Jump to content
LIN?RDS

Sūdzība [simplijs] nepamatots [wp][wp]

Recommended Posts

es jau tev teicu, ka pēdējie divi wp ir par -rep likšanu, konkrēti atkaram vairākus postus pēc kārtas ne pa ķeksi. ;)

taviem wp klāt vajadzēja būt arī 2 nedēļu banam no foruma. ;)

 

a bans no čata ir par to, ka normāli nemāki uzvesties pret citiem lietotājiem un mega toxic.

 

par sūdu topikos - cik reizes tavi posti ir haidoti vai dzēsti tikai tāpēc, ka tu esi smadzeni nokurījis. wp neliekam, ar cerību, ka tu sāksi piedomāt. laikam tevi nahujenizēt no šejienes vajag, lai netaisītu huiņu.

Link to comment
Share on other sites

a kāpēc tāds time diferencs?

Kad saņēmu sūdzību discord par -rep, ko liek, biju darbā, uzreiz nevarēju tam pievērsties, uzliku pēctam.

 

Chucky, tu būtu mazāk tukši dirsis, vairāk par vārdiem atbildējis ar uzskatāmiem piemēriem.

akka, for real, wtf.

Ja kādam kaut kas nepatiktu tajā, ko daru, statusu noņemtu, iztiksim bez debīlismiem, tomam un chucky pa wp par sadaļas noteikumiem. :)

Link to comment
Share on other sites

Neteiktu, ka Chuky kaut ko nepareizi pateica. Vienmēr, kad ienāc iekš jailbreak servera tēlo no sevis dievu, jo Tu redz esot sastādijis noteikumus. Pats bieži vien pārkāp noteikumus, tikai esi pārāk “ideāls” lai to atzītu. Daudziem pazīstamiem cilvēkiem ar tevi ir bijušas problēmas, taču neredz jēgu veidot sūdzības, par cik tu parasti pats aizver viņas.

Link to comment
Share on other sites

Kārtējo reizi pārliecinos ka šeit lielākā daļa ir pokemoni. Cik esmu spēlējis serverī kopā ar simpliju, tad nekad nav uzvedies kā dievs un ir sakarīgs spēlētājs. Uztur kārtību un pajoli kunkst lai ņem nost acc. Bērnudārzs. :)

 

Linard, tu vispār esi pedālis, tur lieku komentāru vairs nav.

Link to comment
Share on other sites

Neteiktu, ka Chuky kaut ko nepareizi pateica. Vienmēr, kad ienāc iekš jailbreak servera tēlo no sevis dievu, jo Tu redz esot sastādijis noteikumus. Pats bieži vien pārkāp noteikumus, tikai esi pārāk “ideāls” lai to atzītu. Daudziem pazīstamiem cilvēkiem ar tevi ir bijušas problēmas, taču neredz jēgu veidot sūdzības, par cik tu parasti pats aizver viņas.

Ja es pārkāpju kaut ko - sūdzību forumā, noteikumi attiecas vienlīdzīgi kā uz tevi, tā mani. Neredzu nevienu sūdzību, turklāt par sevi sūdzības neaizveru kamēr nav lēmumu izteicis banteam vai kāds cits. ;) atkal tukši runājam.

Eernij, ja kārtību neuzturēs, katrs otrais būs kā lindars un merkurijs, tā jau tiek pievērtas acis uz jūsu visu, nevienu konkrēti nesaucu, tizlumiem n shit, bet tāpat ir slikti. Ha.

 

Visiem pa wp par sadaļas noteikumu pārkāpumu. Iepisat vel pa mīnusam, man dikti grauž sirdi. :D

 

Kaut kas kādam nepatīk - droši ņem man visu nost, neraudāšu, man rl ir pietiekami labi un veiksmīgi, lai neraudātu par to, ka bērni online raud par savām kļūdām vai kāds no sevis taisa izsitēju.

Link to comment
Share on other sites

Atvainojos tēmas autoram par neatbilstošām atbildēm tavā tēmā, bet nu es vienkārši nesaprotu kā simplijs var tā mēģināt sadirst.

 

turklāt par sevi sūdzības neaizveru kamēr nav lēmumu izteicis banteam vai kāds cits.  ;) atkal tukši runājam.  

 

Pāris piemēri kur acīmredzams, ka esi pārliecināts par savu viedokli un pats aizver tēmas. Visticamāk, ka var arī vairāk informāciju atrast, ja labi grib.

Tā kā ar dimu runāju ikdienā zinu arī to, ka pēc šīs reizes viņš vairāk sūdzības par tevi nemaz netaisās rakstīt, jo zin, ka tas neko nedos.

 

Droši vari man iemest vēlvienu wp, tikai nākamreiz nedirs, ka nekad never savas sūdzības pats ciet.

Edited by simplijs
pirmais topiks vispār ir ne pa ķeksi, otrais ir +/- vēl jā, bet arī strīdīgi. /ss
Link to comment
Share on other sites

Es nevaru komentēt vai visi wp LIN?ARDAM ir pa ķeksi no simplija puses, bet jāpiemin, ka šis indivīds arī man bez jebkāda pamatojuma ir licis mīnusus un bez vainas viņš noteikti nav.

 

Par simpliju:

 

Impulsīvs cilvēks, kurš ne vienmēr apdomā savas rīcības sekas. Kā tas bija pirms 3 gadiem tā arī tagad, kā iegūsti aksesu. tā pēc laika kļūsti nedaudz "all powerful". Ar šo es nesaku, ka tev admins būtu jāņem nost vai ka kā cilvēks nepatiktu, bet vienkārši, ja tu esi viens no MAIN, tad nav jācenšas kādam ieriebt, bet gan jārāda piemērs citiem. My advice to you - pieņem objektīvus lēmumus un tad neviens tos nevarēs apstrīdēt.

 

EDIT: Nu redz, tu saki, ka sadaļas noteikumi man šeit liedz postot un esi ielicis wp.

 

"Visi lietotāji, game admini un citi, kam nav nekāda sakara ar sūdzību, veicot ierakstu, dabūs +1 wp par bezjēdzīgu rakstīšanu sūdzību sadaļā."

 

Tagad pārlasi šo vēlreiz un vēlreiz un padomā vai man tiešām nav nekāda sakara ar šo sūdzību.

 

Cilvēks ir neapmierināts, ka esi viņam piešķīris wp, tajā skaitā arī par, tavuprāt, nepatiesu mīnusu likšanu, viņš izveido sūdzību. Es, kā viens no lietotājiem, kuram konkrētais sūdzības sastādītājs ir licis mīnusus nepatiesi, izsaku savu viedokli. Varbūt man nav tiešs sakars ar šo sūdzību, bet netiešs noteikti, turklāt, mans viedoklis ir argumentēts.

 

Tieši tādēļ tu cilvēkiem arī ne pārāk patīc, simplij. Tu nevis paskaidro, esi saprotošs un mēģini palīdzēt, bet gan sodi, sodi un vēlreiz sodi. Man par to wp ir pilnīgi vienalga, jo es zinu, ka viņš nav pamatots, tu vienkārši pats sevi pašreiz nostādi ne ļoti patīkamā situācijā. Think about it.

 

EDIT 2:

RIP

Link to comment
Share on other sites

Paldies par jūsu abu komentāriem, bet noteikumi neļauj jums šeit postot. Tā kā abiem pa wp. TnT, varbūt esmu impulsīvs, bet noteiktibenostādu sevi par visvaras īpašnieku, vienmēr esmu piegājis visam ar atbildību un objektīvi izvērtēju katru situāciju.
Merkur, tas posts tajā topikā ir saistīts ar dziesmu, nevis tīrs offtopic, man tā dziesma saistas ar to pašu mans not hot bullshitu, tāpēc arī tāds posts, nevis iesaiste drāmā, kā visiem citiem. Par to, ka man sakāpis? Vienreiz uzdirsu crabim, jā, tā bija, bet tāpēc, ka tevi bieži banoju vainīgs jau esi tu pats par savu toksiskumu un diršanos ar visiem id lietotājiem. Tev nav tiesību teikt, ka kādam māte bērnībā kaut kā citādāk izturējās vai jāvelk mana ģimene identy vidē, ja es to neesmu ļāvis. ;)

Note bene - skatos, ka akka ir noņēmis -rep, kas nozīmē, ka foruma noteikumu 17. punkts tāpat ir spēkā, attiecībā uz rep farmošanu savā starpā. :)

Link to comment
Share on other sites

Šajā situācija neuzskatu, ka būtu pieļāvis kaut ko kļūdaini, uzskatu, ka warni ir vietā, papildus Tu vēl atļaujies prasīt kāpēc Tev ir čata bans or smthn. Vecīt, paskaties no malas uz sevi katru reizi, kad ienāc identy un ieraksti, ka nodursi merkuru, vai vēl kko no tiem slimajiem bullshitiem.

 

Jā, ikvienam ir salikts wp šajā topikā, jo sūdzība attiecas uz mani, Linardu, augstākstāvošajiem. Kāpēc visur citur tiek likts wp un šeit netiks? Sadaļas noteikumi attiecas uz visiem, izņēmuma kārtā, ja kāds ļauj izteikties arī citiem. Tā kā ir sūdzība par mani, nevēlos redzēt bezpierādījumu, subjektīvus tukšus utml. komentārus šeit, tik tāpēc, ka es kādam nepatīku or smthn, kā tas ir no daža laba indivīda, tāpēc neesmu personīgi ļāvis kādam te postot. Neredzu arī kāda cita administrācijas locekļa komentāru par atļauju postot. Visiem šeit saliktie wp ir pamatoti.

 

Attiecībā uz šiem 2 wp, precīzāk formulēsim, ka čats nav pieejams, līdz ar ko debīlismu izņemam ārā, bet pirms 29.01. veiktie posti, kurus haidoju un ilgstošā -rep likšana ir sasummējusi Tev 2wp, jo par to visu wp pienākas! Pat tagad pēc šī topika tu ej topikos un posto mēslu - https://identy.lv/forum/index.php?/topic/25091-nepiecie%C5%A1ama-pal%C4%ABdz%C4%ABba/&do=findComment&comment=268960. Ja arī šeit viss ir ok, tad laikam tiešām esmu daunis un man nav vajadzīgs tas admins.

 

cheers, akka droši drīksti izteikties.

Link to comment
Share on other sites

Lol ok. Tev kaut kur ir sarakstīts kaut kāds protokols pēc kura tu vadies? Ko nozīme postot mēslu un kas ir nepamatots -rep? Where do you draw the line?

 

Tajā topikā, kuru tikko ielinkoji čalis prasa palīdzību kapēc CSGO lago. Es pasaku, ka neatkarīgi, kāds i5 un 2gb videokarte, ja vien nav 5 gadus veca, tad tam nevajadzētu būt problēmai. Nosaucu par pedāli, jo zb tas pimpis blatot ar savām lietām kur vien var + augstāk šajā pašā topikā izdomājis vārdos saukt. Kkādi boifrendi neesat?

 

Moš vēl atrodi kaut kādus Jorena vecos ierakstus un izdomā ielikt WPointus, jo posto sūdu :DDD 

 

Also beidz pieminēt čatu. Nekur neesmu rakstījis, to, ka pašreizējais bans nav pamatoti.

 

Sauc konkrētas lietas, ko esmu nogrēkojis. Linko konkrētus "-rep spamošanu"  postus, pateikšu kas man tur nepatika. Ja domā, ka postoju mēslu, tad liec arī wp nevis haido.

 

 

a kāpēc tāds time diferencs?

tip darbā uzpingoja discordā un pēc nedēļas atcerējies? :DD
Link to comment
Share on other sites

Būtu forši, ja moderātori, kā arī admini varētu ierakstīt normālu punktu kuru cilvēks pārkāpj, lai man tagad skatoties un cenšoties izsekot šim visam nav jābola acis. "No note", tad laikam wp ir "par neko"

gOIMUTF.png

Kā walters dara un kā būtu jādara visiem, paraugs.

cOdiX1K.png

Par reputāciju es vispār vairs nevēlos runāt, jo kā jau yogijs teica gadus atpakaļ, cilvēki vienkārši nemāk viņu pareizi izmantot, žēl, žēl. Patika kādreiz tiešām kādam pelnītam postam iemest to -rep, bet varbūt ar laiku sadomās ko citu.

 

Un par šo topiku, jā topiks ir sūdzību sadaļā, bet bija jāsaprot, ka tā ir foruma sūdzība, kur visiem ir vairāk, vai mazāk sakars, katrs ir licis +rep un -rep, katram bija tiesības izteikties, ar to šoreiz arī pāršāvi pār strīpu, neņemšu es uzreiz adminu nost, varbūt ieteikums nebūt tik skarbam forumā, tāpat arī adminiem serveros, jo galu galā katrs ir cilvēks un katrs laikam ejot ko iemācās, saku to pēc pieredzes. ;) 

 

slēdzu

 

p.s ceru, ka Linards arī mainīsies un vairs neuzvedīsies kā iepriekš. Tas tā kā lūgums no manis..

p.s.s noņēmu čata banu

p.s.s.s nedod dievs pievilsi mani, perm inc. :/

Link to comment
Share on other sites

Labrīt, tauta!

 

Ko teiksiet par šo wp no simplija?

 

Posts - https://identy.lv/forum/index.php?/topic/25330-%C4%8Dempion-l%C4%ABga-futbol%C4%81/&do=findComment&comment=272847

 

Iemesls -

Noteikumi - prognoze par visām spēlēm bija jāiesniedz līdz 03.04.2018, kārtējo reizi troļļo Mercury veidoto ČL topiku, kopējot kāda cita rezultātus.

 

 
 
 
hmm, skaidri rakstīts, ka tie, kas nepaspēs tos rezultātus var minēt nākamo spēļu rezultātus?
Manas prognozes sakrita pilnibā ar akkas prognozēm. Tāpec nevar rakstīt to pašu?
 
 
Ja vēl wp būtu tā sāpe, uzlika arī suspendu uz veselu dienu cmon. Vai es tik ļoti traucēju foruma darbībai?
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×