Jump to content
latvietiic

[Bana apelācija] SmileyIsBack

Recommended Posts

`1. Izraksts no consoles:"Submit ban apelation http://www.identy.lv .

Disconnect: You have been banned from the server
 
SERVER: Counter-Strike: Global Offensive
ADMIN: gnome
REASON: Identy_Speletaju_scamosana
TIME: permanent
 
Submit ban apelation http://www.identy.lv .
 
2. Jap, tā bija... Tajā laikā, kad skamoju, man patiešām ļoti vajadzēja naudu, pašaizsardzībai. Tāpēc, kā nu gadījās, kā nu ne, ar saviem nedarbiem sāku iet pie Sniedziņa. Viņš protams visu saprata, bik patrolloja, mēģināja dabūt manu ip adresi un draudēt ar ddos, taču ieguva mana skype sarunas biedra IP, un itkā ddosoja viņu.. Taču beigās mēs nonācām pie vienošanās, ka, ja es vairāk neskamošu, tad man nebūs bans. Īstenībā - Tieši īstajā laikā, jo pēc 3 dienām, pirmajā skolas dienā skolā viss nokārtojās, un man vairs nevajadzēja naudu. Tā nu es turēju savu solījumu, un nevienu vairāk neskamoju, nevis tikai no identy servera, bet vispār!.. ---> 0.   Taču... Kad biju nopircis nākamo VIP, spēlēju serverī , un bums - You have been banned from this server.
Biju ļoti pārsteigts un izbrīnīts, kāpēc tā.
Tāpēc uzrakstīju šo apelāciju, lai atvainotos Sniedziņam, un Identy komūnam par savām netīrajām darbībām, un apsolos tās vairāk nekad neizmantot. 
Pierādījumi?  Draudu sarakste, Whatsapp screenshots, kur rakstu direktorei.
 
Ļoti atvainojos!!!!!!!
Link to comment
Share on other sites

+Ta tiesam ir!!!! Vins nemuld.  vinu skola sita nereali pa pleciem, vins jau kadus piecdesmit eiro skinos vinam bija adevis un tagad tiem diviem bija pie direktores jaiet un vinus gandriz no skolas izmeta un vini beidza prasit skinus vispar un vins  ari vairak nescamo

Edited by simplijs
lieki. /ss
Link to comment
Share on other sites

Es nobanoju šo spēlētāju par [Identy_Speletaju_scamosana]

 

Situācija sekojoša

http://prnt.sc/f0codh

 
Cilvēks meiģina skamot ar Ts3 palīdzību jeb tu ieej norādītājā IP adresē, kur tev pieprasa nolādēt skaņas adapterus (sound adapters), kas ievada tavā datorā Keyloggeri. Ej skamo citus, bet ne identy spēlētājus, biju slēpies zem nika WIZARD, tādēļ viņš nezināja, kas es esmu, nedaudz patroļļoju šo cilvēku, lai iegūtu vairāk pierādijumus!
 
Noziegumu esi izdarijis, tāpēc par to ir jāatbild.
Lai lemj augstāk-stāvošie, ko darīt ar šo spēlētāju!
 
 
 
 
Edited by sniedzinsh
Link to comment
Share on other sites

Visiem dzīvē pienāk brīdis, kad ir nepieciešams glābiņš. Šoreiz viņš nevarēja šo glābiņu dabūt godīgā veida, tāpēc centās kaut ko panākt negodīgi. Ok, tas nav pieņemami un par tādām darbībām ir jāsoda, bet, izlasot viņa atvainošanos, uzskatu, ka varam dot, tā teikt, otru iespēju, jo visi taču esam tikai cilvēki. Savā starpā jāvalda harmonijai un mieram, kā arī jāmāk taču ir piedot cilvēkiem.

 

понять и простить!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×