Jump to content
boomix

IDENTY 9 Gadi

Recommended Posts

Nu ko, lielie svētki. Atceros vēl tos brīžus, ka biju mazs puišelis un Identy bija mans jaunums. Dažos brīžos likās, ka komūns iet uz beigām, bet īstenībā, komūns ir palicis spēcīgāks. Tiešām prieks, ka esam parādījušies kuplāki un draudzīgāki, tagad tik atliek sagaidīt apaļo jubileju #MēsToVaram. (Iedod bļe Vipu pubā, zajibali, ka Fazijam tik ilgi tas Vips un man nav.) 

 

Link to comment
Share on other sites

Nē nu, ko lai saka... 

Bieži šeit neesmu, bet ik pa retam jau ienāku. Serveros diemžēl arī nespēlēju, bet tomēr projekts kā tāds dikti interesants. 

Frukti te daž ne dažādi, cits par citu gudrāks, interesantāks. jorens tik dumšsss Bet manuprāt pats labākais kas šajā projektā ir, tie ir cilvēki. :)

Visi ļoti draudzīgi un jauki, vienmēr visi viens otram izpalīdz un pats galvenais jau ka visi lojāli identy.

Priecē un cheerz, congratzzz paceļam glāzes kā sakās

kur balle?  :baby:

Link to comment
Share on other sites

Toreiz tiku pie sava pirmā datora un protams kā jebkurš sīcis sāku spēlēt cs 1.6 un pirmais serveris, ko atradu bija surf.identy.lv un tā arī paliku iD, labi, ka tas nebija, kāds cits serveris. Ja jau šie deviņi gadi ir pagājuši nemanot, tad sagaidīt apaļo desmit gadu jubileju, būs tīrais nieks. Apsveicu!

Link to comment
Share on other sites

sokoladee trāpīja tieši desmitniekā.

 

Nav šaubu, ka vienīgais iemesls kādēļ es ID spēlēju ir cilvēki. Ir tādi, protams, kurus gribas nožmiegt vai nobanot permā, bet kopumā JB serveris man ir kā otrās mājas, nesen esmu atsācis spēlēt un jautrība serverī valda tikai spēlētāju dēļ.  Kopā esmu pavadījis šeit aptuveni 7 gadus un centies palīdzēt projektam attīstīties. Godīgi sakot, ir bijuši daudzi periodi, kad licies, ka ID drīz izmirs un nav jēga šeit spēlēt, bet jāpaslavē ir mūsu līderis akka un tagad arī jau boomix par darbu, kuru ir ieguldījuši, lai ID dzīvotu vēl kādu laiciņu un sagaidītu arī 10 gadu jubileju.

 

Ir grūti noticēt kā skrien laiks un mainās arī spēlētāji, domāju visi piekritīs, ka paslavēšanas vērti ir arī vecie krabji un oldschooli kā Kemito, 6matko, aWp, 1PWA, Yogijs, prof1ks un Despis kas praktiski izveidoja un attīstīja šo gaming community. Vēljorpojām atceros kā man tika piešķirts pirmais aksess un varēju sākt apkarot prusaku dienu vadītājus. Vēlos pateikt visiem lielu paldies, administrācijai, ka uzticat man uzturēt kārtību serveros un spēlētājiem, ka paciešat manu bļaustīšanos jeilbreikā, ne vienmēr mani lēmumi ir tie pareizākie, bet es noteikti cenšos tos pieņemt tā, lai geimerīšiem serverī būtu labāk.

 

Paldies visiem, kas ir ar IDenty kopā pašreiz un kā jau katru gadu neaizmirstam, ka ja tu esi TS @JB serverī, tavs uzdevums nav spēlēt tupus dienas, bet gan parādīt tiem CT kur vēži ziemo. Memory video, ko lieku katru gadu:

 

Link to comment
Share on other sites

Negribās izplūst lielajās penterēs kā mūsu foršais TnT to ir izdarījis, bet jā, tiešām, piekrītu gan šokolādei gan tnt. Cilvēki ir tieši tas, kas liek atgriezties, un liek uzrakstīt to connect jb/pub/am/bhop(lelelel).identy.lv un ienākt vēl serverī.

 

 

Posted 19 February 2017 - 07:23

Prieks, ka zinu par komūnu nu jau kā ~7 gadus. Vēl atceros kā reģistrējos kā sīcis un tagad jau paaudzies vēljoprojām atrodos šeit. Pa starpai bijušas pamatīgas pauzes bet kaut kas vienmēr manījies pavilkt atpakaļ uz ID. Tad MTA Dayz tad 1.6 serveri, tagad GO un sajūta vēl mājīgāka! Prieks, ka turpinat iesākto un nepadodaties. Prieks par jums!  :) Tā turpināt, cepuri nost. Daudz laimes IDenty.

Šis ir quote no pagājušā gada, kad tā teikt atgriezos šajā komūnā (vēlvienu reizi) un šoreiz šī atgriešanās man tiešām deva lielu pieredzi. Uzplauku diezgan lielā ātrumā sadraudzējoties ar lielajiem puikām, no sākuma iegūstot aksesu pēctam kļūstot par vienu no zaļajiem puikām (copyright fazijam). Visu cieņu akkam par to, ka vēl nav atņēmis šo statusu :D Tā teikt, šī pēdējā gada laikā esmu iemācījies ĻOTI daudz sakarā ar vispārējo adminēšanu un tādu lietu kā ''community'', jo tiešām, dienas beigās tikai esam bars geimeru kas savelkās serverī un uzspēlē kopā. Prieks, ka šī gada laikā arī esmu pamanījies satikt vairākus jaunus indivīdus ar kuriem tā teikt esmu sadraudzējies, gan arī uzspējis uzspēlēt ar oldskūliem un arī ar šamejiem sadraudzēties. Gadu atpakaļ noteikti nebiju domājis, ka notiks kkas šāds, bet nu well, dzīve happens.

 

katrā ziņā džeki, paldies par visu, paldies akkam, boomixam, visai administrācijai, visiem serveru adminiem, abiem bantīm purkšķiem, mazajiem jb heiteriem, rižajam arī paldies, un pārējiem par šo cool gadu.

 

viva la identy!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×