Jump to content
Kronwell. B.

Par cik JB noteikumi ir smaga diskusija un visi ir slinki..

Recommended Posts

 

IDenty.lv CS:GO JailBreak servera noteikumi.

 

  • CT - Ir sargi. Visiem sargiem jābūt mikrofonam, ja tā nav, tad jāiet prom no CT, vai tiks pārlikts (transfērots) ar administratora palīdzību.
  • Ja CT ir pārāk daudz, tad pēdējais, kurš ienāca pie CT, iet atpakaļ pie T, vai admins ir tiesīgs viņu pārlikt (transfērot).
  • Teroristu pret CT attiecība ir 3:1, tas nozīmē, lai būtu 1 CT ir nepieciešami vismaz 3 T.
  • T - Ir teroristi jeb ieslodzītie, kuriem jāievēro sargu komandas. Ieslodzītie var mēģināt bēgt vai nogalināt sargu, bet par to viņi var tikt nošauti.

Ieslodzītie nedrīkst bezjēdzīgi runāt pa mikrofonu – par to viņi var tikt gagoti un, ja tas notiek atkārtoti, tad var arī tikt banoti.

CT kategoriski ir aizliegts atrasties/ieiet būros, kamerās, baseinā, trubā;
Izņēmumi:

  • Raunda laiks sasniedzis 0:00.
  • Ir palicis pēdējais Terorists.
  • Strelkas laikā.

Raunda sākumā sargi vienojas, kurš vadīs dienu. Dienu drīkst sākt vadīt un ieslodzītajiem ir jāklausa ct komandas tikai tad, kad ir atvērtas visas kameras; Pirms kameru atvēršanās, līderis drīkst pieprasīt ieslodzītajiem izpildīt tikai vienu komandu (piemēram sastingt / nekustēties, tupēt uz gultām utt.), kurai ir jāklausa, nākamās komandas jāklausa tikai tad, kad tās ir pateiktas pēc kameru atvēršanas.

Pirmā mapes diena vienmēr ir Free Day (brīva diena), ieslodzītie var darīt, ko viņi grib; Sargi nevar neko pavēlēt; Ieslodzītie vienīgi nedrīkst iet ieroču istabā (Gun Room); Kad laiks ir 2:59, sargiem jāiet nošaut visus ieslodzītos, izņemot pēdējo. Šo dienu vairāk nevar izmantot mapes laikā.

Kad raunda laiks ir sasniedzis 0:00, CT ir atļauts iet:

  • Būrī
  • Kamerās
  • Baseinā
  • Trubās

Viens attiecīgs spēlētājs drīkst atrasties pie CT side divas mapes, pēc kā viņam ir jāveic maiņa un jāatrodas pie T, palaižot citus cilvēkus pie vadīšanas iespējas, apsargu lomas. 

 

Kad raunda laiks ir sasniedzis 0:00 un vēl ir palikuši ieslodzītie, kuri slēpjas, tad visi mirušie drīkst teikt priekšā dzīvo atrašanās vietas.

Sargiem (CT) atļauts nošauts ieslodzīto, ja:

  • Ieslodzītais uzbrūk sargam (Skatīt Izņēmums*)
  • Ieslodzītais neizpilda sargu komandas (prasības).
  • Ieslodzītais ieiet ieroču istabā (GR).
  • Ieslodzītais nepareizi izpilda komandas (prasību).
  • Ieslodzītais nēsā ieroci.(Izņemot pēdējo ieslodzīto, ja ir duelī)
  • Ieslodzītais izmanto granātas (flash, smoke, he) (Ieskaitot pēdējo ieslodzīto)

Izņēmums*:
Sargiem (CT) aizliegts nošauts ieslodzīto, ja

  • Ieslodzītais ir palicis pēdējais.
  • Ir Zombiju diena (pakļaujoties pilnai dienas prasībai).
  • Mixday, pie attiecīgajiem atslēgas vārdiem.

Papildus noteikumi, kuri jāzina:

1) Sargi nedrīkst komandēt:

  • Zombiju Dienā.
  • H'n'S dienā(CT/TS).
  • Free Day.
  • Box laikā (Skatīt Izņēmums*)

Izņēmums*: CT ir tiesīgi pavēlēt ieslodzītajiem boksēties un izdarīt brīdinājuma šāvienus, ja viņi to nedara.

2) Ja apsargs pazaudē ieslodzīto no redzes loka ilgāk par 3 sekundēm, piemēram (ja ieslodzītas iedur apsargam un viņš aizskrien aiz sienas un apsargs viņu zaudē no redzes loka ilgāk par 3 sekundem tad viņš vairāk to ieslodzīto nevar sodīt) Ja ieslodzītais izdara jebkāda veida damage, vai tā ir granāta, vai ierocis, CT ir tiesīgs šaut pa to, kurš to dara. Ja ieslodzītais šauj no kameras un lien aiz sienas, šaut caur sienu drīkst tikai tad, ja jau ir bijusi pavēle kameras pamest. Ja tā ir jebkura cita siena / durvis, šaut var tikai tad, ja ir 100% pārliecība, ka vainīgais tur atrodas viens. Ja tomēr tiks uztaisīts FK, tas momentāli tiks sodīts kā pārkāpums ar banu, bez iespējas slayoties.
3) Kamēr kameras ir ciet, ieslodzītie drīkst neklausīt sargus un darīt ko vēlas. (šis jau bija rakstīts sākumā, bezjēdzīgi to likt 2x.)

Izņēmumi (Sargi ir tiesīgi, bez brīdinājuma nogalināt):

  • Ja T uzbrūk sargam.
  • Ja T izmet granātu (flash, smoke, he)
  • Ja T apzināti bloķē kameras restes / durvis.

4) Ja Sargi ilgi nevar izlemt dienu un netaisa vaļā, Admins drīkst norādīt laiku, kurā visi Sargi var tikt noslayoti, ja nebūs kamera vaļā. (Piemērs: Nevar izvēlēties dienu +/-40 sec laikā).
5) Apzināti Trubās drīkst sēdēt līdz Admina noteiktajam laikam (Piemēram: Pēc noteikta laika Trubā esošos ieslodzītos Slay)
6) Jautājumu spēlē mirušie nedrīkst dot pareizas atbildes, par to Admins drīkst nogagot uz 10 minūtēm ar reason: Priekšā teikšana.
7) Ja Sargs neredzēja kurš Ieslodzītais uztaisīja kādu neatļautu lietu, Ieslodzīto nedrīkst šaut (Piemērs: Neredzēju kurš no barā stāvošajiem ieslodzītajiem izmeta granātu).
8) Laimes dienā Sargiem jādod sevi nogalināt JEBKURĀ gadījumā, arī, ja ieslodzītais paņēma /lr (dueli);
9) Saimona spēlē Saimonam jāsaka viena un ne vairāk komandas, ko pildīt uzreiz, bez nekādiem UN, komatiem u.t.t.;
10) Tādas spēles un dienas kā "Saimona spēle", "Vārdu spēle" un "Kameru diena" var būt ne ātrāk kā pēc 3 vadītām dienām.
11) Vismaz Vienā no 3 dienām ir jāizmanto mapes dotās iespējas. Mapes dotās iespējas neskaitās kameras un būris.
12) Ja sargi ieslēdz komandu /box, tad neatkarīgi no jebkādām iepriekšējām pavēlēm - ir uzreiz jāboksējās. Sargi nevar ieslodzītajiem pavēlēt darīt kādas darbības;
13) Ja kādā no spēlēm ir palicis tikai viens ieslodzītais (kurš piedalījies konkrētajā spēlē), tad spēle automātiski ir beigusies.
14) Ja sargs ir vadījis kādu dienu, kas uz doto brīdi norisinājusies iekš kamerām, bet kameras neparedzēti aiztaisās (atkarīgs no mapes), vecie noteikumi paliek spēkā, vēl 3 sekundes, ja kameras netiek atvērtas. Ja sargi nespēj kameras atvērt vēlreiz 3 sekunžu laikā - ieslodzītie drīkst darīt ko vēlas(ievērojot vispārējos noteikumus), kamēr kameras atkal netiek atvērtas un vecie noteikumi atkal stājas spēkā. sargu uzdevums ir pēc iespējas ātrāk kameras atvērt vaļā.
15) "SHIFT" (šift) tiek apzīmēts kā lēnā gaita, neatkarīgi no bindotās komandas zem tavas personīgas SHIFT pogas. Tieši tā pat, ja līderis liek NĀKT līdzi, tas nozīmē, ka jāizmanto lēno gaitu.

16) Katras mapes pirmajos 3 raundos aizliegts spēlēt spēles, kurās kā sods tiek piemērots nošaušana. (Piemēram Vārdu spēle, kurā ieslodzītais norāda uz spēlētāju un sargs to nošauj.)
17) Apzināts "gun feed", Sargs iedod Ieslodzītajam ieroci, ir aizliegts, ja vien tas nav kādas dienas/spēles neatņemams elements (piemēram "gun toss" spēlē sargi ir tiesīgi izsniegt ieslodzītajiem ieročus). Ja ierocī nav lodes, sargs par gun toss netiks sodīts, bet, ja līderis lūdz vairs nemest pat ar tukšām aptverēm, bet tas atkārtojas, tad tiek piemērots sods.
18) Dienās, kurās tas nepieciešams, vai pēc sarga komandas sekot ar šift, nopērkot /shop speed jākustas ar ātrumu kāds atbilst patiesajai lēnajai gaitai;
19) Mirušajiem aizliegts jebkādā veidā teikt priekšā vai palīdzēt pārējiem ieslodzītajiem. (Šis noteikums nav jāievēro kad laiks ir sasniedzis 00:00.)
20) Spēles vai vadāmās dienas laikā aizliegts ieslēgt boxu (/box)

Pēdējais ieslodzītais:

  • Esot pēdējam ieslodzītajam aizliegts kavēt spēles gaitu mūkot no CT.
  • Ja pēdējais Ieslodzītais neraksta /lr (vai neizvēlās dueli), CT dod Ieslodzītajam 10 sekundes izvēlēties dueli, ja Ieslodzītais to nedara, CT JĀNODUR ieslodzītais.
  • Ja pēdējais ieslodzītais (TS) iedur Sargam (CT), tad sargs drīkst durt pretī līdz brīdim, kamēr ieslodzītais uzraksta "/lr", vai līdz nodur, bet nekādā gadījumā nevar šaut.
  • Ja dueļa laikā Ieslodzītais speciāli uzbrūk citam sargam (pret ko nav duelis), tad sargs drīkst nošaut Ieslodzīto.
  • Pēdējais ieslodzītais nedrīkst ienākt Ieroču istabā(Gun Room) izņemot, ar CT atļauju. Ja Pēdējais Ieslodzītais tomēr ieiet ieroču istabā, bez atļaujas, tad sargs ir tiesīgs nošaut ieslodzīto.
  • Dueļa laikā ir aizliegts jebkuram no duelantiem apzināti mukt prom no dueļa.
  • Dueļa laikā aizliegts nomirt (rakstot kill; pašņāvība), mukt no servera.

Tie ir mani šībrīža ieteikumi, vairs uz doto momentu īsti nezinu, ko varētu darīt citādāk, bet tādēļ arī normāls topiks ieteikumiem un diskusijai arī par maniem ieteikumiem. Ņemat vērā, šeit ne tikai jānodirš mani ieteikumi, bet arī pašam kaut ko jāiesaka, tā kā, ja bez viedokļa nāc iedirst par manu viedokli, ej labāk paspēlējies ar savām bārbijām.

Link to comment
Share on other sites

Šo vajadzēja pirms mēnešiem atpakaļ pateikt, paldies. Pielaboju, lai saprotamāk un nebūtu strīdi : 

 

  • CT drīkst nošaut T caur sienu/smoke, ja esi pārliecināts, ka nebūs freekill (ja apzinās vainā, kill caur konsoli. ja neapzinās - tad lai ''cietušais'' sūdzas forumā, paskatīsimies gotv un ctban)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

  • Līderis drīkst veikt pistoles-pārbaudi, galvenais, lai nav gunfeed.

mans gunfeed definējums (ctbans) - CT iedod ieslodzītajam patronu ekipētu ieroci, lai nošautu līderi, apsargus un izbojā dienu (tīši vai netīši - viņš iedeva)

 

mans anti gunfeed definējums (nav ctbans) - CT iedod ieslodzītajam pilnīgi tukšu vai !guntoss ieroci.

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

  •   Noņemt Mix day dienu un Hit n Run spēli, jo abi netiek izmantoti, tad kādēļ aizņemt vietu noteikumos?

 

Edited by Analking
Link to comment
Share on other sites

 

 

Pirms kameru atvēršanās, līderis drīkst pieprasīt ieslodzītajiem izpildīt tikai vienu komandu (piemēram sastingt / nekustēties, tupēt uz gultām utt.), kurai ir jāklausa, nākamās komandas jāklausa tikai tad, kad tās ir pateiktas pēc kameru atvēršanas.

 

wahaha, izteikts CT runā, kurš nevar novaldīt nevienu, tā vietā viņam vajag vēl papildus jau pirms vispār atvērts kaut kas, lai visi sastinguši kaut kur tupēs un nu pis man dirsā, ja vēl nebūs ar maximālu skatu uz leju.

 

 

 

 Ja apsargs pazaudē ieslodzīto no redzes loka ilgāk par 3 sekundēm, piemēram (ja ieslodzītas iedur apsargam un viņš aizskrien aiz sienas un apsargs viņu zaudē no redzes loka ilgāk par 3 sekundem tad viņš vairāk to ieslodzīto nevar sodīt)

 

So beisiklī, es tev ieduršu un tad kaut kad uz raunda beigām tu varēsi pateikt, aa bļed tu man tur raunda sākumā iedūri, es drīkstu sodīt tevi.

 

 

 

Tieši tā pat, ja līderis liek NĀKT līdzi, tas nozīmē, ka jāizmanto lēno gaitu.

 

Šis ir tik lieki, ja reiz pasaka, ka jānāk, tad noteikums, ka nākt nozīmē nākt ir kā uzrakstīts noteikumos, ka datoram tiek padota strāva un tev nebūs to apšaubīt.

 

 

Anywhore, tavi labojumi ietver sevī tikai vienu pusi (ct) un ir pilnīgi negodīga. Bet sasauc draugus, lai saspamo man mīnusus. Iešu tagad ar bārbijām spēlēties.

Link to comment
Share on other sites

Noteikumi ieviesti no manas puses, guntoss, neskaitot !guntoss komandu jebkādā ziņā ir aizliegts, neatkarīgi vai tukšs vai ar 1 lodi ierocis. Tas ir aizliegts.

 

Pagaidu Jūsu ieteikumus pa lielam izskaidroja Klāvs, mans viedoklis ir identisks. 

 

Variet ņemt vērā pašreizējos labojumus, vadoties pēc tiem, veikt ieteikumus.

Link to comment
Share on other sites

17) Apzināts "gun feed", Sargs iedod Ieslodzītajam ieroci, ir aizliegts, ja vien tas nav kādas dienas/spēles neatņemams elements (piemēram "gun toss" spēlē sargi ir tiesīgi izsniegt ieslodzītajiem ieročus). Ja ierocī nav lodes, sargs par gun toss netiks sodīts, bet, ja līderis lūdz vairs nemest pat ar tukšām aptverēm, bet tas atkārtojas, tad tiek piemērots sods.

Sargam nevajadzētu dot tukšus ieročus ieslodzītajiem, jo citi sargi to var uzskatīt par īstu ieroci un nošaut, ja vēlas iedot tukšu ieroci ieslodzītajam, jāpasaka pārējiem sargiem un līderim, kuram ieslodzītajam ir kāds tukšs ierocis. - līderim nevajadzētu lieki teikt katru raundu CT, lai nemet tukšus ieročus T.

 

x) Jā raunda sākumā terrorists izbēg no kameras izmantojot ventu, logu vai ko citu ,izņemot kameras durvis, tad, ja terrorists nespēj izpildīt nākošo komandu, piemēram, tiek atvērtas kameras un dots uzdevums ieskriēt būri 5 sekundžu laikā, un, ja aizbēgušais terrorists to nespēj izdarīt, sargiem nav jadod papildus laiks tam ieslodzītajam un ir tiesīgi viņu nošaut. - Citi sāk strīdeties, ka nav iespējam paspēt izpildīt komandu, bet paši otrā mapes gala aizsrkien.

 

 

 

Raunda sākumā sargi vienojas, kurš vadīs dienu. Dienu drīkst sākt vadīt un ieslodzītajiem ir jāklausa ct komandas tikai tad, kad ir atvērtas visas kameras; Pirms kameru atvēršanās, līderis drīkst pieprasīt ieslodzītajiem izpildīt tikai vienu komandu (piemēram sastingt / nekustēties, tupēt uz gultām utt.), kurai ir jāklausa, nākamās komandas jāklausa tikai tad, kad tās ir pateiktas pēc kameru atvēršanas.

Manuprāt,  ''Dienu drīkst sākt vadīt un ieslodzītajiem ir jāklausa ct komandas tikai tad, kad ir atvērtas visas kameras''  nevajag izņemt, bet ja kameras tika vienreiz atvērtas un kāds ieslodzītais tās speciāli aizvēr tad līderis var turpīnāt vadīt,bet līderim  +/-10 sekundžu laikā jāatver kameras.

 

Pirmā mapes diena vienmēr ir Free Day (brīva diena), ieslodzītie var darīt, ko viņi grib; Sargi nevar neko pavēlēt; Ieslodzītie vienīgi nedrīkst iet ieroču istabā (Gun Room); Kad laiks ir 2:59, sargiem jāiet nošaut visus ieslodzītos, izņemot pēdējo, CT drīkst iet iekša T zonā pec 2:59, lai nošautu paslēpušos T.  Šo dienu vairāk nevar izmantot mapes laikā,

 

 

  • Ieslodzītais izmanto granātas (flash, smoke, he, molotov(Ieskaitot pēdējo ieslodzīto) 

 

1) Sargi nedrīkst komandēt:

  • Zombiju Dienā.
  • H'n'S dienā(CT/TS).
  • Free Day.
  • Box laikā (Skatīt Izņēmums*)

2) Ja apsargs pazaudē ieslodzīto no redzes loka ilgāk par 3 sekundēm, piemēram (ja ieslodzītas iedur apsargam un viņš aizskrien aiz sienas un apsargs viņu zaudē no redzes loka ilgāk par 3 sekundem tad viņš vairāk to ieslodzīto nevar sodīt) - Pec manām domām, jāatstāj, jo T pusē ir interesantāk spēlēt ar šo noteikumu.

 

 

Domāju, guntoss komandai jābut atļautai, lai parbaudītu vai T nav ierocis vai ari boomixam jauztaisa komanda vai veids kā var pateikt vai kādam ir ierocis, jo pistoles nerādas uz muguras un paliek diezgan grūti novadīt.

 

 

 

 

 

 

Edited by DopeScott
Link to comment
Share on other sites

x) Ja raunda sākumā terrorists izbēg no kameras izmantojot ventu, logu vai ko citu ,izņemot kameras durvis, tad, ja terrorists nespēj izpildīt nākošo komandu, piemēram, tiek atvērtas kameras un dots uzdevums ieskriēt būri 5 sekundžu laikā, un, ja aizbēgušais terrorists to nespēj izdarīt, sargiem nav jadod papildus laiks tam ieslodzītajam un ir tiesīgi viņu nošaut. - Citi sāk strīdeties, ka nav iespējam paspēt izpildīt komandu, bet paši otrā mapes gala aizsrkien.

 

Ieslodzītais izmanto granātas (flash, smoke, he, molotov(Ieskaitot pēdējo ieslodzīto) 

 

 

Ievietots

Link to comment
Share on other sites

Man tas liekas normali, ka var vadīt, kad kameras ciet standarts visos angłu serveros. Pagriezties pret kameru sienām un sastingt un tad vēlak everyone got to my mark blabla un aktivitātes pa mapi neviens nekad neliek tupēt vai, ko

Citu noteikumi aizliedz to man liekas parsvarå visur sejas skatu norādít var.

 

Don't make things boring by delaying. Do not detour or delay. - Šis lietas nełauj debīli čakarēt roundu speciali novirzoties lēkajot vai ko un nav jāpiemin katru roundu.

 

Warning Shot.- Ideja vienkārša nejauši pakusties ar, ko šaviens pa pēdu, pai nav full damage.

 

Ar tiem, kas bēg uzbrūk un aizbēg players tiek sudprojekts jeb izsludināts meklēšanā un sargiem visas tiesības nošaut tevi izńemot, ja aizbēgušais prasa vai var padoties tad nevar šaut un padošanās nozīme nākt bez ieročiem un vairs nedrīkst atkārtoti bëgt prom un prasīt pievienoties. 1minūtē sargi var iet trubā arī.

Ja kaut kas vēl bus labs no Angłu serveriem papildināšu.

Paši arī varat atvērt jebkura angłu vai krievu servera noteikumus un salīdzināt labo un slikto.

Edited by NotFunny*
Link to comment
Share on other sites

Vaina ir jūsos nevis serverī, ja cilvēks ir sakarīgs un vienkārši pats spēlē serverī, tad jau pēc pirmās nedēļas varēs normāli un interesanti vadīt, nevajag tik ļoti tos noteikumus trenkāt, viņi jau pastāv vairāk kā 5 gadus un pa šiem 5 gadiem neviens nav sūdzējies cik tas ir slikti un cik tas ir neinteresanti, tika vadītas visas dienas - sākot ar cellday, beidzot ar mixday ( nebija problēmas iemācīties visas mixday lomas, kāpēc? tāpēc, ka galvenais nebija fk, vai kāda spēlētāja speciāla nošaušana. )

Ko es ar to vēlējos pateikt? 
- ja cilvēks ir sakarīgs un gribošs vadīt, tad viņš arī vadīs tā, lai visiem ir interesanti un pārējie viņu klausīs, jo pašiem patiks. ;)

 

tāpat mēs neesam jailbreak serveri taisījuši pēc kāda cita ārzemju servera, bet pēc lietotāju iegribām un vēlmēm, lai tas uzlabotu serveri kopumā., sākot ar vadīšanu, beidzot ar idp spēlēm kura arī bija mūsu ideja..

Link to comment
Share on other sites

Vaina ir jūsos nevis serverī, ja cilvēks ir sakarīgs un vienkārši pats spēlē serverī, tad jau pēc pirmās nedēļas varēs normāli un interesanti vadīt, nevajag tik ļoti tos noteikumus trenkāt, viņi jau pastāv vairāk kā 5 gadus un pa šiem 5 gadiem neviens nav sūdzējies cik tas ir slikti un cik tas ir neinteresanti, tika vadītas visas dienas - sākot ar cellday, beidzot ar mixday ( nebija problēmas iemācīties visas mixday lomas, kāpēc? tāpēc, ka galvenais nebija fk, vai kāda spēlētāja speciāla nošaušana. )

Ko es ar to vēlējos pateikt? 

- ja cilvēks ir sakarīgs un gribošs vadīt, tad viņš arī vadīs tā, lai visiem ir interesanti un pārējie viņu klausīs, jo pašiem patiks. ;)

 

tāpat mēs neesam jailbreak serveri taisījuši pēc kāda cita ārzemju servera, bet pēc lietotāju iegribām un vēlmēm, lai tas uzlabotu serveri kopumā., sākot ar vadīšanu, beidzot ar idp spēlēm kura arī bija mūsu ideja..

Nu bet tupus ar maximālu skatu uz leju :(

Link to comment
Share on other sites

Papildinot akkas teikto: spēles netiks ņemtas ārā, tāpat arī dienas neviens neizņems. Sargiem ir pienākums tās iemācīties un pielietot. Ir iespējams tikai spēļu un dienu sarakstu papildināt. Pašreiz spēlējot serverī, ir manāms, ka lielākā daļa sargu nemaz nav īsti apskatījuši šo sarakstu un izmanto 2/10 no visa.

Link to comment
Share on other sites

 Es nesaku, ka vajag visu pielīdzināt citiem serveriem, bet kāda jēga kaut ko auklēties, kad kāds kavē laiku speciāli  dažreiz, kad liek izvēlēties pusi un skaitli sāk skaitļus mīnusā  un daļās saukt daži admini šitā gudrējas un čakarē laiku vai  citi sekojot speciāli vienmēr atpaliek un  vēlāk čatā raud, ka bija freekills es sekoju.  Ar to ieroča izmešanu arī ir auklēšanās vienmēr ir beigās  miris līderis un viss.

 

Arī ar dienām kāpēc viņas netiek vadītas strelka piemēram daudzi  skrien pēc ieročiem un tā diena beidzas ātri bez admina serverī nav jēga vadīt pat esot diena nočakarēta, jo tiek nošauti ct. Mixday puss servers nezin viņai noteikumus max lomai zombija, jo bija atsevišķa diena Zombie Day pieņemu tāpēc, ka pusei viņa nepatīk neviens nevada viņu tika vadīta max pirmajos mēnešos, kad parādījas jauni noteikumi.  T hns izej no gr meklēt ieslodzītos jau nomirsti  pirmajās 10sec, jo cilvēki gaida ar ieročiem pie gunrooma nevis iet slēpties tas ir iemesls kāpēc arī to nevada bieži.

 

Ņemat  vērā to, ka cs:go jb jau spēlē palielam pilnība citi cilvēki lielākā daļā identy 1.6 jb noteikti nav spēlējuši un daudziem neliekas tās dažas dienas interesantas es tā uzskatu. Šis dienas ir okay nav nevainas, bet spēlētāju pēc nevadāmas.

Edited by NotFunny*
Link to comment
Share on other sites

Kā jau Klāvs teica - sūdīgi sargi, ja nespēj novadīt. Kāpēc mums kādreiz iekš 1.6 nebija ar to problēmas?
 
 
p.s. Pievienots papildus noteikums, kas savā ziņā līdz šim radīja haosu.

22) Gadījumā ja tiek nogalināts līderis, spēkā stājas ikviena cita sarga komanda, līdz brīdim kamēr tiek izvēlēts jaunais līderis, kura pavēles ir jāpilda, protams, jaunajam līderim ir jāņem vērā visi iepriekšējie notikumi un noteikumi.


Un mums tak ir liela dažādība ar spēlēm un dienām, mapes iespējām, nevajag atsaukties tikai uz to, ka Mixday ir slikta un nevienam nepatīk. Nepatīk tāpēc, ka neviens nelieto !rules komandu un neizlasa spēļu noteikumus. Apmeklējot serveri esmu pamanījis, ka visu laiku uz riņķi iet 2-3 spēles, neviena diena īpaši netiek izspēlēta.

Link to comment
Share on other sites

 

 

22) Gadījumā ja tiek nogalināts līderis, spēkā stājas ikviena cita sarga komanda, līdz brīdim kamēr tiek izvēlēts jaunais līderis, kura pavēles ir jāpilda, protams, jaunajam līderim ir jāņem vērā visi iepriekšējie notikumi un noteikumi.

Neuzskatu šo par vajadzīgu, ja ct seko līdzi (kas viņiem ir jādara), tad uzreiz redzot, ka nošauj līderi ir nevis jākrīt panikā, bet jāņem līderis, jo šajā situācijā var sanākt, ka 3 citi ct auro trīs dažādas komandas un atkal var izveidoties konflikta situācija, kurā viens klausīs vienam, cits citam. Starp citu, ir vērts atgādināt, ka, ja līderis mirst, tad iepriekšējā līdera komanda neatceļas. Ja līderis ir pateicis sastingt, tad pēc viņa nomiršanas visiem ir jābūt sastingušiem un tie kas nav, tos šauj nost. tas taāds, remainders, ko neesmu redzējis, ka kāds ct zina.

Link to comment
Share on other sites

Neuzskatu šo par vajadzīgu, ja ct seko līdzi (kas viņiem ir jādara), tad uzreiz redzot, ka nošauj līderi ir nevis jākrīt panikā, bet jāņem līderis, jo šajā situācijā var sanākt, ka 3 citi ct auro trīs dažādas komandas un atkal var izveidoties konflikta situācija, kurā viens klausīs vienam, cits citam. Starp citu, ir vērts atgādināt, ka, ja līderis mirst, tad iepriekšējā līdera komanda neatceļas. Ja līderis ir pateicis sastingt, tad pēc viņa nomiršanas visiem ir jābūt sastingušiem un tie kas nav, tos šauj nost. tas taāds, remainders, ko neesmu redzējis, ka kāds ct zina.

 

Pārlaboju uz:

Gadījumā ja tiek nogalināts līderis, spēkā paliek iepriekšējā līdera dotās komandas, līdz brīdim kamēr tiek izvēlēts jaunais līderis un tiek dotas jaunas komandas - paziņojot, ka iepriekšējā spēle/diena ir beigusies. 

Link to comment
Share on other sites

Pārlaboju uz:

Gadījumā ja tiek nogalināts līderis, spēkā paliek iepriekšējā līdera dotās komandas, līdz brīdim kamēr tiek izvēlēts jaunais līderis un tiek dotas jaunas komandas - paziņojot, ka iepriekšējā spēle/diena ir beigusies. 

Lūdzu, malači, to es arī centos panākt ar šo topiku, normālu diskusiju un reāllaika noteikumu labošanu.

 

Klāv, noteikums par tām kamerām ir tādēļ, ka tad, kad tu atver kameras, kamēr tu dod komandu, teju vai visi ir paspējuši jau izskriet ārā un cenšas pamukt kur nu kurais. Tādēļ arī teicu, viena komanda, normāla, tā pati - nepamest kameras. Ir jānorāda konkrētas komandas, kuras drīkst. Vienā ziņā es tev nenormāli piekrītu par to, ko tu visu laiku skandini. Tas tupus ar maksimālu skatu uz leju bija visbesīgākā lieta, kopš ierados šajā JB serverī, sen gan nav būts, bet nu bļin, tas ir tik kaitinoši. Pamēģini skatīties slīpi, lodi pierē dabūsi. Tas arī nav normāli. Ieliec noteikumu, ka par šo komandu CT bans tiek dots :D

Link to comment
Share on other sites

Nu nez nez Kronwell, šodien cik vadīju, mums nebija problēmu savākt visus tikko pēc kameru atvēršanas. ;)

Tas ir kā kurā mapē. Piemēram overcore utt ir viegli savākt,bet kkādā snowā vai kādā citā mazā mapē tas ir pagrūti. Jo ir 4izejas un viegli tikt uz gr utt.

 

+tas ir atkarīgs no vadītāja ,ja tu pēc kameru atvēršanas kādas 5sec teiksi kas jādara pusserveris būs jau aizmucis uz visām četrām debesspusēm.

Edited by Omas-garsigas-pusdienas
Link to comment
Share on other sites

+tas ir atkarīgs no vadītāja ,ja tu pēc kameru atvēršanas kādas 5sec teiksi kas jādara pusserveris būs jau aizmucis uz visām četrām debesspusēm.

Tad tā vietā, lai pirms atvēršanas jau sāktu fragot, atverot kliedz, lai sastingt, kaut vienu vārdu - SASTINGT;

Link to comment
Share on other sites

Ieteiktu kko izdomāt noteikumos par to ,ka csgo/identy sprayiem  nav nekāds sakars ar saimon apli. Jo ir tādi spēlētāji kas saka ,ka  tas ir sarkans  aplis bla bla bla...  un spamo fk kad viņus nošauj.

Kā arī par kempošanu kamerās.

 

Edited by Omas-garsigas-pusdienas
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×