Jump to content
R3pt1le

Mani nobanoja JB par neko!

Recommended Posts

Tātad, es spēlēju jailbreak, un pirms taka dažām dienām es biju taka nedaudz sastrīdējies ar vienu no adminiem JB, tas bija Rebudijs (aizmirsu ka izrakstas vina vards), vins mani apsmeja par to ka man ir slikts yt kanāls, apmēram pēc 3 dienām, es biju ieksa jb, un ienaca rebudijs, neko neteiktdams vins mani nobanojoja (es nezinu vai tas bija tpc ka sastrīdējāmies), Lūdzu palīdzat izbanot to rebudiju

Man tas bans ir uz visu mūžu

Edited by R3pt1le
Link to comment
Share on other sites

Bļe, jebal. Nahuj to rebudiju. Banojam ārā, kaut ko sadomājies te no sevis. Tavs yt kanāls nevar būt slikts, reāli, tak kā vispār kāds to var pateikt, tādus no zemes virsmas jāslauka nost, nav ko te tādiem darīt. Es lieku rec.

Edited by rebudijs
Lieki, +1wp. /r
Link to comment
Share on other sites

Ja Tu biji tas cheezytv no servera tad piedod bet ko Tu te meklē? 1. neviens Tavu yt nenodirsa mēs vienkārši nedaudz pasmējāmies par to kad Tu te ienāci un pateici: " kāpēc ar youtuberiem neviens nesveicinās " Un beigas Tev yt bija 8subi ja nemaldos. 2. Nākamajā diena nezinu kas Tev bija uznācis bet pateici ka šis ir sudigakais serveris un mani nevar nogagot jo neesmu serveri"
Šo teikumu es piefiksēju un aizsūtīju rebudijam lai doma par tevi tā rezultāta dabūji permu.
Pirms nāc kko sūdzēties padoma ko iepriekš teici.

P.s Neliekat warm jo esmu Kinda iesaistīts šajā situaciijaa.

P.s.s Ja Tu neesi cheezytv tad ļoti atvainojos.

Btw rakstu no telefona.

Edited by Omas-garsigas-pusdienas
Lieki, +1wp. /r
Link to comment
Share on other sites

Ja patiešām esi tas Cheezy TV a.k.a latviešu youtube, tad nē, mums serverī tādi cilvēki nav vajadzīgi, kas ir pret serveri ar tādu nostāju, jēlu nodiršanu, kad admini nav serverī. Atvainojos par rupju valodu šeit, bet šis teksts nav redzams ne tikai jb, ja pareizi atminos. 

 

Protams, ja kādam ir vēlme no administratoriem viņu pažēlot, droši. 

 

3LF3A31.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×