Jump to content
Rolands1990

Sūdzība par akka

Recommended Posts

Mazais, mīļais, cilvēk! Vai gadījumā neesi aizdomājies par to, ka projekta "galvenajiem" šis nav nekāds amats, darbs vai obligāts pienākums? Vai tiešām domā, ka servera administrācija to vien dara kā sēž steamā/teamspeakā un gaida, kad kādam savajadzēsies vipu, slotu vai knupīti par brīvu? Vai tiešām grūti iedomāties sākumā apskatīt webu/forumu un uzrakstīt šādu topiku PIRMS krīti uz nerviem vienam cilvēkam un traucē viņu privāti? 

Padomā kā tev pašam, kā servera galvenajam, būtu, ja katru dienu vismaz 10 tādi-kā-tu čumaki tev iepoukotu tās 50 reizes vai katru dienu rakstītu steamā?

 

Šitais ir tas pats variants, kas tie "eu, uztaisiet kāds csgo turnīru ar balvām, jo man garlaicīgi" topiki. Savtīgi svimpji domā, ka viņiem ir privilēģijas uz visu un visai administrācijai būtu jābūt pretīmnākošai tādiem cilvēkiem, kuri paši nemaz nedomā palīdzēt ne serverim, ne cilvēkiem, kas serveri uztur.

Link to comment
Share on other sites

akka ir interesants cilvēks, kurš ne vienmēr laikā atbild vai vispār neatbild. Pastāv liela iespēja, ka viņam ts3 ir mute uzlikta un nedzird, ka kāds viņam ko raksta vai pouko. Tev pašam ir jāsaprot, ka cilvēks nevar vienmēr atbildēt visiem 24/7, jo viņam arī ir sava privātā dzīve.

Tas, ka viņš ir MAIN nenozīme to, ka viņam visu ir jādara vienam pašam. Ir vēl daudzi admini kas Tev var palīdzēt.

gl

Link to comment
Share on other sites

Nerunājot par akkas suņiem un sievām, pievienoju arēnā IDcash, Īsāk sakot, tas ir gluži identisks kā JB serverī, tikai arēnā par to var iegādāties slotu, pašlaik neko citu. Tiem kas vēl nezin, tas ir ingame balance, kuru var papildināt jebkurā brīdī caur skiniem, vai ziedojot caur paypal. Nebija laika iztestēt, bet vajadzētu strādāt okey, ja kādas problēmas ar to, rakstat forumā PM vai steam.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×