Jump to content
linceens

TUSIŅŠ PIE DRAUGA●ATBRAUCA POLICIJA●IERADĀS VECĀKIE

Recommended Posts

Saturs: 15 gadīgi ''savages'' lieto alkoholu, un viens ''savage'' izskrien pa durvīm, ''aizbēg no policijas'' un uploado šo youtubē. Protams, video neiztika bez mūsdienās piedienīgiem lamuvārdiem. Izlasīt šo Tev prasīs mazāk laika, nekā noskatīties šo ''jebal, ku dirsā interesanto'' video. Paldies par uzmanību.

Edited by Go Hārds.
Link to comment
Share on other sites

 

Tie kas seko šim kanālam noteikti zin šo video, bet tie kas neseko, iesaku noskatīties līdz beigām, kā arī iesaku citus viņa viģikus noskatīties, interesanti!!! :D

 

kāpēc lai, piemēram, es sekotu kam tādam un kas tev šajā degradējošajā video šķita tik interesants? :/

Link to comment
Share on other sites

Atceries tos laikus, kad tev bija 15 gadi un darīji stulbas lietas? Neuztraucies, nebija nemaz tik traki - šitais čalis to visu filmē un liek youtube, lai viņa stulbumu redzētu arī citi! Agri vai vēlu, bet šitais čalis tiks sadurts.

 

"Fūūū! Aizbēgu no policijas... jāieliek vidjiks, lai mani pēc tam atrod"  :damn:

Link to comment
Share on other sites

Edit: Es labāk editēšu savu tizlo joku un vienkārši pateikšu šo - Ja tu esi autists, tev šitāds contents patiks, un tā kā tu pats ar saviem vārdiem uzrakstīji ka tev riktīgi cepī, tad in conclusion tu esi autists.

 

TL;DR Tu esi autists.

 

edit2: hi outpace

edit3: tiem kas liek mīnusiņus - ''you dont know the bait, m8'' <3 

 

to be honest, ja tev patīk tādi video tad nekas gudrs man nav sakāms, ja jūs domājat kad es viņu reāli nosaucu par autistu tad well, thats ur problem, es komentāru netaisos editot.

Edited by latvianguy
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×