Jump to content
eeec

Albion Online - ir vērts pirkt vai nē?

Recommended Posts

Kādu labu laiku jau spēlēju RS3 un OSRS. Bišk ir apnicis un meklēju līdzīgas spēles. Tuvākais ko varēju atrast bija Albion Online. Izskatās fun and all, bet nez vai tiešām ir jēga tērēt 30 euro uz early access.. Labāk pagaidīt kamēr iznāk no early access un tad nopirkt, vai jau tagad pirkt? Un ja ir kāda cita līdzīga spēle, lūdzu iesakiet.

Link to comment
Share on other sites

Iz manas pieredzes - nav vērts tērēt naudu uz early access spēlēm. Reti nākas atrast kādu spēli, kuru developeri nepamet novārtā tajā pašā early access steidžā. Man šķiet, ka vienīgā, kuru nopirku un patiešām pa laikam uzspēlēju, jo ir jauns contents - project Zomboid (survival geims). Nezinu neko par Albion Online, vienkārši dalos savā pieredzē. Vienmēr prātīgāk ir pagaidīt un paskatīties, ko citi cilvēki saka (palasīt reviews). Veiksmi!

Link to comment
Share on other sites

Jau no paša sākuma tērēt 30 eiro priekš Early Access spēles, kur tu nezini vai viņu tu vispār spēlēsi vai nē, vai patiks vai nepatiks, nav jēgas. Beigu beigās vēl sanāks tā kad tu nožēlosi papistos 30 eiro un sēdēsi noliecis galvu, jo nedabūji uzspēlēt jaunu un labu spēli. Nav GTA, vai tur PUBG, kas actually ir zināmas un good spēles, un ja iznāktu jaunas versijas tu viņas pirktu early stage. Kā jau faziks teica, palasi reviews, uzmeklē video, un paskaties vai ir vērts vispār ņemt maku un tērēt 30 eiro. Thanks for reading.

 

 

Edit: Kas tas par Timmieh nabagu, kas man katram postam -1 spiež. Ko tam mazajam sirsniņai nodarīju?

Edited by latvianguy
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×