Jump to content
InsaneCamper

Sūdzība par +1wp!

Recommended Posts

Sveiki!

 

Sūdzos par  +1wp. Pamatojums no Moderātora Excalibur ir redzams šajā linkā !

 

Vēlos, lai noņem šo  nepamatoto WP.

 

Šis  komentārs neatiecās uz sūdzību, bet gan uz  Leksiku, ko pielieto šis lietotājs šajā linkā.

 

Saprotot šo punktu : https://prnt.sc/i4joou tas attiecas uz to, ja tu lietotājs un admins, un tev nekāda nav sakara ar sūdzību tu dabūsi +1wp.

 

PIEMĒRAM, visiem lietotājiem, kas ir šajā Sūdzībā komentējuši ir jādod +1wp

 

Es sapratu, pēc privātas sarakstes ar Excalibur,ka serverī un forumā var lamāties saukāties, rakstīt, izmantot neizteiksmīgu, sliktu, agresīvu leksiku jeb kurš cilvēks, piemēram , DAUNIS, IDIOTS, LOHS, MAUKA, STULBAIS, autists. TAS IR ABUSE SERVERĪ UN FORUMĀ, PAR TO VAR BANOT.

 

 

 

Runāju ar dažiem moderatoriem un adminiem, viņi uzskata, ka šis WP ir bez pamata. EDIT: + vēl sazinajos ar vienu galvenu cilvēku teica, ka viņam nav ko teikt, ka ir bez pamata ielikts.

 

IETEIKUMS UN IEROSINĀJUMS : Noņemiet nepamatotu 3WP.

Edited by legendarydetonator
Link to comment
Share on other sites

OMG sāk krist uz nervu šīs padarīšanas. Totāls autisms. kas pie velna šis par sviestu no INSANE, uzraksti Simplijam vai Valtera. bet ja nereāģē uzraksti AKKAM.  EXCALIBUR. es arī uzskatu, ka ši wp ir nepamatots. kā arī uzskatu, ka tas Reinis ir pelnijis +1wp. par nesakarīgu komentāru. Viņam nav nekāda sakara ar postu nav. +1wp ASAP liec.

Link to comment
Share on other sites

Takšto, lieta tāda, ka Tu tiešām nesaproti loģiku un šo forumu. Warning Point (trešais), kuru saņēmi bija par to, ka iebāzi savu snuķi tur kur Tev nebija jālien, te nav nekāda sakara par to vai kāds ir lamājies forumā vai nē. Visi pārējie citos attiecīgajos topikos arī ir saņēmuši savus warning points par liekiem komentāriem tikai Tu kā lietotājs to neredzi.

 

Šo warning point Tev neviens neņems nost un vēlos piebilst, ka nav jēga Tev taisīt citus profilus un caur tiem nākt un rakstīt stulbas atbildes kur Tu reāli pataisi sevi par muļķi, tas tiešām ir smieklīgi.

http://prntscr.com/i562ye

 

Piebilstu, ka abus profilus nobanošu un ja vēl kādu uztaisīsi tad arī varēsi atvadīties no identija. Apnikusi ir šī tava bērnišķīgā uzvedība, sākot ar savu melošanu līdz zemākajai stulbuma pakāpei kur Tu taisi citus profilus tikai lai ''piekristu'' sev. peace, slēdzu ciet, ja kāds augstāk stāvošais vēlās komentēt tad arī iekomentēs. :D ciao, netēre laiku uz vēlvienu sūdzību vai čatu, neko nepierādīsi. :)

 

:ty:  :bad topic:  :tl:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×