevišķi no mītiem, un ja godīgi jāsaka- Es ne mazāko lāses pilienu nenožēloju kad uzturējos šeit un uzturos vēljoprojām(kautvai reti kad ieskrienu ,bet šā vai tā intresē kas te notiek), jo pateicoties IDnty'am, ir bijušas daudz un dažādas neaizmirstamas dienas kā iekš CS dzīves, tā arī iekš real life.

Bet ja nopietni un godīgi sakot, es jau biju domājis kad ID būs rip jau kādus 2 gadus atpakaļ, kā jau tur kāds augstāk minēja par tukšiem serveriem,0 forumu aktivitāti. Prieks redzēt kad neskatoties uz to cik zemu ir krists iepriekš, ID ir atradis vienmēr spēku kā piecelties kājās atpakaļ. Cheers 
 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×