Jump to content
ZHILETE

Ko Tu parasti skaties @ YT?

Recommended Posts

Video, kuriem linkus draugi iedod un tad viņi vienkārši ir jānoskatās.

Kā arī:

"Whose Line is it anyway" - fun, fun, fun.

"Jimmy Kimmel" - dažreiz

Dažādus mūzikas video, bet reti, jo mūziku klausos @Spotify

Link to comment
Share on other sites

Ja vajag precīzāk,tad daudz linki būtu,bet tā - mūzikas video,mode,bizness,vēsture,biogrāfijas,spēles,motivējošos video,how to do/how to make it,Adobes starta paku ;D,movie trailerus un tā tālāk..

Link to comment
Share on other sites

atšķirība ko Tu domā ar ''ko es parasti skatos'', channels vai vispārēji ko. :D Man patīk paskatīties dažādus Top5 mistēriju video, tad es vienmēr skatos UFC/MMA jaunumus un tā tieku līdz citiem video. Skatos arī pašus UFC highlights utt. Protams mūzika arī tiek skatīta, tik tādiem video kuri manuprāt liekas labi. Skatos CSGO higlight reelus un tamlīdzīgus acc, bet tas ir tad, kad esmu galīgi nogarlaikojies. Neko vairāk īpaši neskatos, ir vēl vairākiem channeliem piesubots bet tur content ar laiku palicis garlaicīgs so īsti nevelk. 

Link to comment
Share on other sites

YT visbiežāk meklēju mūziku, par kuru nekad neesmu dzirdējis. Ļoti interesanti atdurties pret kādu zviedru trip-hop grupu vai uzrakt jazz hitus no 80ajiem. Ja nezini ko meklē, tad YT ir tieši tas ko vajag - akli spaidi pie ieteiktajiem video un atrodi brīnumus. :)

Pārējā laikā skatos visu aiz garlaicības :

NBA vidjiki (un arī citus sporta video), pa laikam paskatos kādu pokera turnīru, spēļu strīmeru video, dokumentālās filmas par nāvi vai narkotikām utt.

Link to comment
Share on other sites

Viss vairāk skatos urban exploration, kur staigā pa pamestām vietām vai kāpj torņos, tik dažus kanālus, jo pārējie max clickbait.

 

Vēl scary content  ARG tipa vienu brīdi skatījos un vēl ScareTheater veic analīzes par creapy notikumiem vai video ir fake kaut kā tā.

 

commentary kanāli vēl h3h3, pyrocynical vairāk ar smieklīgu piedūrienu. Protams apspriež viņi jaunākos notikumus youtube utt.

 

Tad vēl dokumentālas filmas. Vēsture, zinātne utt.   Vice agrāk bija favorīts. Pārsvarā tagad, ja youtube  piedāva.

 

Par, cik pats dažreiz, ko uztaisu skatos pamācības adobe, sony vegas utt. Vai arī, ja kāda problēma ar pc.

 

Nesen sāku skatīties vēl Crown Rick Auto viņš restaurē  amerikāņu ford policijas auto, parasti parāda kā pārmeklē atrod viņās visādus brīnumus  aiz apdares zāli, viltotu naudu utt. 

 

Tad iet mūzika visāda veida. Sāku ar pop, rock, rap  un citas pašlaik reps mīļākais žanrs. Nesen sāku klausīties vecās dziesmas 90s, 80s.

 

 

Viss beidzot ir Latvieši. Pārsvarā ielieku, kādu mīnusu video, jo viņi cringe un stulbi par nožēlu. Vai palasu stulbus komentārus no latviešiem.

Edited by NotFunny*
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×